- Konu Sahibi umut_iklimi
-
Bence istemez emmek. Teklif edilse dahi. Emmek isteyen ama anne de süt olmadığı için emmeyen bir çocuk olsaydı bir ihtimal emerdi belkiCocugum kendi birakti emmedi nr yaptiysam.almadinsadece 2 ay emdi ve bıraktı yogurt mama vs yedi su an da Hersey yiyor
Burda kimsrm.yok.bi yek.esimin tarafı var kizlar malesef keni ailem burdan cokmuzakta ve mecburen oraya birakmam gerekior
Hee evet evlenemeyeceklerini biliyorum. Acaba başka bir durum daha mı var dedim. Kuzenimin kızıyla süt kardeş oğlum.
İkimizde emzirdik. Şimdiden biliyorlar zaten hep o senin süt kardeşin diyoruz. Aslında sonradan pişman oldum. Bi anlık boşluğuma geldi. Gerek yoktu ama oldu artık.Sizmi emzirdiniz kuzeninizmi?
yapilmasi daha cazip aslinda.
Ilerde neler olucak kim bilir.
Bastan belli edin bari siz sut kardesiniz diye.
ayları farklıysa zaten bebeğinize dokunabilir öyle bişey yaparsa aynı ay içinde olması lazımmış bildiğim kadarıyla, eminim süt kardeş olmanın risklerinide bilen biridir görümcenizBenim bebegim.kiz onun ki erkek onunki iki yasina gelecek benimki 1 yasini.doldurdu 15 aylik.su an mama yiyo yemek yiyo icim.icimi yiyor hic istemiorum.bole bi durumu solesem de aklillarina dusurmus okur.muyum.die dusundum.bilmiorum napcami
İkimizde emzirdik. Şimdiden biliyorlar zaten hep o senin süt kardeşin diyoruz. Aslında sonradan pişman oldum. Bi anlık boşluğuma geldi. Gerek yoktu ama oldu artık.
benim oğlum nerdeyse 1 yaşında ve emiyor emmeyide cok seviyor ablam doğum yaptı 50 gunluk falan su an bebiş dedik süt kardeş yapalım ben cok kolay emzirdim tabi benim süt bol geldi anında emdi bide anlamıyo tabi daha ama benim oğlan feryat figan ağladı emmek istemedi resmen zorla ağzına damlata damlata zor başa cıkarak emzirdik emmedi ablamın surata baka baka ağladı eliyle ittirdi hep emmeyince dedik uyurken deneyelim yine zorlandık artık tanıyo biliyo annesini istemedi bence sizin bebişinizde istemicek ancak işte zorla dayarlarsa ne ala
Yok çok fazla görüşemiyoruz. Biraz akılları ersin anlatırım tabi. Daha 3,5 yaşındalar anlamazlar.eger birbirlerine yakinlarsa birinden biri cocuklk hisleriyle digerinden hoslana bilir.
Tabi bu buyudukce aska sevdaya donusmemeli.
Sut kardes olmanin iceriginide anlatirsaniz daha uygun olur.
oldu artik yapicak bisey yok evet
zorumuz yok zaten zorlayıcı bi durumda yoktu ben burda arkadaşın bebeğinin emmeyeceğini anlatmaya çalıştım süt kardeş olmanın anlamını biliyosanız zaten neden emzirmek istediğimizi süt kardeş yapmak istediğimizi anlarsınız fazla söze gerek yokİyi de zorunuz ne arkadaşım. Üzüldüm çocuğa ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?