• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ben mi abartıyorum...

23 yasindayim 5 sene bitti evleneli... cocugumuzda yok tedavi goruyorum ailem ankarada ben istanbuldayim esimden baska kimsem yok ve biz kacarak evlendik esimin isleri yogun ve bu gerekceyle eve gec gelio yemek yiyo tv izliyo uyuyo bana dogru duzgun ilgi gostermiyo sadce adimla hitap etmez o kadar geri kalan hersey cok degisti ilgi alaka hosgoru 0 ayni zamanda herseyime karisiyo ve hic biseye izin vermiyor artik cok bunaldim disarida cikarmiyo pazar gunleri arkadaslariyla abisiyle takilip geri gelio kizincada bi pazar gunum var diyo depresyondayim yani ve bunu ona soyledigimde hala cocuksun olgunlas biraz evliyiz biz sevgili degiliz hayat gayemiz degisti dio bende bu durumda daha cok sinirleniyorm ve artik bu ev bile ustume gelio onun dedigi gibi benmi abartiyorum siz olsaydiniz ne yapardiniz

öf ben bunaldım
ne demek evden çıkarmıyo?
ben çarşıya çıkıyorum diyip çıkamıyor musunuz?
allahım valla aklımı kaçırıcam ya.

hazir sorumlulugu ustune almisken tekrar devreye girmek istemiyorm onun bu caliskanligi cabasi beni mutlu ediyo ha bunda da var bi gayret diyorum ayakta calismaktan bel fitigi baslangici cikti ve korkuyorm ki varis cikmasindan ki vucudmda en sevdigim yerim yani sonucta cok kotu bi gecim sikintimiz yokken simdi benim bacagimda varis ciksa bunu esim duzeltebilirmi bazen is yerinde tedavm icin izin vermiolar dusunebiliyo musn bebek yapmak icin elin adamindan izin istiyorm bu cok sacma gelio calismayi sevmiyorm :KK43: senin bi sıkntn yok anlasilan umarim allah sana istedigin zamn anneligi tattirsin 18 yasinda tembel olan yumurtalarimi 30 yasinda dusenemiyorm zaten o yuzden anne olmak istiyorm

Ben bekarım canım 6 yıldır beraberiz ama evlenince maddi sorun yaşamam umarım mecbur kalırsam çalışırım .İşten çıkmanız iyi olmuş o izin isteme problemlerini çok iyi bilirim oturun evde kafanızı dinleyin stressiz bir hayatınız olursa tedaviniz de olumlu olur inş. sizde hayırlı bir evlat sahibi olursunuz .Senin sağlıgın daha önemli sonuçta . Sen 30 una gelmeden bebeğini alırsın kucağına çünkü tedavinin en zorlu dönemini geride bırakmışsın rahat ol.

Ben bekarım canım 6 yıldır beraberiz ama evlenince maddi sorun yaşamam umarım mecbur kalırsam çalışırım .İşten çıkmanız iyi olmuş o izin isteme problemlerini çok iyi bilirim oturun evde kafanızı dinleyin stressiz bir hayatınız olursa tedaviniz de olumlu olur inş. sizde hayırlı bir evlat sahibi olursunuz .Senin sağlıgın daha önemli sonuçta . Sen 30 una gelmeden bebeğini alırsın kucağına çünkü tedavinin en zorlu dönemini geride bırakmışsın rahat ol.
ins yaaa :( saolasin

Back
X