Sizce ben çok mu pinpirikliyim?

Arkadaşlar merhaba ilk başta tüm üye kadınlardan özürdilerim.Ben bir babayım bir takım problemler gördüm bu problemleri kendi anneme soramazdım çünkü tarafsız ve objektif olmaz o yüzden siz kadınlara sormak istedim. Konu şu; 6 aylık bir kızımız var,gerek internet kaynaklarından gerek makalelerden okuduğuma göre bebekleri 5 dk olsada televizyon karşısında oturtmamak gerekiyor bende bunu eşime söyledim kızdı bana “ ben zaten dream tv yi açıyorum müzik dinletiyorum ona”diyor bende tvnin uydusunu çöpe attım sanki ben ona izlettirmiyomuşum gibi algı yapıyor sürekli Müge anlının programı açık ne zaman gelsem eve ikinci husus detarjan meselesi bebeklere özel deterjanlar var alerji yapmayan onlardan aldım,ama inatla bizim kendi çamaşırlarımızla karıştırıp öyle atıyor makinaya normal deterjanla. Sizce işine çok mu karışıyorum tüm bunları güzel sözle direktif vermeden söylüyorum uzmanların söylediklerini dinletiyorum ama o bana relaks ol ne pimpiriklisin diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Çocuğa Muge alı mı ızletiyormuss:skandal:
Azcık çocuk gelişimi kitapları okusn.
Siz pimpirik değilsiniz,esiniz fazla rahat..

İyi niyetle dinleyen okuyan ve yorumlayan arkadaşlara

Ben de eşime anlatamıyorum bunları adam ben hyokken çizgi film açıp öyle oyalıyo.
Deterjan konusunda takılmayın derim aşırı alerjik bi reaksiyon göstermemişse sıkıntı yok demektir.
Eşinize bunları bunları yap demek yerine yardımcınolun mesela kıyafetleri siz yıkayın siz çıcukla ilgilenin eşiniz biraz gezdin stres atsın ablanızı arayıp eşinizi şikayet etmeyin ailenizi eşinize karıştırmayın.
Bu dinen de böyle kadına eğer durumunuz varsa yardımcı tutmak zorunluluğunuz var.
Bi de kesinlikle engellenirsiniz bu mesajı iyi belleyin derim sevgili baba.

Merhaba ilgili bir baba olmanız gerçekten güzel 👍
Ben kend açımdan baktığım evet işime karışılmasından nefret ederim .benimde bir kızım var biz gündüz hiç tv açmıyorum evde şuan 29 aylık hala açmıyorum arada TRT çocuk kanalı açıyorum yada radyo İngilizce şarkı ve kızım oturup tv izlemez saatler alışmamış.eşiniz bence biraz kendine zaman ayırsın ilk başta bu çok önemli bebeği içince kendisi içinde bıraksın ev işler ben yapmadım yeri geldi yemek bile yapmıyordum baba eve gelince onunla vakit geçirdiği zaman yemek yapıyorum kesinle tablet telefon tavsiye ediyorum gerçekten çocuklarım beynini yoruyor bu yaşta oyun kartları var zeka oyunları alın kızınızla onları oymayın onunla beyni yorulsun
Deterjan konusuna gelince bende hiç bizim deterjanla yııkamadım hala ayrı yıkarım
Ablanızı da çık aranıza sokmayın eğer kafanıza birşey takılıyorsa eşinizin olmadığı zamanlar sorun o bir anne bunu kesinlikle unutmayın bebeğini yeri gelir sizden bile korumaya çalış

Back
X