Sizce ayrilmalimiyim ? Sessizce hayatindan ciksammi ?

Gece hayati yoktur, kahve aliskanligi yoktur.. evden ise isten eve arada siradada bi sinemaya gider, yada alisveris merkezine o kadar.. ama iliskinin ilk basinda benim alkolum yok sigaram yok demisti... Eeee bi yil sonrada bana 40 yilda birden birsey olmaz deyince delirdim..

Ama su var cani sikildiginda icecek mi bu adam?Hadi evlilik bitaz kotu gectii.ickiye mi sarilacak.Konu sahibi sorun et bunu ayrilmasan da.
Bende bu konuya deyindim aslinda.. her tartismada hadi hopppp kafami dagitcam derse olmaz..

uzuldum cnm yasadiklarina(
Herkes bir değil ama benim hikayem de kırk yılda bir içerim diye başladı. Sonra hergün içen alkolden şizofrene dönüşen bi adamla buldum kendimi.. Ciddi şizofren yani olmayan şeyleri var gibi görüyor ve mesul tutuyordu beni. Aa bi de şunu diyenler var, Demekki çocuğa neler yapıyorsun da içkiye vuruyor kendini. Çok iyi gözlemle. Aileyle tanıştırmak bişey değil. Unutulur

bence erkekleri böyle pişman edeceğim, burnundan getireceğim diyerek değiştirmeye çalışmak yanlış, hem de çok yanlış
hem daha ortada evlilik yok birşey yok
yani ya onu bu şekilde kabul edersiniz, ya da çekip gidersiniz
ha, o kendi tercihini yapıp, ben 2 kadeh için seni kaybedemem diyorsa ne ala
ama yok yemin ettir, yok kapris yap...
zorla verilen sözden ne fayda gelir?

ya alışırsa?
kadınlar zaten erkeklerin anneleri gibi davrana davrana rezil ediyorlar ilişkileri

Zaten bugunki hareketiyle benden eksi puan aldi bu adam.. ki bu benim ikinci evliligim olacak.. eski esimde ozel gunlerde icermis ama hic eve alkolle geldigini gormedim.. simdi kiyaslama yanlis olur

Yok ben bastan acik acik konustum onunla.. beni kaybetmekten cok korkuyor.. tartisiriz mesela 20 dakka sonra ozur diler kirdim seni der kusura bakma der, en korktugum sey seni kaybetmek der.. yani ben onu uyariyorum diye iliski bitmez.. ama neden basinda alkol kullanmam diyipte bir yil sonra 40 yilda bir diyor ?? Onu cozemedim ..

Ben durcam yeri bilirim diye mesaj atti bana.. kac kadeh ictin askim dedim oda bu cevabi verdi...

anlatamadım
ilişkiniz biter demedim ki
rezil olur dedim
ha bana göre rezil olur, size göre "olması gerekendir" o ayrı

çiftlerin birbirleri için "onu uyarırım" demesi gibi şeyler bana çok itici geliyor
ben olsam, "sen kimsin?" derim
benim aklım yok mu derim
yani "bundan hoşlanmıyorum" demek ayrı, "onu uyarmak" çok ayrı
siz kendinizi onu uyarıyor olarak görüyorsunuz ya, kusura bakmayın "benim için" çok itici

Zaten bugunki hareketiyle benden eksi puan aldi bu adam.. ki bu benim ikinci evliligim olacak.. eski esimde ozel gunlerde icermis ama hic eve alkolle geldigini gormedim.. simdi kiyaslama yanlis olur
Kimse aynı değil tabi ki. Allah hayırlıysa nasip etsin kötü olcaksa seni korusun şimdiden...

Ben durcam yeri bilirim diye mesaj atti bana.. kac kadeh ictin askim dedim oda bu cevabi verdi...

sonuna aşkım kelimesi konulunca, anlamlar değişmiyor
sorgu sual eder gibi sorulunca, ben olsam ben de aynı cevabı veririm

Şimdi sevgili olma kararı alırken de bu insan arada bir içen bir insansa çok da söz hakkınız yok gibi geliyor bana. Yaşam tarzları farklı olabilir, böyle çiftler de var. Nadiren geceleri birlikte çıkarlar ve biri alkol alırken diğeri kola içer mesela, bu fedakarlığı yapabilirler. Ama hassasiyetiniz bu düzeydeyse belki de doğru insan bu kişi değildir.
Keşke aileler tanışmadan önce yapsaydınız bunu ama son kez hassasiyetinizi belirtin, hayatınızda asla içmeyen birini istediğinizi söyleyin, bundan feragat edip edemeyeceğini sorun. Edemiyorsa yollarınızı ayırırsınız ama bana kalırsa bir insanı değiştirmek doğru değil ki değişmez de zaten kimse.

