Sizce bana ne diyecek??

forestnight

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2014
464
106
103
33
merhaba yaklaşık 1 buçuk ay kadar önce biriyle tanıştım. Kısa sürede alıştık birbirimize sevgili olduk. İlgisini sevgisini hissettimdedi sizce ayrılık mesajı mı atıcak??telefonda konuşurken sık Boğaz etmemek için konuyu açamadım ama merak ediyorum “ Soğukluğunun altında ne var ölücem merakta .... bana ne demek istedi

Son düzenleme:
kız bu ne acele evlilik falan bi tanıyın bakalım in midir cin midir? kafası başka şeye takılmıştır, başka şeye bozmuştur moralini her tavrını ‘sen’ odaklı düşünme. sen ikizler burcu olabilir misin? ahahha. ani ruh değişiminden fevri hareketler sergilediğini düşündürdü şu yazdıkların bana

merhaba yaklaşık 1 buçuk ay kadar önce biriyle tanıştım. Kısa sürede alıştık birbirimize sevgili olduk. İlgisini sevgisini hissettim. Tam bir Anadolu çocuğu. 22 yıldır Rize de yaşamış. Son 5 yıldır İstanbul’da . Sosyal hayatı yok gibi birşey çünkü çok yoğun çalışıyor farkındayım tatili bile doğru düzgün YÖK. Bana o kadar merhametli davranıyor ki bu Tanrı’na aşık oldum resmen. Yaklaşık 5 gün önce biraz ilgisinde bir tuhaflık sezdim üstüne gitmedim. Ama sonunda biraz fevri davranıp Mehmet babaannen nasıl oldu dedim . Bu arada babaannesi rahatsızdı onu doktora götürdü. Ama uzun zaman yazmayınca hem merak ettim hem sinirlendim. Mehmet mi falan diye afalladı hep aşkım canım deriz . O anda yükseldi tatrtştık. Sonra bitirme noktasına geldik ben o an pişman oldum aradım kırdığım için özür diledim zor zamanında bunu yapmamalıydım. Zaten küçük yaşta babasını kaybetmiş üstünde bir ton yük var. Her neyse barıştık gibi ama soğuk tavrı devam etti ben çok üzüldüm iş dolayısıyla yanımada gelemedi en sonunda dayanamadım ben kalkıp gittim ataşehire. Aradım önce şaşırdı. Sonra izin alıp yanıma geldi . Uzun uzun baktı bana ne zaman evleniyoruz diye söyledi bende önce sorunlarımızı çözelim dedim neyse anlattı herşey üst üste geldi falan filan dedi. Sonra biraz para sıkıntım var memlekette ki arsayı satınca rahatlicam dedi. Geçen gün uzun uzun düşündüm yeni yılla alakalı olanlar yaptım yaşım 28 oldu sende istersen evlilik planlaım var dedi. Ben içimden havalara uçtum ama belli etmedim sonra beni aldı kız kulesine götürdü. Çaktırmadan arabanın güneşliğine gül yaprakları yerleştirmiş yüzünde bişey var aynaya bak istersen deri bi açtım başımdan aşağı döküldü not bile yazmış kaşla göz arasında. Çok güzel bi akşam geçirdik iyiki geldin şu an hiç bi sıkıtım kalmadı dedi. Dün ve bugün buluşamadık İzmit’te işi vardı. Ama doğru düzgün eskisi gibi ne arıyo ne msj atıyo iş çıkışı aradım biraz sitem ettim . Sitemimle alakalı Zaten konuşcaz msj atıcam akşam dedi bende çok merak ettim ya dedim iyi mi kötü mü dedim. Ona sen karar vericen dedi. Tamam bekliyorum dedim. Neyse eve gelince tepkisini ölçmek için eve geldim canım dedim. Tamam bitanem dedi. Araba alıp satıyorlar ek iş olarak arabayı attı bana çok güzelmiş dedim benim için tek güzel sensin dedi . Romantik sevgilim dikkat et kendine dedim o kadar daha yzmadı. Şimdi aradı arabanın Şeref’ine kestane almışlar arkadaşlarıyla yiceklermiş keyfi yerinde ,konuştuk aşkım canım falan ,hatta sesimin neden kedi gibi çıktığını sordu gür sesle konuş benle aşkım falan dedi. Annen napıyo dedi iyi seni soruyo dedim gülerek ne zaman tanışacaksın dedim gülerek oda dalgaya vurdu falan sonra biraz makara yaptık ararım aşkım diye söyledikapattıkKızlar yardım edin meraktan ölcem iyi mi kötü mü olduğuna sen karar verirsin dedi sizce ayrılık mesajı mı atıcak??telefonda konuşurken sık Boğaz etmemek için konuyu açamadım ama merak ediyorum “ Soğukluğunun altında ne var ölücem merakta .... bana ne demek istedi
Az sakin ol canım ne bu panik allasen az oluruna birak

kız bu ne acele evlilik falan bi tanıyın bakalım in midir cin midir? kafası başka şeye takılmıştır, başka şeye bozmuştur moralini her tavrını ‘sen’ odaklı düşünme. sen ikizler burcu olabilir misin? ahahha. ani ruh değişiminden fevri hareketler sergilediğini düşündürdü şu yazdıkların bana
Askında olay be biliyo musun 2 aydın regl olmuyorum doktora gittim ilaç verdi şu sıralar olcam ve bunun ayrı bir stresini yaşıyorum o yüzden böyle Yoksa yengeç burcuyum

Askında olay be biliyo musun 2 aydın regl olmuyorum doktora gittim ilaç verdi şu sıralar olcam ve bunun ayrı bir stresini yaşıyorum o yüzden böyle Yoksa yengeç burcuyum
hormonal dengesizlikler:KK53: bunaltma adamı ayrılık falan demeyecek belli. ama evlilik konusunda ağırdan almanı, iyi düşünmeni tavsiye ederim

Yok onun için demiyorum yani 1.5 aylık ilişkinin evlililigi düşünme noktasına gelmesini korkutucu bulmuyor musunuz ?aceleci davranmayin
Tabiki de erken ama evlilik odaklı olmadı çok mutlu edici zaten maddi olarak hazır değiliz

Ne soğukluğu bayağı sıcak davranmış.

Evlilik teklifi gelecek gibi..

Bunları mı duymak istediniz?:anne:

Ne soğukluğu bayağı sıcak davranmış.

Evlilik teklifi gelecek gibi..

Bunları mı duymak istediniz?:anne:
Hayır bu olamaz bundan Emin’im hem böyle şey mesajla söylenmez ki evlilik teklifi aklımdan bile geçmedi

Olaya nerden bakarsam bakayim bir gariplik, bir sogukluk sezemiyorum.
1.5 aylik iliskida evlilik planlari disinda

Back
X