- 19 Mart 2017
- 53
- 59
- 38
- Konu Sahibi maviorkide34
-
hah işte ben de bunu anlatma istiyorum. Allaha şükür kazanıyor eşim ama kolay değil her ay 3 öğrenci okutmak, neden biz diyorum sürekli içimden, enayi gibi hissediyorum kendimi, en çok da eşime yaptıkları zoruma gidiyor. Ama çocuklara da kıyamıyorum.çocukları siz mi doğurdunuz yahu, niye herşeyini siz karşılıyosunuz. durumları olmasa tek abileri eşin olsa anlarım da şu halde kimsesizlermiş gibi herşeyini niye siz alıyosunuz ki? durumunuz iyi ise de ali ağaoğlu değilsiniz sonuçta. aç ağzını boşver.
Saldım çayıra mevlam kayıra doğuruyorlar çocukları, sonra da kim bakarsa baksın diyorlar. Bakarsak hayatlarını kurtarıcaz belki okuyacaklar, bakmazsak zorluk yaşayacaklar. Nasıl insanlar bunlar anlamadım inanın.artık sizde bir ailesiniz eşiniz bunun farkında olmalı yardım edilecekse ortak yardım edilmeli,sizde uygun bir dille çalışmadığınızı şu dönem diğer kardeşlerinde yardım istemelerini söyleyin siz işe başlayınca tekrar yardımcı olcabileceklerini söylesin kardeşlerine
eşin ne düşünüyor peki?Yazarken bile biraz vicdan yapıyorum. Eşim ve ben avukatız, ama ben hamilelik sebebiyle çalışmıyorum bir süredir.Neyse biz eşimle evlenirken evdeki herşeyimizi, düğün, balayı hatta ailesinin bana düğünde takacağı altınları bile ikimiz aldık. Evet ben kendisine takılacak altınları kendi alan gelinim. aile bana bir çöp almadı,yarım ağız bişeye ihtiyacınız var mı falan dendi, ben de yok dedim, istemedim. Karışmasınlar da dedim içimden ben çalışır yaparım.
Neyse biz kıt kanaat evlendik. Bizim meslekte yıllar geçtikçe para kazandıran bir meslek, başta zar zor kazanıyorsun. şimdi 3 yıllık evliyiz. Eşimin 3 kardeşi de üniversitede okuyor ve yurt paralarını biz oduyoruz. Anne baba çiftçi ama 20 tane inekleri var, dükkanlardan kiraları var. Abiler kendi iş yerleri malları mülkleri var ama biz ödüyoruz. Öğrenci olan kardeşlerde eşime çok düşkün, çok da iyi insanlar, diğerlerinden istemek istemiyorlar ve eşimden istiyorlar.
Biliyorum öğrenci okutmak sevap ama ben de hamileyim, yolda doğacak bebeğimiz var. onun da bir geleceği var. 3 Öğrenci yurt kitap telefon bilgisayara vs. tüm ihtiyaçları bizde. Eşime kıyamıyorum. Bir kere bana sormadan nasıl gönderirsin. Bizim artık bir çocuğumuz olacak. Arada yardım et ama hep ödemek ne demek! Yoklukta yalnızdık, varlıkda neden herkes başımızda! Nasıl bir ailen var! falan diye yüklendim ve sonra çok üzüldüm. Geçen de tesadüfen gördümki hala aylardır biz ödüyoruz herşeyi. Ben ne yapayım şimdi?Susup devam mı edeyim yoksa konuyu tekrar mı açayım?
benim de 2 kardeşim var, biri hala okuyor ama babam herşeyi kendi yapıyor bana bırakmazki. İnanın anne babam öğretmen hala bizim için en iyi olsun diye emekli bile olmadılar. Babam herşeyimiz mükemmel olsun diye hala çalışıyor adam. Evlenirken de biz az harcayalım diye nişanımız, beyaz eşyalarımız, hediye bilezikler, çeyizlik dünya eşyayı aldı. Misafirlerin kalacağı otellere kadar ödedi. Kayınvalidemle kayınpederim de düğüne misafir olarak geldiler memleketten. Hayatımda kayınvalidemi ilk kez düğünde gördüm.Ben artık şaşkınlıklar içindeyim hergün biraz daha.Merhametli biri olduğunuzu farketmişler kullanıyorlar. Sizde ailenizden birisine yardım etmeye başlayın. Gerçek yüzü çıkar ortaya .
Çok şükür ikinizde avukatsınz gelirinz var ben sizin yerinizde olsam asla ses etmem bugün yaptığın onlara ama kalan sana. Allah unutmaz iyiliği ve öyle bir dünya ki kimin kime muhtaç olacağı asla asla bilinmiyor Allah eşinizden razı olsun sizden de bence. Böyle kardeşler abiler de var demek kiYazarken bile biraz vicdan yapıyorum. Eşim ve ben avukatız, ama ben hamilelik sebebiyle çalışmıyorum bir süredir.Neyse biz eşimle evlenirken evdeki herşeyimizi, düğün, balayı hatta ailesinin bana düğünde takacağı altınları bile ikimiz aldık. Evet ben kendisine takılacak altınları kendi alan gelinim. aile bana bir çöp almadı,yarım ağız bişeye ihtiyacınız var mı falan dendi, ben de yok dedim, istemedim. Karışmasınlar da dedim içimden ben çalışır yaparım.
Neyse biz kıt kanaat evlendik. Bizim meslekte yıllar geçtikçe para kazandıran bir meslek, başta zar zor kazanıyorsun. şimdi 3 yıllık evliyiz. Eşimin 3 kardeşi de üniversitede okuyor ve yurt paralarını biz oduyoruz. Anne baba çiftçi ama 20 tane inekleri var, dükkanlardan kiraları var. Abiler kendi iş yerleri malları mülkleri var ama biz ödüyoruz. Öğrenci olan kardeşlerde eşime çok düşkün, çok da iyi insanlar, diğerlerinden istemek istemiyorlar ve eşimden istiyorlar.
Biliyorum öğrenci okutmak sevap ama ben de hamileyim, yolda doğacak bebeğimiz var. onun da bir geleceği var. 3 Öğrenci yurt kitap telefon bilgisayara vs. tüm ihtiyaçları bizde. Eşime kıyamıyorum. Bir kere bana sormadan nasıl gönderirsin. Bizim artık bir çocuğumuz olacak. Arada yardım et ama hep ödemek ne demek! Yoklukta yalnızdık, varlıkda neden herkes başımızda! Nasıl bir ailen var! falan diye yüklendim ve sonra çok üzüldüm. Geçen de tesadüfen gördümki hala aylardır biz ödüyoruz herşeyi. Ben ne yapayım şimdi?Susup devam mı edeyim yoksa konuyu tekrar mı açayım?
onların masrafını odemek babalarının boytun borcu, okuyor olabılırler ama part tıem calısıp kredı yada burs alıp gecımlerını saglayabılırler ayrıca lukse kaçmasınlar özel ıhtıyaclarında ve esınız sadece arada harclık versın yeterlı bence...Yazarken bile biraz vicdan yapıyorum. Eşim ve ben avukatız, ama ben hamilelik sebebiyle çalışmıyorum bir süredir.Neyse biz eşimle evlenirken evdeki herşeyimizi, düğün, balayı hatta ailesinin bana düğünde takacağı altınları bile ikimiz aldık. Evet ben kendisine takılacak altınları kendi alan gelinim. aile bana bir çöp almadı,yarım ağız bişeye ihtiyacınız var mı falan dendi, ben de yok dedim, istemedim. Karışmasınlar da dedim içimden ben çalışır yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?