Sizce ayrılmalimi?

Alleyna97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
276
114
23
27
Telefondan yazıyorum yanlisim olursa affedin hakkınızı helal edin şimdiden..

Eşimle 3 yıldır evliyim çok erken yaşta evlendim 5 yıl sevgili olduk. Evlendik ailesi yuzunden tartismalarimiz dayak vs oldu. Şimdi 3 aylık kızım var. Eşimden çok soğudum ne hatrimi sorar ne ilgilenir ne vakit geçiririz iki günde bı kavga ediyoruz. Bıktım usandım artık.
Ve çok soğudum. İlgisiz eve 11 de gelir kendi dükkanları ama keyfiyen geç geliyor. Ailesi isi ön planda. Ben hamileyken aldir diyen bir annesi var önceki konualrimdada okursaniz kaynanam beni sevmez yalan yanlış millete anlatır. Ben kendi ailemden cevremden asla görmediğim şeyler. Evden dışarı çıkartmaz. Durumumuz var evimiz çok kötü ailesine yakın diye tasinmiyor anlicaniz çok doluyum. Şimdi ev alıp gidicez diye söz verdi ama davranışları aynı çok soğudum ilgisizlikten sevgisizlik ten.
Konuş demeyin bı milyon kere konustum neredeyse...

Ayrılırsam annem babam hep yanımda açıktan okulumuz okuyup calisicam. Ailemin desteğiyle daha iyi şartlarda yasicam. Ruhsal olarakta daha iyi olucam çok soğudum mutlu değilim. Kaç gündür de belli ediyorum bıktığı mi. Sizce onunla devammi etmeliyim ayrılıp kendi mutlulugumumu dusunmeliyim.
Bebegimde daha iyi şartlarda olur.

Sizce ne yapmalıyım çok bunaldım sıkıldım. 40 yaşıma gelince çok çektim demek istemiyorum. Daha 19 yaşındayım. Şuan ağlayarak yazıyorum çünkü sevgiliyken böyle değildik çok değişti (. İki üvey abim var onlarda destekçim.sizce ne yapmalıyım?

Sevgiliyken hiç mi anlamadınız, ne bileyim ozaman dışarı çıkmanıza hiç karışmazmıydı mesela, ufak ufak tiyolar verdi de sevgiden farketmediniz mi acaba. Birde çok genç evlenmişsiniz.

16 yaşında mı evlendinacelen neydi evlendin okuman gereken yaşta hadi sen küçüksün ailen hangi kafa verdi seni eşine tabikide boşan ayrıl okulunu oku çalış

Sevgiliyken hiç mi anlamadınız, ne bileyim ozaman dışarı çıkmanıza hiç karışmazmıydı mesela, ufak ufak tiyolar verdi de sevgiden farketmediniz mi acaba. Birde çok genç evlenmişsiniz.

Sevgiliyken diyorsunuz da,anlattığına göre 11 yaşında sevgili olmuşlar zaten,16'sında da evlenmiş.Neyi anlayacak ki o yaşta bu kız ?

Önünde uzun bir yol var,madem ailen arkanda çekme bu eziyeti.

Doğru karar vermek istiyorum sadece yanlısı kararın cezasını ağır şekilde çekiyorum
Evet 11 yasimdan beri hayatımda :0

daha yolun çok başındasın sanırım kendi kafanda da bitirmişsin ve onay bekliyorsun psikolojik olarak.eğer ailen de arkandaysa bence de çekme

Ailen arkandaysa hiç durma, nasıl mutlu olacaksan o şekilde yaşa.

Sana tavsiyem boşanmasan herşey düzelse bile eğitimini tamamla, işe gir çalış, eşine muhtaç olma.

Ama fikrimi sorarsaniz bu evlilik deyil böyle hayat gecmez...ben 16 senedit evliyim eşim iş yerindrn en az 3 kere arar cok meşgul olmadikca. sorar canim neyapiyorsun diye hal hatir sorar..hatta bazen fazla ilgisinden bunaltir beni..

Benimde ilk evliliğimden kizim var 22 yaşinda..oda 18 yaşinda evlenmek istemişti ben neyapip edip engel olmuştum...o yaşta gencler cahil olur yanlişi doğruyu secemez...zaten eşimde araştirmişti ..sağlam papuc deyilmiş zaten..cok kavgalarimiz oldu ..cok yipranmiştim ama olsun ben kötü olayim ..benim kizimda onunlan evlenmiş olsaydi şu an belkide kucağinda cocuklan oda ayrilmişti...Allah korudu kizimi ve bizi...şu an krndisi nişanli daha hayirli iyi bir insanla evlenecek 3 sy sonra Allahin izniylen..

Yasin cok kucuk..Anne olmus olsan da ..
Suanki evliligin icin bisey diyemem ama bu yasta bu kdr sknti sizi fazla mutlu etmez..Asil icinizde kalanlar vardir muhakkak..Ornegin yasitlarinizin suan egitimlerini tamamliyor olmalari gibi..Egitiminizi tamamlayin once..Sonrasinda da cocugunuz ve kendiniz icin ne yaptiginiz da mutlu olacaksaniz onu yapın.

Benim ilk evliligimede ailem olacaklar sebep olmuştu ben istememiştim..hayatimi mahfetmişlerdi..bende 17 yaşinda evlendirildim isteksiz olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…