Gece hayati yoktur, kahve aliskanligi yoktur.. evden ise isten eve arada siradada bi sinemaya gider, yada alisveris merkezine o kadar.. ama iliskinin ilk basinda benim alkolum yok sigaram yok demisti... Eeee bi yil sonrada bana 40 yilda birden birsey olmaz deyince delirdim..annesini vs karıştırma şimdi
alkol eroin gibi bir şey değildir
yani içtin diye hemen bağımlı vs olmazsın
hani desen ki adamın her gece içtiği arkadaş grubu var ya evlenince de böyle devam ederse o zaman haklısın
kırk yılda bir içmiş adam bir sıkıntı olmaz
yalnız yazdıklarından hiç içki içmediğini ve ailede de içen olmadığını düşündüm yani hiç içki içmiş ama normal insan gördünüz mü gerçek hayatta herkes içince eve gelip eşini çocuğunu vs dövmüyor
Bende bu konuya deyindim aslinda.. her tartismada hadi hopppp kafami dagitcam derse olmaz..Ama su var cani sikildiginda icecek mi bu adam?Hadi evlilik bitaz kotu gectii.ickiye mi sarilacak.Konu sahibi sorun et bunu ayrilmasan da.
Herkes bir değil ama benim hikayem de kırk yılda bir içerim diye başladı. Sonra hergün içen alkolden şizofrene dönüşen bi adamla buldum kendimi.. Ciddi şizofren yani olmayan şeyleri var gibi görüyor ve mesul tutuyordu beni. Aa bi de şunu diyenler var, Demekki çocuğa neler yapıyorsun da içkiye vuruyor kendini. Çok iyi gözlemle. Aileyle tanıştırmak bişey değil. Unutuluruzuldum cnm yasadiklarina (
Zaten bugunki hareketiyle benden eksi puan aldi bu adam.. ki bu benim ikinci evliligim olacak.. eski esimde ozel gunlerde icermis ama hic eve alkolle geldigini gormedim.. simdi kiyaslama yanlis olurHerkes bir değil ama benim hikayem de kırk yılda bir içerim diye başladı. Sonra hergün içen alkolden şizofrene dönüşen bi adamla buldum kendimi.. Ciddi şizofren yani olmayan şeyleri var gibi görüyor ve mesul tutuyordu beni. Aa bi de şunu diyenler var, Demekki çocuğa neler yapıyorsun da içkiye vuruyor kendini. Çok iyi gözlemle. Aileyle tanıştırmak bişey değil. Unutulur
Yok ben bastan acik acik konustum onunla.. beni kaybetmekten cok korkuyor.. tartisiriz mesela 20 dakka sonra ozur diler kirdim seni der kusura bakma der, en korktugum sey seni kaybetmek der.. yani ben onu uyariyorum diye iliski bitmez.. ama neden basinda alkol kullanmam diyipte bir yil sonra 40 yilda bir diyor ?? Onu cozemedim ..bence erkekleri böyle pişman edeceğim, burnundan getireceğim diyerek değiştirmeye çalışmak yanlış, hem de çok yanlış
hem daha ortada evlilik yok birşey yok
yani ya onu bu şekilde kabul edersiniz, ya da çekip gidersiniz
ha, o kendi tercihini yapıp, ben 2 kadeh için seni kaybedemem diyorsa ne ala
ama yok yemin ettir, yok kapris yap...
zorla verilen sözden ne fayda gelir?
ya alışırsa?
kadınlar zaten erkeklerin anneleri gibi davrana davrana rezil ediyorlar ilişkileri
Ben durcam yeri bilirim diye mesaj atti bana.. kac kadeh ictin askim dedim oda bu cevabi verdi...bence erkekleri böyle pişman edeceğim, burnundan getireceğim diyerek değiştirmeye çalışmak yanlış, hem de çok yanlış
hem daha ortada evlilik yok birşey yok
yani ya onu bu şekilde kabul edersiniz, ya da çekip gidersiniz
ha, o kendi tercihini yapıp, ben 2 kadeh için seni kaybedemem diyorsa ne ala
ama yok yemin ettir, yok kapris yap...
zorla verilen sözden ne fayda gelir?
ya alışırsa?
kadınlar zaten erkeklerin anneleri gibi davrana davrana rezil ediyorlar ilişkileri
Yok ben bastan acik acik konustum onunla.. beni kaybetmekten cok korkuyor.. tartisiriz mesela 20 dakka sonra ozur diler kirdim seni der kusura bakma der, en korktugum sey seni kaybetmek der.. yani ben onu uyariyorum diye iliski bitmez.. ama neden basinda alkol kullanmam diyipte bir yil sonra 40 yilda bir diyor ?? Onu cozemedim ..
