- 11 Nisan 2011
- 514
- 9
- 118
- Konu Sahibi seheryelikiz
-
Bence sen dogru yoldasin, birak seni böyle seven böyle sevsin sevmeyende uzak dursun.
Bende böyleyim ve beni bilen seven böyle seviyor, ama sevmeyen ve kaldiramayanda cok oluyor.
Zaman zaman bende agizimi kapatip daha geride durmaya calisiyorum ama o hic olmuyor,bu sefer birsey söylemedim diye icim icimi yiyor karekterime uygun olmayinca icimde huzurlu olmuyor.
Ve sadece etrafimda yanlis insanlar belki daha fazla olyuor ona da ihtiyacim yok.
Sonrasinda fark ettim ki elalem yanlis anlamasin elalem kirilmasin diye ben manipule olmusum, ve aslinda bu ben degilim.
O yüzden yeniden karar aldim eski halime dönüyorum, kabul eden etsin etmeyende etmesin.
Bende esestiri yaparim ama yaomak icin degil gerekiyorsa , yani baskalari gibi kem küm yapamam.
Objetkif olmaya calisirim.
Bazen de birseyi dank diye söylerim...
Tabiiki bazen kirici oluyor ama kim kirici olmyuorki ?
Karsimdaki insan bana gülüp gülüp arkamdan konsumasi dedidokdu yapmasi icabinda ifitra atmasi daha kirici bence.
Ben kendi dogrularimla buyum, kabul eden eder etmeyen etmesin zaaten....
ben genelde eleştirildiğimde beni eleştiren kişinin hayatına bakarım kendiyle çelişiyorsa terslerim ama olgun akıllı ağırbaşlıysa hayatı örnekse kişiliğine hayransam önemserim ve sorgularım kendimi...
sen şimdi hepsinden küçüksün ya onları eleştirmen onların zoruna gidebilir..herkes böyle söylüyorsa adın sivri dilli olmuşsa belki de sen cok titizsindir ya da onların hepsi tuhaf..
aslında mesela ne eleştiriyorsun nasıl bir dille onlara söylüyorsun bunları yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz..
"Vurar" değil "vurur"Ben eleştirilecek başka birşey bulamadım. Bence doğru olan sizin yaptığınız :107:
kendinizi elestirirmisiniz hic? bazen ic sesim beni yerden yere vurar..
arkadaslar söle bir durum var olumlu olumsuz yorum ve elestirilerinizi istiyorum...
gurbete gelin gelmis biriyim ve cevremde herkes 20 yillik evliler tek yeni gelin benim yani cömez :) durum böyle olunca herkesin gücü yeni ve cömeze yetiyo..ha benim hatalarim yokmu var elbet..nasil anlatsam mesela politik olamiyorum digerleri gibi yüze gülüp icimden düsünmüYorum..birisi hakkinda ne düsünüyosam pat die yüzübe sölerim sanirim buda biraz kirici oluyo..yada insanlarin alt yapisi dolu normal bi lafi dahi kaldiramiyolar..cevremdeki insanlari elimde olmadan elestiriyorum adim sivri dilliye ciktiacaba ben kötü birimiyim<oysaki tek amacim insanlara hatalarini göstermek..dost aci söler ya iste burda herkes tatli ve sahte..bana gelince ben elestiriye hep acik olmusumdur insanin kendine gelmesini saglar..elestiri yapmak cok bilmislik gibi mi geliyo acaba? hadi beni biraz elestirin....
gurbete gelin gelmis biriyim ve cevremde herkes 20 yillik evliler tek yeni gelin benim yani cömez :) durum böyle olunca herkesin gücü yeni ve cömeze yetiyo..ha benim hatalarim yokmu var elbet..nasil anlatsam mesela politik olamiyorum digerleri gibi yüze gülüp icimden düsünmüYorum..birisi hakkinda ne düsünüyosam pat die yüzübe sölerim sanirim buda biraz kirici oluyo..yada insanlarin alt yapisi dolu normal bi lafi dahi kaldiramiyolar..cevremdeki insanlari elimde olmadan elestiriyorum adim sivri dilliye ciktiacaba ben kötü birimiyim<oysaki tek amacim insanlara hatalarini göstermek..dost aci söler ya iste burda herkes tatli ve sahte..bana gelince ben elestiriye hep acik olmusumdur insanin kendine gelmesini saglar..elestiri yapmak cok bilmislik gibi mi geliyo acaba? hadi beni biraz elestirin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?