- 15 Kasım 2019
- 21
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Cansukayali
-
Bu sonuca gore yok cnm adetinin gecmesini bekle birazKizlar beta hgc benim 0.200 çıktı adet günüme tam bir hafta var sizdede Boyle bir sonuç alıp hamile kalan varmı göğüslerim dokunamiyorum mavi damarlar çıkmış sanki hava basılmış geceleri kasıklarımda çok yanma oluyor bir müddet sonra geçiyor bunlar belirtiyse
Günüm geçmeden düşük yapıyorum o yuzden korkuyorum 6 kere düşük yaptım ben adetimle gidiyor varsadaBu sonuca gore yok cnm adetinin gecmesini bekle biraz
Doktora git cnm ona hore ilac igne vs yaparlar bugu git hemen adetine kac gun varGünüm geçmeden düşük yapıyorum o yuzden korkuyorum 6 kere düşük yaptım ben adetimle gidiyor varsada
Bir haftam var daha ama doktor birşey yapamayacağını söylüyor gebe kalmadan kan pıhtılaşma hastalığım varmisDoktora git cnm ona hore ilac igne vs yaparlar bugu git hemen adetine kac gun var
Gecmis olsun cnm Allah yardımcımz olsunBir haftam var daha ama doktor birşey yapamayacağını söylüyor gebe kalmadan kan pıhtılaşma hastalığım varmis
Vermiyorlar ilaç kullanıyorum ama çok yuksek değerlerim işe yaramıyor ignede vermiyorlar gebe kalmadanE kan pihtilasman varsa niye iğne ilaç tedavisi olmuyorsun ki kuzularin sana tutunsun
Yok hepsinde yaptırdım misal en sonki 30 dun35 oldu sonra 16 düştü düşük olduDegerlerin nasil yuksek yani? Normalde veriliyor kan sulandirici.
Birde onceki gebelikleri hic tahlil yaptirmadanmi ogrendiniz ilkmi beta verişiniz.
Himm kimyasalYok hepsinde yaptırdım misal en sonki 30 dun35 oldu sonra 16 düştü düşük oldu
Devamlı değil en sonki Boyle oldu ben neden olduğunu sorduğumda öncekilere kan pıhtılaşma hastalığından olduğunu söyledilerDevamli olarak kimyasal geciriyorsan buna yonelik tedavi olman lazim. Bildigim kadariyla zaten gebelik olusmuyor kimyasalda beta hcg hafif bir yukselise gecip adete kadar dusuyor ve regl oluyoruz. Bir cok kadin farketmeden bile bununyasiyormus. Ama bu 2ve 3 ten fazla tekrarliyorsa tedavi olmaniz gerekiyor.
Bebe aspirini kullanıyorum ama bir işe yaradığını yokbebek aspirini bile kullan demiyorlar mı? kan pıhtılaşması çözümsüz bişey değil ki çözümü en basit olan bi sorun.
Düşük değil o adet dönemine yakın Beta HCG artışı olu ama asla 5 i geçmez. 5i geçerse gebelik olurGünüm geçmeden düşük yapıyorum o yuzden korkuyorum 6 kere düşük yaptım ben adetimle gidiyor varsada
belki siz gebelik sanıyorsunuz ama beta değeri 5 e kdr çıkabilir gebe olmayan kadınlarda da, .02 olması gebelik değil 5 olması bile gebelik değil. her adetinizde düşük yaşıyorum gibi bi psikolojiye girmişsiniz gibi geldiBebe aspirini kullanıyorum ama bir işe yaradığını yok
s
Ben hepsinde test yaptım canım bana gebe oldugumu doktorlar söylediler ama kalbine kan gitmediği için adetle birlikte düşük yapicagimi söylediler
belki siz gebelik sanıyorsunuz ama beta değeri 5 e kdr çıkabilir gebe olmayan kadınlarda da, .02 olması gebelik değil 5 olması bile gebelik değil. her adetinizde düşük yaşıyorum gibi bi psikolojiye girmişsiniz gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?