- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
mrb arkadaşlar
b
b
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde şu var örneğin; görümcem senin hakk. şöyle dedi gibi konuşmalrı oldu. çok kızdım görümcesine benimle gayet iyidir arası niye benim arkamadan böyle konuşuyor diye. ama görümcesine leylaya böyle demişsin neden diye sormak istemiyorum leylayı zaten sildiler daha beter ortalık karışsın istemiyorum. ve leylanında böyle şeyler söylemesin istemiyorum onlarla küstü diye niye tüm konuşulanlrı anlatyor ki . fakat leyla ya boşwer dedim sadece. anlatılmaz ama değil mi ona bunu kısa ve öz biçimde söylemeliyim ders alsın biraz yarın benle kötü olsa gidip tüm konuştuklarımızı anlatacak mı yani
Öyle sorma da şöyle sor bak, "bu insanlar benim adımı ikiyüzlüye çıkarmasınlar diye ne yapabilirim?" Sen şu an bir ikiyüzlülük yapmasan da onlar şimdiki ruh halleriyle senin tavrını ikiyüzlülük olarak algılayıp, etrafa da böyle lanse edebilirler. Çünkü senden kendilerine taraf olmanı bekleyebilir, safını belirlemeni isteyebilirler. Sen bunu yapmazsan daha da bozulabilirler, belki.Senin duruşun sağlam olsun, dedikodu açılınca da kimseden bahsetmek istemedğini üzerine basa basa belirt. Bu konuda sert ve kesin tavırlı ol. Hem dedikodu iyi bir şey değil zaten boşver, konuşma gitsin böyle meseleleri.![]()
gayet normal davranıyorsunuz. ön yargılı olmamak en doğrusu zaten.
kişilerin kendi aralarındaki problemler 3cü bir kişiyi bağlamaz.
bu problermler belli değerlerin dışındaysa tabii...
size sadece bir tavsiyem,sakın ha,her 2 taraflada konuşurken onların birbirlerini eleştirmelerine yorum yapmamanız.. hatta, bu konuyu kapatalım başka şeyler konuşalım demeniz.çünkü, yarın öbür gün bir tarafla aranız bozulduğunda ki( olabilir de bu.).,diğerinin eline koz vermemeniz. bak oda şunu şunu söylüyordu yada bana hak vermişti gibi..