sizce ben mi abartiyorum

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
Kızlar iyi geceler hemen konuya giriyorum ya ben eğitim icin bi kac.gunlugune sehir dışına cikacam bebegimi kaynamam birakcam gorumcem ve bebegide irda kaliolsr benim cocugum emmio ama gorumceminki emio benim taktigim sey ben yokken benim cocugumu emzirmeye kalkar mi bunu kafamda cok buyuttum kesinlikle bole biseyi istemem sizce bos bi takinti mi yada ben mi abartiyorum

moralini bozacağım ama
eğer meme vermeyi seviyorsa emzirmeyi deneyebilir
eğer seni sevmiyorsa, seni üzmek için de deneyebilir
eğer seni yetersiz buluyorsa acaba sen mi emziremiyorsun diye görmek isteyip deneyebilir....

ama eğer seni saygı duyuyor ve seviyorsa ve senin rahatsız olacağını biliyorsa yapmaz herhalde

eğer 2 yaşından küçükse bebeğiniz görümceniz emzirirse süt kardeş olurlar bunu istemiyosanız bence acık acık söyleyin

Sebebi ne ki? Süt kardeş olmalarını istememeniz mi gerçekten, gıcığınız görümceye mi? Sütünün zararlı geleceğini mi düşünüyorsunuz nedir yani tam olarak olay? Kafaya takmış olsam eğitime gitmemenin yolunu bulurum yani dert edeceğime.

Benim bebegim.kiz onun ki erkek onunki iki yasina gelecek benimki 1 yasini.doldurdu 15 aylik.su an mama yiyo yemek yiyo icim.icimi yiyor hic istemiorum.bole bi durumu solesem de aklillarina dusurmus okur.muyum.die dusundum.bilmiorum napcami

Olay su ki onun gogsunun.kizima.degmesini istemiorum emzirmenin saeece anne ve onun cocugu arasında olmasini istiyorum.benim.dusuncem tekrar belirtiyim.ama.onlara gore bu gayet normal kayinvalidem gorumcemin cocuguna kendi gogsunu vermis bence igrenc benim.cocuguma da yapabilirler mi die aklima.takilior

Görümcenizi bizden daha iyi tanıdığınız için bunu yapar mı yapmaz mı siz daha iyi bilirsiniz.Yapabileceğini düşünüyorsanız bebeği bırakmayın.

Cocugum kendi birakti emmedi nr yaptiysam.almadinsadece 2 ay emdi ve bıraktı yogurt mama vs yedi su an da Hersey yiyor

yapabilirler ikiside küçük ama yaparlarsa saklamamalılar cunku sut kardeş oluyolar şahsen sevmediğim birinin cocuğuyla sut kardeş olsun istemem bebeğimin bence eşinizle konuşun önce bu durumu

O zaman kv den başka bir yer bulun kızınızı emanet edecek, gayet normallerini 3 gün için değiştirmeyecekler onlara karşı belli edemediğiniz düşünceniz için.

Ne oluyor kızlı erkekli olunca? Benim oğlumunda kız süt kardeşi varda merak ettim şimdi.

kizli erkekli olunca, olaki ilerde birbirlerine gonul dusurduler, evlenemezler cunku sut kardesler.
Simdi diyebilirsniz onlar kuzen, onlar kardestir.
Ama gonul bu, olurmu olur.

Bi hikaye duymustum.
Bi erkek ve kadin evlenmisler ve 2 cocuklari olmus.
Kac sene sonra ogrenmislerki anneleri emzirmis. sut kardes olmuslar.
Hocaya sormustular, hoca bosanmaniz lazim demisti

Burda kimsrm.yok.bi yek.esimin tarafı var kizlar malesef keni ailem burdan cokmuzakta ve mecburen oraya birakmam gerekior

Hee evet evlenemeyeceklerini biliyorum. Acaba başka bir durum daha mı var dedim. Kuzenimin kızıyla süt kardeş oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…