Sizce ayrılmalımıyım?

napabılır kı sen kararlı olduktan sonra tövbe haşa allah mı yanı??? ateş olsa cürmü kadar yer yakarr...kendı mutlu olmayan bır ınsan kımseyı mutlu edemez önce kendını mutlu et baskasını degil canım..inşallah hakkında hayırlısı olur canım aklı basında bır ınsansın ustesınden gelırsın herseyın farkındasın cunku...

arkada$im sence ni$ani atmak mi daha kotu yoksa evlenip sonra geri baba evine donmek mi , dul damgasi yemekmi .. biz her ne kadar bu lafi sevmesekde toplumda var olan bi$ey bu dul damgasini yemek, ister inananalim ister inanpmayalim ..

sende istemiyorsun zaten onu kararinida vermi$sin gibi sadece sonuçtan kokrtugun için erteliyorsun .. ni$anlilik birnbrini tanimak içindir , tanimi$in ve sana gore biri olmadigini ogrenmi$in aklin yolu birdir, yapacak tek $ey ayrilmak gibi gorunuyor $u an ..
anla$amadik ayrildik dersin, aylenden ba$$kasina hesap vermek yukumluluugun yok, hayat senin hayatin ..

Son düzenleme:

bence ilişkinizi bir daha gözden geçir, şimdiden altınları düşünüyorsa, boşanmadan bahsediyorsa, evliliğinizi hiç düşünemiyorum. "söylediklerin yapmacık ama seni çok seviyorum" bu nedir, çocuk oyuncağı değil yuva kurmak, henüz olgunluğa erişmediğini düşünüyorum nişanlının affına sığınarak.. iyi düşün derim, en iyi kararı sen verirsin, hakkında hayırlısı olsun canım..

Haklısın şöyle bir düşünüyorumda çocuk oyuncağına döndü bu iş sonuçlarından korkmasam şu cesaretsizliğim olmasa sen yoluna ben yoluma dicem ama sonuçlarından korkuyorum ama fazla uzatıncada bu işin tadı kaçacak gibi görünüyo gerçi kaçtı kaçacağı kadar

evet diyorum ya şimdi böyle olan ilerde nasıl olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum ben bu çocukla geleceğe dair hiç birşey konuşamıyorum bi plan yapamıyorum sır dahi versem tutamaz özelimizi bile annesi biliyo var mı kadar aptallık şimdi konuşmuyoruz beni ikna çabalarında ama bu kadar şeyden sonra çok zor

evet ama toplumu çevremdeki iyi kötü insanları düşününce kendimi çok kötü hissediyorum rezil olmak herşeyi eline yüzüne bulaştırmak imajı bundan çok korkuyorum

yani kimse kusura bakmasın ama burda;

hemen ayrıl,
kurtul gitsin,
kendini belli etmiş

diyenlerin hiç birinin sen ağlarken yanında olacağını sanmıyorum evvet belki de gercekten ayrılman gerekir ama böyle hemen kurtul gibisinden olmamak şartı ile.
Ne çektiğini de ne yaşadığınıda en iyi sen bilirsin bunu hiç unutma en doğru kararı da yine sen vericeksin.
Şunu anladım ki (dün gece) kızgınlıkla ayrıldığımızda canımın yanmıyor ohh olsun diyoruz ama karısılıklı oturup sakince ayrılık kararı alınca canı yanıyor insanın ateşi tutmuş gibi oluyorsun.
O yüzden gercekten cok iyi düşünüp karar vermek lazım.
Seninle konusmıcam arama beni diyerek değil de ikimiz içinde doğrusu bu konusalım ayrılalım diyerek yaklaşman gerekiyor konuya o zaman anlıcaksın aradaki farkı.

haklısın kırmızı ama ya karşındaki bunu anlamıyosa?

cok doğru söylemişsin arkadaşım..

güzelim belki seviyosun sen de ama nişanlıyken böyle yapan insan evlendikten sonra neler yapar kim bilir. sevgiliylen/nişanlıyken ayrılmak kolaydır ama evlenince boşanmak için iki kere düşünmek gerek. evlilik yani onca hazırlık yapıyorsun masrafa giriyorsun,herkesin suratını çekiyorsun sonunda da evleniyorsun ve boşanırken de bütün emeklerin boşa gidiyor.
şimdi seni tabii ki ikna etmek için uğraşacak çünkü "seviyorum" diyor bunu sana kanıtlamaya çalışıyor şu an. ama senin geleceğini düşünmen lazım. elalem ne der diye takma. ne var yani anlaşamadınız,ayrıldınız ne var bunda. inan evlendikten 2 ay sonra boşanmak daha kötü.
allah yardımcın olsun iyi düşün taşın. her şeyden önce senin duyguların,senin geleceğin önemli sakın unutma. ve mantıklı karar ver. kalbini dinleme.

vala caanımmmm su saatten sonra yapacagı seyler sana ne kadar samımı gelıyor kı?? can cıkar huy cıkmaz sımdılık senı ıkna edıp yıne bıldıgını okuaycak..nasıl bır erkekmıs o ya öyle sırrınızı özelınızı annesıne anlatıyor evlendıgınız zaman dusunemıyorum bılee...bırsorun olsa anasına kosarr oda artık hangı aklı verırse...bu sekılde de huzur olmaz..yolun cok basındasın boyle bır ınsanla ömrunu tuketme yazık...söyledıklerıve yaptıgıhareketlerhıc evlenılcek bır erkegın hareketlerı degıl...aılenle konuskararını kesınlestıryoluna bakk zararın neresınden dönersen kardır..allah ıyı ınsanlarla karsılastırsın ınsallah hayırlısı ıolsun senın ıcın canım...

ayrıl diyenlerden biri de benim. ama ben boş bir şekilde demiyorum tecrübe edinmiş biri olarak söylüyorum bunu. ayrıldığında üzüldüğünde yanında olamayacağız biliyoruz ama şunu da biliyoruz ki yaşadıklarımızdan ayrılmayıp evlenirse çok çok daha üzülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…