sizce ben haklı değil miyim?

uuu benim eşimde kova:KK54: örnekte gördüğümüz gibi kova mantıkla düşünmüş, aslan kalbiye:KK16: mantıken haklısın gercektende ama.. valla çok beğendiğini dile getir hatta baya abart yani level atlar o zaman:-)
Bu hediye konusunda geri dönüşümüzün olmadığı kesin sanırım 🤗 ve evet ben mantık arıyorum davranışlarda 🤔 ama doğru bildiğimden darklı da davranamıyorum işte 😊

Bencil düşünceden ileri geliyor herhalde.
Eşim yıllarca kendi sevdiği çikolatayı alıp sen seversin diye aldım diyordu.
Yoo her seferinde söylüyorum o çikolatayı sevmediğimi, gerizekalı da değilsin, sen seviyorsun diye aldın işte.
Empati geliştikçe kaybolacak bir davranış.

Bencil düşünceden ileri geliyor herhalde.
Eşim yıllarca kendi sevdiği çikolatayı alıp sen seversin diye aldım diyordu.
Yoo her seferinde söylüyorum o çikolatayı sevmediğimi, gerizekalı da değilsin, sen seviyorsun diye aldın işte.
Empati geliştikçe kaybolacak bir davranış.

Empati kurmayı başarabilmek lazım ama o kendini haklı gördükçe çok zor

Kaba davranmışsınız bence. Sevmediğim birşey de olsa ben bunu beğenmiyorum diye kavga çıkarmam herhalde hediye alan birine karşı

Bakın sevmediğim hediyeyi ikinci kez alması sorun. Birincide sevmesem dahi kibarca anlatmışım ikinci neden peki? Bence sorun onun kendi sevdiğinin daha iyi bir hediye olacağını düşünmesi

Hihi oda bişeymi benim kocam sevgililik döneminden bu yana her özel günde her içinden geldiğinde kolye alır hiç şaşmaz 😂 her defasında şaşırmış gibi yapar inanılmaz beğenirim ay anlatırken bile gülme geldi yeni yıl geldi yeni bir hediye kolyem olcak çok mutluyum 😂 güzelmiş de çekil kenara amannnn ne üzülüyonki durduk yere

Bu davranisi sondurmek icin yapacaginiz sey hic tepki vermemek olmali. Hatta hi evet geldi hediye deyip baska konuya gecmelisiniz. Onemsemeyip memnuniyetsiz tavir gosterin derim.

Her zaman karşımızdakinin zevkini tutturamayabiliriz ama sevmediğinizi bile bile alması da çok ilginçmiş cidden.

İlkinde nezaketle karşılamışsınız, ikincinde ister istemez anlam verememişsiniz.

Benim eşim de Aslan burcu. Bir çok konuda sabit fikirli olduğu ve kendi doğrularına göre hareket ettiği doğrudur. Ancak bana hediye alırken benim zevklerime uygun almaya çalışır.

Benim hediyemi beğenmedikten sonra buraya kargo göndermek zor bana kargo hediye falan gönderme gerek yok sorun değil demişti ☺️ Sanırım aynı cevabı benden bekliyor
Bir de hediye bahane mi acaba? Bu yaptiginin sltindaki seye mi siz kirildiniz? Sevmediginiz seyi bile bile alip diretmesi mi sorun sonra da artik almayacagim diye isin icinden cikmasi. Belki de hediye bahane. Gercekte boyle boyle bazi istemediginjz seykeri mi diretiyor?

Hediye bizim belali konumuz, her konuda anlasiyoruz da adam bana hediye alinca benim cinlerim tepeme cikiyor,
beni hic mi tanimiyorsun be adam deyip kinleniyorum, e bu da her hareketime konusmama yansiyor haliyle.
Yoksa buradaki arkadaslar gibi dusunuyorum, hediyedir laf etmemek lazim diye, ama iste mantik oyle diyor da, yapamiyorum bir turlu.

Kac yildir birlikteyiz,
en sonunda o dedi ki ben artik sana sormadan hediye almayacagim,
bu da hosuma gitmiyor aslinda , ne o oyle siparis verir gibi diyorum,
neyse bir deneyelim dedik, adama siparis gectim, o zaman bile beni sinir etmeyi basardi kendisi, buyuk basari hakikaten.

Neyse 'kaderimse cekerim, yolumsa giderim :kızgın:' diyip kacayim ben konudan.

Hediye bizim belali konumuz, her konuda anlasiyoruz da adam bana hediye alinca benim cinlerim tepeme cikiyor,
beni hic mi tanimiyorsun be adam deyip kinleniyorum, e bu da her hareketime konusmama yansiyor haliyle.
Yoksa buradaki arkadaslar gibi dusunuyorum, hediyedir laf etmemek lazim diye, ama iste mantik oyle diyor da, yapamiyorum bir turlu.

Kac yildir birlikteyiz,
en sonunda o dedi ki ben artik sana sormadan hediye almayacagim,
bu da hosuma gitmiyor aslinda , ne o oyle siparis verir gibi diyorum,
neyse bir deneyelim dedik, adama siparis gectim, o zaman bile beni sinir etmeyi basardi kendisi, buyuk basari hakikaten.

Neyse 'kaderimse cekerim, yolumsa giderim :kızgın:' diyip kacayim ben konudan.
Desenize kaderdaş olacağız bu gidişle 🤔

Back
X