Sizce ayrılmalımıyım?

sevilayla

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
70
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar artık sağlıklı karar veremiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var nişanlanalı 5 ay oldu ve ben eski adamı göremiyorum öyle bir duruma geldik ki hiç heyecan kalmadı hani ne olursa olsun artık modundayız konuşmuyoruz artık önceden sen nasıl istersen öyle olsun diyen insan şimdi daha evlenmeden ya boşanırsak diye düşünüyo daha düğünü yapmadan sana kötü günler için 1 2 altın bırakırız gerisini bozdurup araba alıcam demeye başladı öyle çok saçmalıyo ki işin içinden çıkamaz hale geldim sana güvenmiyorum senin sevginede inanmıyorum söylediklerin yapmacık geliyo ama seni çok seviyorum diyen birine ne denir sizce? bu insan çok karamsar herşeyin kötü tarafına bakıyo ve sürekli ne konu olursa olsun annesi dibimizde ne yapacağımı bilemiyorum en kısa yol dönmek mi dersiniz?

yol yakınken dön daha evlenmeden ayrılmaktan bahsediyosa zaten niyetini bi şekilde göstermiş sen de sonradan kafanı duvarlara vurmazsın en azından bence bitir hiç bişey için geç değil insanların ne dediğine ne düşündüğüne bakma

Senin sevginden emin değilse, evlendiğinizde bunu başına kakar diye düşünüyorum. O kadar olumsuz şeyler söylüyor ki nişanlınız,ne demek daha evlenmeden boşanmayı düşünmek? Saçmalık. Nişanı atmak çok zordur, o kadar çok sevdiğiniz adamdan ayrılmak,onu bırakmak bir daha görmemek çok zordur. Ama bile bile ateşe atma hayatını. Bunları şimdiden düşünen bir insanla evlenirsen mutlu olamazmışsın gibi geliyor. Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama ben olsam ne kadar acı verse de bunu yapardım. Hem onun hem de kendim için..

nişanlılığında sorunlar yaşamış ailem ve arkadaşlarım tarafından uyarılmış olmama rağmen evlenmiş ve o sıkıntıların 5 katına çıktığını görüp pişman olmuş biri olarak şunu diyebilirim ki vazgeç arkadaşım.
bazen boşanmak geliyor aklıma yapamıyorum herşeyi düşünüyorum. ama diyorum keşke nişanlıyken bıraksaydım!
çok pişman oluyorum. akıllı ol. sen çok değerlisin kimse sana bunları yaşatmamalı.
nişanlıyken yol yakınken vazgeç.

birazda bundan korkuyorum işte çok değer veriyorum ona ama kör de değilim sinir hastası olucam artık onun yüzünden

Gerçekten hemen ayrıl.
Kesin çözüm bu inan bana.

şimdide tutturmuş çalışmanı istemiyorum bizim senin çalışmana ihtiyacımız yok ailesinin arkasına saklanıyo sürekli ama bitirince kaldırabilirmiyim insanlar ne der diye düşünmekten kendimi alamıyorum

hele çalışmana kızıyorsa engelliyorsa ASLA kabullenme. bak bn senin daha yapmadığın hataları yapmış biriyim ve çoook pişmanım. keşke nişanlı olduğum zaman olsa da ozman bıraksam diyorum. evlendikten sonra o eller ne der düşüncesi inan seni daha çok kemirir hiç birşey yapamazsın.

Canım bende 3 ay önce ayrıldım nişanlımdan. Pişman değilim.
Anlattığın şeyleri bende yaşadım. Çok karamsardı ve beni aşağıya çekiyordu.
Ben umut vermeye çalıştıkça almıyordu.
Bunalıma girmişti belki ama ben bunun sebebi değildim ve bunu ömür boyu çekemezdim.
Ben 1,5 sene nişanlı bekledim zaten.
Risk almadan mutlu olamıyorsun canım.
Ben o riski aldım ve şimdi sorunum yok şükür. İleride evlenseydim mutsuz olucaktım belkide.
İyi düşün derim. Mutsuz bir birlikteliği sürüklemek mecburiyetinde değilsin.

Sana şimdiden güvenmeyen adam evlenince nekadar guvenebilir????

haklısın bende aynı fikirdeyim bana neden güvenmiyosun dediğimde de senin aklına güvenmiyorum bütün herşeyi annemle konuşuyosun diyo ben hiç bir özelimizi konuşmadım ki sadece bu sorunları bahsettim neymiş ne olursa olsun anlatmayacakmışım susacakmışım

ayrılmaktan değilde sonrasından korkuyorum diyorum ya ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim :/

Bende öyle korkuyordum ama o kadar rahat atlattım ki anlatamam. Yüzüm gülmeye başladı.
Değişimim başladı. Artık umutlu ve mutluyum.
Korktuğun gibi olmuyor.
Herkeste ayrıldıktan sonra fazla üzülmedik zaten çok ta iç açıcı gözükmüyordu durum iyi olmuş dediler.
O ne der bu ne der diye düşünürsen hayatını mahfedersin.

herkes herşeyi bana yıkmış durumlar tek başıma kaldıramıyorum bu kadar bende ne kadar sevsemde sonunda kafamı duvarlara vurmak istemiyorum kör değilim nasıl atlatırım bunu bilmiyorum ama ayrılmak en iyisi olacak sanırım

Canım al karşına konuş.
İyice düşünün.
İlişkinde mutlumusun?
Kendini nasıl hissediyorsun?
Bu sorulara cevap vermelisin.
Geleceğe bakınca nasıl bir tablo görüyorsun?

haklısın peki ben bu bitirme işini nasıl yapıcam onun ailesi gelecekler üzerime halbuki anlatıyorum onlara onun yaptıklarını beyfendi kendi bile cevap veremiyo evet yaptım diyo ama hatalıyım diyo özür diliyo yine aynı hatayı yapıyo düzelme yok en ufak nasıl yapıcam bu bitirmeyi bilmiyorum

Canım al karşına konuş.
İyice düşünün.
İlişkinde mutlumusun?
Kendini nasıl hissediyorsun?
Bu sorulara cevap vermelisin.
Geleceğe bakınca nasıl bir tablo görüyorsun?

kaç kere konuştum anlattım ona ama her seferinde hatamın farkındayım özür dilerim diyo seni bi daha kırmıcam diyo 2 gün sora kırılsanda küssende ilgilenmiyorum bıraktım herşeyi diyo ne dediği belli değil ayrılmakta istemiyorum diyo

O ayrılmak istemesede sen istedikten sonra seni zorla tutamaz.
Çok iyi düşün. İleride pişman olma.

O ayrılmak istemesede sen istedikten sonra seni zorla tutamaz.
Çok iyi düşün. İleride pişman olma.

ailemde ikinizde birbirinizi seviyosunuz bir 2 hafta boyunca konuşmayın kendinize zaman verin bitirme dediler şimdi 4 gündür konuşmuyoruz ama ben düşünüyorum hiç iyi bişeyi bulamıyorum içimdeki bütün heyecanı sevgiyi aldı gitti çok mutsuzum ama sonuçlarına katlanıcam bitirmek en hayırlısı olacak sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…