• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben haksız mıyım?

Eşinizin kamelyada buluştuğu kadın arkadaşını siz daha önceden ismen veya herhangi bir şekilde tanıyor muydunuz? Hani sitede dolaşırlarken denk gelirler oturur sohbet ederler sıkıntı yok ama eşiniz özellikle aramış arkadaşla buluşacağım diye ..açıkçası bana tuhaf geldi.Bir yandan kötü niyet olsa arkadaşı ile buluşacağını bile söylemezdi.. evde tv izledim uyumuşum da diyebilirdi ..ama arkadaşın yanında kuzeni getirmesi ..karşılıklı istek atmak filan saçma geldi bana da

Boyle konularda esitlik olsun.mesela siz esinize ben kiz arkadasimla oturcam diyip iki erkekle otursaniz,yetmese onlari ekleseniz ve erkeklerden biri sende paylas dese ne yapar acaba?bence ucuncu dunya savasi cikar.bu erkeklerin herseyi kendine mubah gormesi ama esi yapinca namus meselesine donusturmesi beni delirtiyor.kimse deginmemis ama kiz neden ona sende paylas demis bu ne samimiyet.demekki resim cektirmisler ve o paylasmis esinizden de istemis.burasi kilit nokta bence onunda paylasmasini ve sizin gormenizi istemis.bu işin icinde kesin bi halt var

o onu yapardı ben de aynısını yapayım tavrı bana seviye düşürmek olarak geliyor bilmiyorum yanlış mıyım ama. Tabii ki tepkinizi koyun fakat ben konuşarak anlaşmaktan yana olurdum sanırım. gerekirse kavga edilmeli ama sorunların üzeri kapatılmamalı bence.

Konuşulabilir tamam da konu sahibi neden adım atsın ? Adamın peki sizce adım atmış gibi bir hali var mı ? Tam tersine azarlamış kadını.Üstelik kadın söyle yine otur demiş,yani ortamda hiç bahsi geçmeyen insanlar var ve konu sahibi buna sinirlenmiş.Aynısını ben yapsam asla konuşmazdı diyor,eee kendisi neden yapıyor o zaman ? Ben söyleyeyim cevap : ''ama ben erkeğim''.

Yoo gayet haklısınız.
Benim eşimin tonla kadın arkadaşı var, ben işteyken evimize de gelirlerdi otururlardı, hepsini tanırım, bana bahsetmediği tanıştırmadığı bi tane bile arkadaşı yok. Nerden arkadaşıymış bu kadın sormadınız mı? Hiç adını sanını duymadınız mı? Yani adını ilk kez duyduğum bi kadınla oturup muhabbet etse bunu da benden gizlese art niyet ararım

Ben asla kıskanç bir insan değildim, kendime yapılan kıskançlığa da gelemem. Ama burada yalan ve sizi aptal yerine koyma var.
Sinirlenip sizi bastırıyor, aklı sira.
İşiniz zor böyle bir kocayla. Saklayacak bir şeyi olmasaydı söylerdi gayet de.
Terbiyesiz adam

İnstagramdan kızları eklemiş fln, bahçede oturuyor, eşinin hiç tanımadığı insanlar. Bu konuda özel olmaz bence eşler arasında.
sosyal medya kişinin özelidir. Bakılması doğru değildir. Kendi instagramından da bakabilir eşinin takipçilerine.
Eşinin yaptığı zaten yanlış. Gizli saklı arkasından iş çeviriyor. Bir de haklı gibi üste çıkıyor

Konuşulabilir tamam da konu sahibi neden adım atsın ? Adamın peki sizce adım atmış gibi bir hali var mı ? Tam tersine azarlamış kadını.Üstelik kadın söyle yine otur demiş,yani ortamda hiç bahsi geçmeyen insanlar var ve konu sahibi buna sinirlenmiş.Aynısını ben yapsam asla konuşmazdı diyor,eee kendisi neden yapıyor o zaman ? Ben söyleyeyim cevap : ''ama ben erkeğim''.
bazı kişiler gerçekten empatiye çok kapalı olabiliyor ve kendisine söylenmeden anlamayabiliyorlar. konu sahibi konuşmaz, sadece trip atarsa konunun üstü kapanarak birkaç güne geçeceğini düşünüyorum. ama aynı sizin yazdığınız gibi ben yapsaydım ne olurdu bir düşün, beni ne kadar kırdığının sonra üste çıktığının farkında mısın? tarzı yaklaşabilir demek istedim. tabii ki alttan almasın. bu karakterler alttan ala ala kendilerini bir şey sanarlar çünkü.

