sizce ben de bir anormallik mi var??

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
merhaba arkadaşlar. benim bir sorunum var . bu duruma benzer şeyler yaşayanlardan ya da çevresinde bu sorunu yaşayan varsa cvp bekliyorum. sorunum kendisini çok iyi tanıdığım ama bir süre görüşmediğim bazı kişilerin İSİMLERİNİ HATIRLAYAMAMAK...

geçen gün 2 aydır gitmediğim evime gittim ve 1 yıllık komşumun eşinin ismi bir süre aklıma gelmedi. biraz düşündüm öyle hatırladım. bazen de uzaktan bir akrabamla karşılaşınca ismi zor aklıma geliyor. bu durum bende önceden de vardı.

bu arada yaşım 24.

kansızlık olab,lir sende annemdede cok olur cunku bu kırmızı et ve yeşil sebze falan tuketmelısın.tabi bu bi' ihtimal..

kansızlık var doğru. ama b vitamini eksikliği yok.
bir de cep telefonumu evde unutuyorum bazen :(((

kızlar b12 ve folikasit normal görünüyor tahlillerde
ama kansızlık var.
yaaaa bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu arkadaşlar

Bende de cok var bu cok insan taniyorum hepsinin ismini hatirlayamam ya deyip cikiyorum isin icinden :)))) bi de antidepresan ilaclAr.i uzun kullanmak bu tarz unutkanliklar yapiyormus diye duymustum ben kuallaniyOrum malesef panik bozuklugum var..

canım ben de aynı senin gibiyim:)) kendimi isim özürlü olarak tanıtıyorum insanlara artık ki isimlerini unuttuğumda bana kızmasınlar :))

Onceden bildigin isimleri unutmanin unutkanlikla bi alakasi olabilir. vitaminler falan iyi gelir.

Benimde isim ogrenememe gibi bi durumum var ((=
Resmen "merhaba ben X" dedikleri zaman o "x" i kulaklarimla degil baska bi tarafimla dinliyorum sanki tovbe estafurullah! Cok dikkatli dinlemezsem asla isimleri ogrenemem

Onceden bildigin isimleri unutmanin unutkanlikla bi alakasi olabilir. vitaminler falan iyi gelir.

Benimde isim ogrenememe gibi bi durumum var ((=
Resmen "merhaba ben X" dedikleri zaman o "x" i kulaklarimla degil baska bi tarafimla dinliyorum sanki tovbe estafurullah! Cok dikkatli dinlemezsem asla isimleri ogrenemem

bazen bende o dediğin yani anlatılanı başka bi yerle dinleme olayı:) birinin bana bişey anlatması sırasında olabiliyor :) sonra ne anlattıdı ki diye düşünüyorum :)))

Bazı insanlar böyle ya, özellik olarak mı bilmiyorum ama diğer değerlerin normalse beynin görsel olarak çalışıyor olabilir belki bundandır. Kimileri yüzleri daha iyi hatırlar, kimileri isimleri. Ama çok endişeliysen bir nöroloğa ya da psikiyatriste gidip içini rahatlatabilirsin canım :)

ben hiçbirşey hatırlamıyorm akşam ne ydigimi bile unutyrm birz düşünmem gerkyr. biri konuşurkende ona dikkatimi veremiyorum gözlerinin içine bakıyorm ama ne ddiğini duymuyrm ağzı kıpırdıryr gibi :43:

unutkanlık dalgınlık bende de var,

isimleri hatırlayamam, yüzleri hatırlayamam,

dün ne yediğimi hatırlayamam:26:

ben de isimleri ve yüzleri çok çabuk unutuyorum. yeni tanıştıgım ınsanları 3-4 defa gormem lazım ki ismini ve yuzunu hatırlayım.ama bu durum ben de 1 senedir fln var.çok yoğun bir ders programına gırdım.gecem gündüzüm kalmadı.aklımda hep dersler ödevler projeler.başka bişi düşünemez oldum. e tabi bu yoğunluğu ve yorgunlugu bünye kaldıramıyor ve böyle error verıyor :D doktora git bir kontrol ol derim.eger bir hastalık belırtısı degılse vitamin almayı deneyebilirsin:10:

merhaba arkadaşlar. benim bir sorunum var . bu duruma benzer şeyler yaşayanlardan ya da çevresinde bu sorunu yaşayan varsa cvp bekliyorum. sorunum kendisini çok iyi tanıdığım ama bir süre görüşmediğim bazı kişilerin İSİMLERİNİ HATIRLAYAMAMAK...

geçen gün 2 aydır gitmediğim evime gittim ve 1 yıllık komşumun eşinin ismi bir süre aklıma gelmedi. biraz düşündüm öyle hatırladım. bazen de uzaktan bir akrabamla karşılaşınca ismi zor aklıma geliyor. bu durum bende önceden de vardı.

bu arada yaşım 24.

Ben bi anotmallik olduğunu düşünmüorum canım, 25 yaşındayım isim ve yüz dışındaki şeylerde unutkanlık yaşıorum..isimleri ve yüzleri de şöyle hatırlıorum; herkese ilk tanıştığım an lakap takarım boylelikle hatırlarım o insanı

Bende de var bu. Yıllardır konuştuğum samimi olduğum bir arkadaşımı iki üç sene hiç görmemiştim. Bir gün karşılaştık ismini unutmuşum ismiyle hitap edemedim bana numarasını verdi ben de telefona yazıyorum o da bakıyor telefona o an küt aklıma geldi ismi rezil olmadım :1:

Back
X