Kimse aynı değil tabi ki. Allah hayırlıysa nasip etsin kötü olcaksa seni korusun şimdiden...Zaten bugunki hareketiyle benden eksi puan aldi bu adam.. ki bu benim ikinci evliligim olacak.. eski esimde ozel gunlerde icermis ama hic eve alkolle geldigini gormedim.. simdi kiyaslama yanlis olur
Ben durcam yeri bilirim diye mesaj atti bana.. kac kadeh ictin askim dedim oda bu cevabi verdi...
Kendini bilmez biri degil.. olgun biri.. benimde sigara sorunum var.. oda bugun alkol deyince delirdim cunku surekli bana birak birak diyor kendisi.. tmm birakcam zaten yani daha dogrusu elimden geleni yapcam ama alkolde zarar ..
Evet iste sana harfiyen katiliyorum.. arada olursa olur alkol ama alkol eger siddette gotururse, bagimliliga gotururse orasi kotu iste.. bende bundan endiselendim..
evlendiğinde ara ara içtiğinde sorun olmayacaksa ayrılma. Ama bu büyük bi olay olur diyorsan ayrıl. İçer çünkü. Senle kavga eder içer o kızgınlıgın üstüne bunu yapınca daha bir çıldırırsın. Değişir diye evlenme kimseyle.Merhaba arkadaslar, benim bir senedir ciddi bir iliskim var.. fakat beyefendi sirf dun annesiyle tartisti diye, bugun aksam cikmis alkol icmis ve benim kabul edemeyecegim birsey bu, telefonda soylemisti ama ciddiye almamistim megerse dogruymus.. kaldiki bu adam ailemle tanismak istedi ailemle tanistirdim, kendi ailesiylede tanistim, aileler biliyor yani.. ne yapacagimi sasirmis durumdayim ben ? Sizce ayrilmaliyim yoksa sert bir dille uyarayimmi.. uzerinede fazla gitmek istemiyorum annesiyle arasi acik .. ama bunun acisini ondan cikarcam.. bana diyorki 40 yilda bir icmek lazim diyor.. delirdim iyice
Canim yok cidden sozumden ciktigi icin sinirlenmedim tabikide, zaten birini degistirmeye calisiyorsan iliski yurumez.. sadece alisir diye korktum !!!!!!!! KI UYUZ SEVGILIM BANA SAKA YAPMIS SAKA GIBI DEGILMIYa sanki eroini ekmek arası yapıp yemiş adam bu nedir böyle? Hanımefendi bence burda olay alkol ya da x faktörü değil sevgilinizin sözünüzden çıkmış olması. Kabul edemediğiniz bu. İnsanları azıcık bir bırakın da kendileri olsunlar.
Ben kendisine hani alkolu agzima surmem demistin dedim mesajta, azcik trip attim, sen neden boylesin dedi mesajlarimi okuyorsun cevap yazmiyorsun dedi, sonra cnm SIKKIN dedim vs derken .. guldubenim babam bir bağımlıydı. annemle ayrılmasına sebep olan şey buydu. dolayısıyla hayat boyu mesafeli oldum içkiye. ama dedem ayda bir iki kere, balıkla, bazen et yemekleriyle içerdi bir, iki kadeh. son yıllarda bana da koyardı, hazırlardı. çok güzel sohbetler ederdik. örneğin eşim de öğrencilik döneminde içerdi ama benim bu korkum onu da etkiledi sanırım. birlikte içiyoruz sadece. biralarımızı koladan farklı görmüyoruz çoğu zaman. ama işte burada mesele sınır, duracağın yeri bilme meselesi. bir anda aile faciasına dönüşmeyecektir ama konu sahibesinin dediğine göre ilişki başında "kullanmıyorum" demiş. şu an ise "40 yılda bir" diyor. kafa karıştıran kısım budur belki, ikinci evlilik yolunda ilerlerken insan çok detaycı olabilir. umarım çözersiniz sorunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?