meraba arkadaslar cok üzgünüm ağlıyorum su an..
... 5 aydır birlikteyiz.. ama cok değisti takmıyo beni.. kavgalarda alttan alan hep ben oluyorum trip yapıyo konusmuyo... illa benim öpmemi bekliyo..kin tutamıyorum kızamıyorum ona ama bıktım cidden.. geçen bana 12bucukta hazır olunca ara dedi aradım daha cıkmadım evden falan.. dedim verdiğin sözleri hep yiyosun! gelmiyorum ben dedi haksız olduğu haldeee
dedim geliceksin falan yüzüme kapattı msj attım cıkıcam diye 30 dk falan bekledim oda cıksın diye.. gittim 1.5saat bekledim o yağmurda.. geldi bide trip yaptı ben cıkma demedimmi diye... o gün sustum yumusamamaya calıstım bu sefer.. sonra dayanamadım elini tuttum oda tuttu konusmaya basladık.. ben cok yüz verdim sanırım kızlarr cok cabuk sinirleniyo baskasına gelince kibar bana gelince ne düsündüğüm önemli değil o kendi islerini halledip arasın öyle bulussun.... bikaç ay önce 1hafta aramamıştı hiç... hatta mesaj atmıstım bu ilgisizlik devam edicekse bitsin aklın basına gelirse msj at diye ama hiç atmadı... dönen ben oldum gene..

evlenmeyi düsünüyoruz hatta o daha cok istekli sevdiğini biliyorum ama sanki bıraksam çabalamıcak gibi geliyo.. cok üzüyo beni yüzüme kaçkere kapattı telefonları kaçkere bağırdı.. ilgisizliğinden bıktım kendimi geri çekicem diyorum olmuyo yumusuyorum
ben hep alttan aldığım için sımardı bunu biliyorum.. ama bana akıl verin lütfen nasıl beni kaybetmekten korkmasını sağlarım... biliyorum cok seviyo ama sımardı..ayrılmalımıyım yada.. lütfen akıl verin bana kafayı yicem... değerimi bilmiyo ona yanıyorumm