• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben mi abartıyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aleeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
79
-26
8
İyi akşamlar kısaca bir soru sormak istiyorum, empati yaparsanız çok sevinirim. 1 senelik bir ilişkim oldu . Sonra ayrıldık 2,3 ay sonra da deprem oldu . Kendisi başka bir ildeydi fakat durumun ehemmiyetini gayet iyi anlamış . Ailesinin enkaz altında kaldığını sanmış,arkadaşlarını aramış ağlayarak açmışlar vs. O depremi bende yaşadım evimizin eski olduğunu bilmesine rağmen ne sordu ne sordurdu . Araya gel zaman git zaman biz yine konuşmaya başladık . Kötü bir ayrıldığımız olmamıştı kötü şeyler yaşamadık ilişkiye zarar verecek sorunlar olmamıştı . Ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum . Ben bile onu sordurtmusken (il dışında olduğunu biliyordum ailesini merak ettim )onun bana ne yazması ne de araması içime çok oturdu sanırım . Sizce ben mi abartıyorum?

Ben sorunu anlamadım. Şu an konuşuyorsunuz da beni neden aramadın diye sorun mu yaşıyorsunuz?

Hic abartmıyorsunuz hadi ilk günler ailesinin derdine düştü sonra ne oldu. Değer vermiyor bence haklısınız düşünmekte duygusal olarak bence başlamayın

Sizin başkasına sordurduğunuz gibi belki o da başkasından almıştır haberlerinizi. Kendisine söylediniz mi bu duruma üzüldüğünüzü?

Şu an görüşüyo musunuz anlamadım?

Konu silmişsiniz.
Konu geri gelecek ama siz gideceksiniz 😒

Çok haksızsınız keşke öyle yapmasaydnız mantıklı düşünen insan işi değil yaptığınız.
Geri gelecek o yazılanlar,mantıklı olmadığını söylemiştiö

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X