sizce ben haklı değil miyim?

Size hediye aldım demek için ‘hediye almış!’. Onu da kendi istediği gibi almış. Beğenmeyeceğinizi bile bile o hediyeyi almak nedir yani?

Ayrıca aslan burçlarının bu bildiğini okuma huyu insanı geriyor valla.:bicak:

üstelik bunu kabul etmesi. ben seviyorum o yüzden aldım demesi..

doğal taştan bir kolye.. ben taş kolyeleri sevmiyorum.. hem basit hem pahalı bence..sevenler olabilir ama benim taşlara hiç ilgim yok..
Manası derin hem doğalsın hemde taş gibisin aşkımm demek istemiş daha ne yapsın adam :KK70:
Hayır beğenmediğin hediye ne yapılır sende başkasına hediye edersin ya da internetten filan koy letsgo vs bi yere parasıyla al istediğini.

Yo ben sizi haklı buldum.

Ayrıca lutfen haklı oldugunuz tartismalarda su adamlara lutfen telefonu böyle kapatmayalım barısalım minvalinde cümleler kurmayın bakın nasıl kapamıs yuzunuze?

Sana senin sevdıgın seyleri almak zorunda degilim dedıgınde, hediye mutlu etmek ıcın alınır dıyıp sızın Yuzune kapamanız gerekirdi.
Mevzu yuze kapatmaksa eğer.

Ama burda asil Mevzu, hediye alırken bile egosuna yenik dusen kocanız.

doğal taştan bir kolye.. ben taş kolyeleri sevmiyorum.. hem basit hem pahalı bence..sevenler olabilir ama benim taşlara hiç ilgim yok..
Kendi seviyor ben sevmiyorum deyince aklıma ortak çıkarı olduğu bir şey geldi.
Sonuça kolye yani, takmazsınız olur biter.
Beğendin mi diye sorduğunda ‘tercih etmediğimi biliyorsun, ama düşünüp almışsın, hatrın için ilk görüşmemizde takacağım’ demek çok mu zor?
Bu kadar nefretlik boyutuna gelecek bir hediye değilmiş ki.
Şuan gözümde haksız oldunuz valla.

Manası derin hem doğalsın hemde taş gibisin aşkımm demek istemiş daha ne yapsın adam :KK70:
Hayır beğenmediğin hediye ne yapılır sende başkasına hediye edersin ya da internetten filan koy letsgo vs bi yere parasıyla al istediğini.

buna daha çok bozulur,çünkü iadeye bile onay vermedi :/

Yo ben sizi haklı buldum.

Ayrıca lutfen haklı oldugunuz tartismalarda su adamlara lutfen telefonu böyle kapatmayalım barısalım minvalinde cümleler kurmayın bakın nasıl kapamıs yuzunuze?

Sana senin sevdıgın seyleri almak zorunda degilim dedıgınde, hediye mutlu etmek ıcın alınır dıyıp sızın Yuzune kapamanız gerekirdi.
Mevzu yuze kapatmaksa eğer.

Ama burda asil Mevzu, hediye alırken bile egosuna yenik dusen kocanız.

hah işte bu durum.. ben sırf o uzakta başına bir şey gelirse diye korkumdan küs kalmak istemiyorum.. haklı olduğum zaman bile çoğu zaman konuyu geçiştiriyorum

10 liralık olan daha zarifti ama :) İşin özü kendi onu seviyor diye alması.Çünkü benim fikrimi biliyor :/
Sende ona yılbaşı hediyesi olarak kırmızı bi kazak al mesela
Bu ne aşkım cırtlak kırmızı ben giymem derse "hii ben cok beğenmistim oysa ki, o zaman ben giyerim askım sorun yok:)" de
Yani sende kendi beğendiğin birşeyi ona al alır heralde mesajı😀

Sende ona yılbaşı hediyesi olarak kırmızı bi kazak al mesela
Bu ne aşkım cırtlak kırmızı ben giymem derse "hii ben cok beğenmistim oysa ki, o zaman ben giyerim askım sorun yok:)" de
Yani sende kendi beğendiğin birşeyi ona al alır heralde mesajı😀

evet ben de ona sana kitap alayım hediye olarak belki empati yaparsın dedim. napayım ev kitap dolu diyor :) dedim ev taş dolu ama :D

Sizin koca biraz yontulmamis malesef. İnce dusunceden ve mantiktan uzak hareket eden laf olsun diye biseyleri yapan biri. Cunku kolayina geldi ve onu tekrar gonderdi. Mont almak icin belkide arayacak bulacak zaman harcayacak vs bu ugrasilara girmek istemedi amann alayim geceyim ugrasamicam dedi. Siz haklisiniz ama insanlar degismiyor malesef ince dusunceli ruha dokunan adamlar cok az malesef Turk erkeklerinin geneli dusuncesiz ve bencil. Almazsa almasin artik iade sansiniz varsa iade edin yoksada olan olmus. Ama esin arayi duzelteyim derken daha da bozmus. Zaten mesafeler iyi degildir birde boyle olmasi hoş olmamis

Back
X