Sizce ben çok mu pinpirikliyim?

bells077

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
14
2
1
Arkadaşlar merhaba ilk başta tüm üye kadınlardan özürdilerim.Ben bir babayım bir takım problemler gördüm bu problemleri kendi anneme soramazdım çünkü tarafsız ve objektif olmaz o yüzden siz kadınlara sormak istedim. Konu şu; 6 aylık bir kızımız var,gerek internet kaynaklarından gerek makalelerden okuduğuma göre bebekleri 5 dk olsada televizyon karşısında oturtmamak gerekiyor bende bunu eşime söyledim kızdı bana “ ben zaten dream tv yi açıyorum müzik dinletiyorum ona”diyor bende tvnin uydusunu çöpe attım sanki ben ona izlettirmiyomuşum gibi algı yapıyor sürekli Müge anlının programı açık ne zaman gelsem eve ikinci husus detarjan meselesi bebeklere özel deterjanlar var alerji yapmayan onlardan aldım,ama inatla bizim kendi çamaşırlarımızla karıştırıp öyle atıyor makinaya normal deterjanla. Sizce işine çok mu karışıyorum tüm bunları güzel sözle direktif vermeden söylüyorum uzmanların söylediklerini dinletiyorum ama o bana relaks ol ne pimpiriklisin diyor. Sizce ne yapmalıyım?

Acaba umursamasam mı çünkü bişe diyince parlıyor. Agresifleşiyor bide Ablam bebek hemşiresi bazen arıyor,aradığı zaman bütün gün kavga benim işime burnunu sokmasın ben ne yapmam gerektiğini biliyorum diyor.

Ablanız bir taraftan,siz bir taraftan illallah ettirdiniz demek ki,ya değilse her anne bebeği için her şeyin en iyisini yapar.

Ablanız bir taraftan,siz bir taraftan illallah ettirdiniz demek ki,ya değilse her anne bebeği için her şeyin en iyisini yapar.
Diş çıkartıyordu dişi kaşınıyordu ablamda havuç verebilirsiniz dedi çocuk çok rahatladı başka işine hiç karışmayız annemde ablamla ayda 1 defa konuşuruz telefonla memleketede senede 1 kez gideriz ama ne zaman arasam kızıyor rengi değişiyor

Ablanizi olayin disinda tutun. Bence size degil ablaniza karsi cephe almis. Onun karistigini dusunuyor olabilir.

Tv konusunda haklisiniz ama bir cozum sunmak zorundasiniz insan oldugu icin sıkılıyordur.Aksam muge anliyi internetten dinleyebilecegini o sure zarfinda cocukla ilgileneceginizi soyleyin. Onunda kafa dagitmaya ihtiyaci var.

Arkadaşlar merhaba ilk başta tüm üye kadınlardan özürdilerim.Ben bir babayım bir takım problemler gördüm bu problemleri kendi anneme soramazdım çünkü tarafsız ve objektif olmaz o yüzden siz kadınlara sormak istedim. Konu şu; 6 aylık bir kızımız var,gerek internet kaynaklarından gerek makalelerden okuduğuma göre bebekleri 5 dk olsada televizyon karşısında oturtmamak gerekiyor bende bunu eşime söyledim kızdı bana “ ben zaten dream tv yi açıyorum müzik dinletiyorum ona”diyor bende tvnin uydusunu çöpe attım sanki ben ona izlettirmiyomuşum gibi algı yapıyor sürekli Müge anlının programı açık ne zaman gelsem eve ikinci husus detarjan meselesi bebeklere özel deterjanlar var alerji yapmayan onlardan aldım,ama inatla bizim kendi çamaşırlarımızla karıştırıp öyle atıyor makinaya normal deterjanla. Sizce işine çok mu karışıyorum tüm bunları güzel sözle direktif vermeden söylüyorum uzmanların söylediklerini dinletiyorum ama o bana relaks ol ne pimpiriklisin diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Öncelikle eğer gerçekten sürekli tv başındaydı kesinlikle onaylanır yanı yok ama annelerde yoruluyor hem de tahmin edemeyeceginiz kadar çok bunu unutmayın lütfen. O yüzden ara sıra kısıtlayarak ona uygun kanalları izleyebilir bence .
Deterjan konusuna gelirsek eğer evet bebekler için deterjanlar şampuanlar vs var yengem hiç özel deterjan almadı çocukta da hiç Bir aleji vs olmadı ama ben detarjan alıcam hatta sadece bebeğin değil kendi kiyafetlerimizi de aynı deterjanla yikamayi planlıyorum.
Babalar genelde durumu çok abartiyor benim eşim de çok hassas ama tv uydusunu çöpe atmak hiç hoş olmamış. Onaylanır yanı yok evet TV zararlı ama bizlerin enerjisi sonsuz değil bence bir haftasonu sabahtan akşama kadar sadece siz ilgilenirseniz ne demem istediğimi anlarsınız. Bir gün içinde toplam yarım saat en fazla o da bölerek 10 dk 10 dk izletilebilir. İnternett çok güzel bebekler ve çocuklar için eğitici vidorlar var onlardan izleyebilirsiniz hem anne için dinlendirici olur hem de çocuk için faydalı olur . Mesela hayvan kartları videosu meyveler ya da İngilizce bebekler için harika şeyler var bunlardan faydalanabilirsiniz yani çözüm sunmadan yol göstermeniz bence eşinizi çok kırmıştır.
İnanın ne kadar iyi baba olursanız olun bir bebeği annesinden daha çok onemseyemezsiniz.

