sizce başarirmiyim lütfen yardimci olun

fatmablr

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
15
0
6
35
Almanya
Ben 16 yaşindayim
Boyum:1.71
Kg:99.00

Ben bundan 4-5 ay önce 115.00 kg dum
Ama kendi çabalarimla vermeyi başarmisdim ama ramazandan beri ne spora nede beslenmeme Dikkat edemiyorum azmim yok Oldu sanki olmak isdedim Kg ise 80-75 arasi olmak isdiyorum ben Hic zayif olmadim hep sacma sapan seyler denedim ama olmadi bu kez olucak dedimki yine olmadi devam etmek isdiyorum ama olmuyor yemicem dedim hallde yiyorum yedikden sonra kendimde igreniyorum kendimden nefret ediyorum lutfen lutfen bana yardimci olun şu kardesinize bir care bulun

Ben 16 yaşindayim

Ama kendi çabalarimla vermeyi başarmisdim ama ramazandan beri ne spora nede beslenmeme Dikkat edemiyorum azmim yok Oldu sanki olmak isdedim Kg ise 80-75 arasi olmak isdiyorum ben Hic zayif olmadim hep sacma sapan seyler denedim ama olmadi bu kez olucak dedimki yine olmadi devam etmek isdiyorum ama olmuyor yemicem dedim hallde yiyorum yedikden sonra kendimde igreniyorum kendimden nefret ediyorum lutfen lutfen bana yardimci olun şu kardesinize bir care bulun

canım seni benden iyi kimse anlıyamaz ben de hayatım boyunca hiç zayıf olmadım 20 yaşında evlendim 100 kiloydum şimdi 140 kiloyum yaptıgım saçma sapan diyetler yuzunden bu haldeyım senıngıbı hep yapıp bıraktım eger bu illetten kurtulmak istiyorsan tam yaşındasın sakın bırakma vazgeçme yaşayan bilir çooook zor ama bi on sene sonra daha zor olucak hızlı vermek için çabalama en güzelı yavaş ve salıklı vemek bak ben 30 yaşındayım hala çabalıyorum enim gibi olma güven kendine kararver ve başla yarına ertelemek herzaman vakıt kaybı hadı ablacım takıpteyım senı YAPABİLİRSİN:16::16:

16 yasindasin 10 gun boyunca ictigin suyu 2 katina cikar ve 2 fincan yesil cay ic ama zaten cok su iviyorum falan deme say ictigin bardaklari ve eskisi gibi ye tiroid, seker vs gibi bir hastaligin yoksa gel buraya ve de ki ben kilo falan vermedim.O zaman ben bu isi bilmiyirum.boyunda cok guzel 80 kilo bile cok yakisacak sana

Son düzenleme:
Ben 16 yaşindayim

Tabikide başarırsın kilo vermeyi.yaşın ve boyun senin için çok büyük bir avantaj.herhangi bir sağlık sorununda yoksa olmayacak birşey değil.ilk önce kilo vereceğin konusunda kendine güven ve inan,istikrarlı ol ve en kısa zamanda kiloların eksildiğini göreceksin.

diyetisyen yardımı almayı düşünmüyorsan benim tavsiyem;
vücut kitle indeksini hesapla.çıkan kalori miktarını geçmemeye çalış.ve gün içinde muhakkak 45 dk-1 saat yürüyüş egzersiz yapmaya çalış.su çok önemli kilo vermede ,2 lt -3 lt su içmeye çalış ve yeşil çay yada bitki çayları iç.göreceksin kısa zamanda kilo vermeye başlayacaksın.ve yediklerini aksatmadan muhakkak rapor et ki kaçamak yapmayasın.hadi bakalım kolay gelsin.bende takipteyim günlüğünü:16:

Verebilirsin kilolarini...
En onemli sey, kesin yapicam diye beynine komut vermen.. boyun cok guzel.. Diyetisyne gitme sansin varsa gitmeni öneririrmmm..
Eger yoksa, usenme sabah yuruyuş yap..

ilk uyandigindabi bardak suya 1yemek k. elma sirkesi biraz da limon sık onu aç karnina iç..

Kahvalti kepek ekmegi 1dilim ye, peynir zeytin 1ymurta ,, ve sekersiz süt ic ya da skersz cay..

Ara da ya meyve ye, ya da yesil cay ic.

Oglen salata ye mesela tavuk hasla ,, tost makinesnde kizart biraz. Koy salatain ustuneee ohhh missss:-) yaninda ayran ic.

Ara da meyve ye, sekersz turk kahvesi ic. Ya da nescafeee.. yaninda light urunlernden yersin..

Aksam şole 5 gibi ye.
Corba salata

Aksam da 6dan sonra bise yeme. Yersen de salatalk ye, yogurt yee, meyve ye abartmadan..

Bunu 1hafta uygula. Miden kuculecktirr..
Sonra aksamlari ew ymklernden eskiden ne kdr yiyosan yarisini ye..
Gunde 3lt su iç.
Yesil cay 2bardak
Turk kahvesi sekersiz tbi, gunde 1defa.. inanilaz tok tutuyor..
Netten leslie yaz orda kadin step yapior snde onunla yap.
Aklima gelen bunlar..

Back
X