Sizin tanımadığınız bir arkadaşı olması çok tuhaf. Suç bastırıyor resmen. Siz yapsanız o nasıl tepki verecekse öyle tepki verin. Herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir elbette ama evli insanlar, kadın veya erkek farketmez, eşinden gizli iş yapamaz. Anlaşılan yeni tanışılmış, hemen eklemeler yapılmış, samimiyet kurulmuş, valla yırtarım dağları enginlere sığmam taşarım 🤣 bu arada ben gerçekten hiç kıskanç değilimdir, sadece bu durum ters bir durum olmuş bence de.

Yoo gayet haklısınız.
Benim eşimin tonla kadın arkadaşı var, ben işteyken evimize de gelirlerdi otururlardı, hepsini tanırım, bana bahsetmediği tanıştırmadığı bi tane bile arkadaşı yok. Nerden arkadaşıymış bu kadın sormadınız mı? Hiç adını sanını duymadınız mı? Yani adını ilk kez duyduğum bi kadınla oturup muhabbet etse bunu da benden gizlese art niyet ararım
Üniversiteden arkadaşıymış. Adını duydum ama hiç tanışmadık. Hadi biri arkadaşı bir şey demiyorum ama arkadaşının kuzeni ne alaka, onu eklemek ne alaka

Çabuk tepki vermişsin. Biraz daha sabredip gözlemleseydin. Sen de paylaş mesajı her tarafa çekilir rahatsiz edici .

Etik değil demişsin bence gayet etik . Bilmiyorum ama fena halde burnundan getirirdim yerinde olsam . Bir de azarlayacak telefonda ha ? Allahım sen sabır ver 🤦🏻‍♀️

eşim gün içinde çeşitli kadınlarla oturabilir

hatta X ile içmeye gidiyoruz diye telefon ettiği dahi olmuştur

ama x in kuzeni geldi diye onu neden eklemesi gereksin ki

yani arkadaşımın kuzeni ile ne ortak noktam var da hemen ekleme modu açılsın

yaşınızı bilmiyorum da 25 altı mı yani yeni nesilde tanışınca merhaba ben X bu da instagram hesabım falan mı deniyor

Üniversiteden arkadaşıymış. Adını duydum ama hiç tanışmadık. Hadi biri arkadaşı bir şey demiyorum ama arkadaşının kuzeni ne alaka, onu eklemek ne alaka

ben arkadaşının kuzeni ile gelmesini de garipsemezdim hatta iyi yönden bakın baş başa değillermiş diye size yorum da yapardım

lakin cidden arkadaşın kuzeni neden eklenir bir de ekle dedi ekledim diyor aman gerek yok de geçiştir

eşim gün içinde çeşitli kadınlarla oturabilir

hatta X ile içmeye gidiyoruz diye telefon ettiği dahi olmuştur

ama x in kuzeni geldi diye onu neden eklemesi gereksin ki

yani arkadaşımın kuzeni ile ne ortak noktam var da hemen ekleme modu açılsın

yaşınızı bilmiyorum da 25 altı mı yani yeni nesilde tanışınca merhaba ben X bu da instagram hesabım falan mı deniyor
Yok hayır eşim 34 yaşında. Bana da aşırı saçma geldi. Böyle söyleyince de ben asosyal ve kıskanç oluyorum eşime göre.

Yok hayır eşim 34 yaşında. Bana da aşırı saçma geldi. Böyle söyleyince de ben asosyal ve kıskanç oluyorum eşime göre.
İşte siz inst. bakınca kendince haklı konumuna sokmaya çalışmış kendini. E maden kıskanılacak bir durum yok o zaman size söyleyebilirdi kiminle oturduğunu

Back
X