Alkol sandiginiz kadar zirt diye bagimlilik yapan bisey değil
Ilk kez 21 yasinda alkol almaya basladim
Arada sarhos olmak icin icip çok sarhos oldum
Bazen yemekle 1 kadeh sarap icip biraktim
Ve hala bagimli değilim 5 senedir
Senede 5 -10 kere ancak alkol kullanirim

Madem olgun biri kendini kaybetmeyen biri biraz gözlemle
Surekli iciyor mu her sorunda alkole mi siginiyor bak

Ama dertlenip 2 kadeh icti diye de ayrilinmaz bence.

Ben muhafazakarim içen biriyle dini görüşüm hayat görüşüm uymaz gunah dersen o ayri

Kendini bilmez biri degil.. olgun biri.. benimde sigara sorunum var.. oda bugun alkol deyince delirdim cunku surekli bana birak birak diyor kendisi.. tmm birakcam zaten yani daha dogrusu elimden geleni yapcam ama alkolde zarar ..

Evet iste sana harfiyen katiliyorum.. arada olursa olur alkol ama alkol eger siddette gotururse, bagimliliga gotururse orasi kotu iste.. bende bundan endiselendim..

:) biz alkol alinca dovusmuyor sevisiyoruz mesela
Simdi az miktarda olani insanin davranislarinda bir rahatlamaya yol aciyor bu gercek
Mesela esim hafif alkolluyken siirler okumaya baslar

Kalkip da 2 büyük devirmiyorsa her gece bence cok buyuk bir sorununuz yok

Keske sagliga zararini dusunup icmese ama icmis
Asla kabullenemeyecegin biseyse ayril tabi

Ben beş sene öncesine kadar ara ara içerdim
Sonra bu konu hakkında fikirlerim değişti ve bir daha içmedim
Eşim içse kızarmıydım hayır herkesin kendi fikri abartmadığı sürece kızmazdım
Ama gayri ihtiyari benden dolayı oda bıraktı
Bir akşam yemeğe gittiğimizde içti sonra normalde tiksinmem o gün kokudan miğdem bulandı sarılamadım bide arabasına istifar ettim

Bu son dedi bi dahada içmedi

Ya sanki eroini ekmek arası yapıp yemiş adam bu nedir böyle? Hanımefendi bence burda olay alkol ya da x faktörü değil sevgilinizin sözünüzden çıkmış olması. Kabul edemediğiniz bu. İnsanları azıcık bir bırakın da kendileri olsunlar.

evlendiğinde ara ara içtiğinde sorun olmayacaksa ayrılma. Ama bu büyük bi olay olur diyorsan ayrıl. İçer çünkü. Senle kavga eder içer o kızgınlıgın üstüne bunu yapınca daha bir çıldırırsın. Değişir diye evlenme kimseyle.

benim babam bir bağımlıydı. annemle ayrılmasına sebep olan şey buydu. dolayısıyla hayat boyu mesafeli oldum içkiye. ama dedem ayda bir iki kere, balıkla, bazen et yemekleriyle içerdi bir, iki kadeh. son yıllarda bana da koyardı, hazırlardı. çok güzel sohbetler ederdik. örneğin eşim de öğrencilik döneminde içerdi ama benim bu korkum onu da etkiledi sanırım. birlikte içiyoruz sadece. biralarımızı koladan farklı görmüyoruz çoğu zaman. ama işte burada mesele sınır, duracağın yeri bilme meselesi. bir anda aile faciasına dönüşmeyecektir ama konu sahibesinin dediğine göre ilişki başında "kullanmıyorum" demiş. şu an ise "40 yılda bir" diyor. kafa karıştıran kısım budur belki, ikinci evlilik yolunda ilerlerken insan çok detaycı olabilir. umarım çözersiniz sorunu.

Canim yok cidden sozumden ciktigi icin sinirlenmedim tabikide, zaten birini degistirmeye calisiyorsan iliski yurumez.. sadece alisir diye korktum !!!!!!!! KI UYUZ SEVGILIM BANA SAKA YAPMIS SAKA GIBI DEGILMI ?? Cunku bu konudaki hassasiyetimi bilir, ki kendisi soyledi ickiyle asla isim olmaz dedi.. eee bugunde 40 yilda bir deyince sasirdim.. lakin saka yapmis.. surekli beni uyuz etmek icin bazen bu tip sakalar yapar.. cunku benim tanidigim sevgilimse eger, icmez yani az cok bilirim.. buna sasirdim hemende konu actim zaten !

Ben kendisine hani alkolu agzima surmem demistin dedim mesajta, azcik trip attim, sen neden boylesin dedi mesajlarimi okuyorsun cevap yazmiyorsun dedi, sonra cnm SIKKIN dedim vs derken .. guldu noluyor ya dedim, ben sana saka yaptim dedi, bakalim nasil tepki vereceksin diye dedi, ki benim sevgilimse bilirim yapmaz yani bende sasirdim hemen konu actim.. cunku biliyor bu konudaki hassassiyetimi .. bende olayi sen bilirsin ne yaparsan yapa bagladim..

ay ne var bunda arada olur yani adam alkolik gibi yazmışsınız.Bende arada bir icerim sevgilim arada bir içse de kızmam abartılmadığı surece sorun yok.
Sizin yerinizde olsam o aksam karsılıklı içmeyi teklif ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…