Sizce bebeğim varmi

Cansukayali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
21
3
1
27
Kizlar beta hgc benim 0.200 çıktı adet günüme tam bir hafta var sizdede Boyle bir sonuç alıp hamile kalan varmı göğüslerim dokunamiyorum mavi damarlar çıkmış sanki hava basılmış geceleri kasıklarımda çok yanma oluyor bir müddet sonra geçiyor bunlar belirtiyse

Eklentiler

• 15738000667088215935049185469150.webp
    10 KB · Görüntüleme: 84
Bu sonuca gore yok cnm adetinin gecmesini bekle biraz

Degerlerin nasil yuksek yani? Normalde veriliyor kan sulandirici.
Birde onceki gebelikleri hic tahlil yaptirmadanmi ogrendiniz ilkmi beta verişiniz.

Devamli olarak kimyasal geciriyorsan buna yonelik tedavi olman lazim. Bildigim kadariyla zaten gebelik olusmuyor kimyasalda beta hcg hafif bir yukselise gecip adete kadar dusuyor ve regl oluyoruz. Bir cok kadin farketmeden bile bununyasiyormus. Ama bu 2ve 3 ten fazla tekrarliyorsa tedavi olmaniz gerekiyor.

Devamlı değil en sonki Boyle oldu ben neden olduğunu sorduğumda öncekilere kan pıhtılaşma hastalığından olduğunu söylediler

bebek aspirini bile kullan demiyorlar mı? kan pıhtılaşması çözümsüz bişey değil ki çözümü en basit olan bi sorun.

Kan pihtilasmasi icin test yaptirdiniz mi ne cikti. Cunku pihtilasma boyle erken donemde yanit vermez. Beta yukselir. Sizinki direk tutunamama. Tarihiniz gecmedigi icin dusuk bile saymazlar onu. Her kadinin dogal olarak adete yakin betasi artar adet olur ve duser cunku hamile olmaniz icin gecikme yasamaniz lazim. Pihtilasma icin ne cikti tahlillerde

s
Bebe aspirini kullanıyorum ama bir işe yaradığını yok
belki siz gebelik sanıyorsunuz ama beta değeri 5 e kdr çıkabilir gebe olmayan kadınlarda da, .02 olması gebelik değil 5 olması bile gebelik değil. her adetinizde düşük yaşıyorum gibi bi psikolojiye girmişsiniz gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…