- 21 Ağustos 2015
- 32.062
- 97.326
- 598
- 38
Çocuğa Muge alı mı ızletiyormussArkadaşlar merhaba ilk başta tüm üye kadınlardan özürdilerim.Ben bir babayım bir takım problemler gördüm bu problemleri kendi anneme soramazdım çünkü tarafsız ve objektif olmaz o yüzden siz kadınlara sormak istedim. Konu şu; 6 aylık bir kızımız var,gerek internet kaynaklarından gerek makalelerden okuduğuma göre bebekleri 5 dk olsada televizyon karşısında oturtmamak gerekiyor bende bunu eşime söyledim kızdı bana “ ben zaten dream tv yi açıyorum müzik dinletiyorum ona”diyor bende tvnin uydusunu çöpe attım sanki ben ona izlettirmiyomuşum gibi algı yapıyor sürekli Müge anlının programı açık ne zaman gelsem eve ikinci husus detarjan meselesi bebeklere özel deterjanlar var alerji yapmayan onlardan aldım,ama inatla bizim kendi çamaşırlarımızla karıştırıp öyle atıyor makinaya normal deterjanla. Sizce işine çok mu karışıyorum tüm bunları güzel sözle direktif vermeden söylüyorum uzmanların söylediklerini dinletiyorum ama o bana relaks ol ne pimpiriklisin diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Azcık çocuk gelişimi kitapları okusn.
Siz pimpirik değilsiniz,esiniz fazla rahat..