Diş çıkartıyordu dişi kaşınıyordu ablamda havuç verebilirsiniz dedi çocuk çok rahatladı başka işine hiç karışmayız annemde ablamla ayda 1 defa konuşuruz telefonla memleketede senede 1 kez gideriz ama ne zaman arasam kızıyor rengi değişiyor

belkide farkında olmada bebekle ilgili seyler soruyosunuzdur

Sizlere çok teşekkür ederim sanırım işine çok karıştım evet çok yoruluyor tüm gün bebekle ilgileniyor, dışarı çıkamıyor Birazda iğneyi kendime batırmam lazım

Bazen insan kendisinin yüzde yüz haklı olduğunu düşünüyor ama iyikide buraya bu konuyu açmışım sizler objektif yorum yaptınız

Ne kadar da 'hemen anlayan' bir erkek !
İğneyi kendinize de batırmanız lazım öyle mi?
Allahım sana geliyorummmmm:rolleyes:

Bazı konularda hasssas olduğum için eşimle fikir ayrılığına düştük zaten başka bir problemimiz yoktu bu konuda genel kadınların fikrini uygulamada neler yapıyorlar onu merak ettim bu yüzden bu konuyu açtım sanırım cevabımı aldım teşekkürler herkese

Televizyon konusunda zaten tüm uzmanlar yasaklıyor ancak o kadar bağımlıyız ki küçük kutuya çokta karışmama kararı aldım

Biz eşimle arkadaş gibiyiz öyle her işi onun üzerine yüklemem bende merak ediyorum takip ediyorum neler yemeli neler içmemeli mesela şekeri hayatımızdan çıkardık 10 senedir sigara içen ben sigarayı bıraktım

Çok güzel bravo size
Yalnız başka kadınları(bizi) değil eşinizi dinleyin.
Karışma diyorsa karışmayın.

Bide merak ediyorum d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz

Çok güzel bravo size
Yalnız başka kadınları(bizi) değil eşinizi dinleyin.
Karışma diyorsa karışmayın.
Keşke eşim buraya üye olsa sizlerden fikir alış verişinde bulunsa benim ne işim var burda yolsa bizde bazı konuları bilmiyoruz ama ben herkesin fikrini alma taraftarıyım

Yanlış anlamayın abuk subuk bir konu açmadım buraya sadece fikirleri merak ettim bebek sağlığı ile ilgili

Ocean Vitamin D3 kullanıyorum.
Yalnız benim çocuklarım büyük.
Doktorunuza sorun.

Ayrıca birazdan üyeliğiniz silinecek muhtemelen.
Burası KADINLAR KULÜBÜ
Karısını dinlemeyip başka kadınlardan akıl almaya çalışan erkeklerin kulübü değil.

Back
X