Sizce ben mi aramalıyım?

haslug

12.05.2006 ♥
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
101
0
96
35
İstanbul
4 yıllık bi ilişkim wardı 1 ay önce son buldu...
sebebi ise; oturduğu yerde bi kız arkdaşı wrdı bu kızında kuzeni benimkinin eski çıktığı...ama kızın kuzeni aradan yıllar geçmesine rağmen hala aklı benimkinde we bu kızda doğal olarak beni bildii halde kuzeninin mutluluğunu düşündüünden aralarını yapmaya çalışıo...bn bunu hissettim benimkine anlattım ama "yok öle bişi" filan dedi konu baya uzadı bende ayrılmk istediimi söyledim bana "beni suçsuz yere bırakma ben seni sewiorum" dedi ama bn aldrmadım we ilişkimi bitrdim...msn şifresini biliodm we bi gece çok geç saatte girdim aynı yerde oturduu kızla tartışmaya başladık bizim ayrı olduumuzu biliodu...konu konuyu açtı we kız bna en son olarak "ben amacıma ulaştım" dedi...daha sonra bunu benimkine söledim kızla biraz tartışmış kız bendn özürdiledi yok öle demek istemedim de şöle böle...ayrıyız die ona söylüyemicemi sandı we içini döktü bna...
daha sonra benimki msjlar filn çekti bana "ewet sen haklıymışsn sen onn amacını anladın ben anlıyamadım konduramadm ama sennde suçun ben sana beni bırakma dediim halde beni bırakıp gittin" dio...şimdi bnm mi bişiler yapmam gerek onn mu kafam çok karışık...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence kaldığınız yerden devam edin..
erkekler bu tarz durumlar göremeyebiliyorlar.ee gözlrinin açılması gerek..
sizde bunu başardığınıza göre artık sevgilinizle barışıp;ilişkinizin tadını çıkarmaya bakın..:a.s.:

Barışınca tam anlamıyla eski kız arkadaşınının kanından olan kimse msn de kalmasın bence. 4 yıldır sizinle nasılsa, ne işi var eski sevgilinin kuzeninin hala msn listesinde. Sildirin kesinlikle arada parazit kalmasın.

4 yılda az bi zaman değilki, yani bir şansı daha hak ediyor gibi. sonuçta orttada onun yaptığı birşey yok. barışın derim..

bence listesinde o kızı tutması bile saçma
eğer çok seviyosa bekle o arasın
kaçan kovalanıyo ne de olsa
kovalamıyosa değmez demektir

erkekler bu tarz seylerı goremıyo nedense
ama sende geregınden fazla tepkı vermıssın
sonucta 4 yıllık bı ılıskı ve sevgılının bu olayları gormemesı dısında bı sucu yok
ee onuda gorup anlamıs kızda sızden ozur dılemıs
4yıllık ılıskıyı bu nedenle heba etmeyın bu durumda bence sızın bı adım atmanız gerekıyor

Sevgiliniz durumu anlayıp sizden özür dilemiş büüklük göstermiş bunu itiraf bile etmiş size. Siz gerçekten haksız yere bırakmışsınız onu. Kendinizi onun yerine koyun aynı şekilde başkasının aranızı bozma çabası yüzünden o sizi bıraksaydı ne hissederdiniz. gerçekten seviyorsanız artık sıra sizde bence...

Aynen başka yoruma gerek yok...:içelim:

cocuk sana zaten seviyorum bırakma demiş...ondan bişimi gördünki bıraktın deli kız(

sende onu bırakma yapma böle şeler 4 senenin hatrı yokmu? bence ara ve kaldıgınız yerden devam edin..

kimseninde ekmeğine yağ sürme..hadi mutluluklar

Ara ve devam edın ılıskınıze.Sen aldırmadan gıtmıssın ama bak dusundugun gıbı degılmıs.

bence listesinde o kızı tutması bile saçma
eğer çok seviyosa bekle o arasın
kaçan kovalanıyo ne de olsa
kovalamıyosa değmez demektir

kızla çok yakın arkadaşlar kızın babası zatn yoktu bu senede annesi öldü arkdşlr we acısı war die kızla ilgilenio...ama haklısın ben beklemede kalim...eğer gelmezse 4 yılım boşa gitmiş demektir
:çok üzgünüm:

listesinde o kızın ne işi varki

yıllar yılı arkadaşlar kız ona hiçbişi belli etmemiş bn sölediimde bile hyr yok öyle bir şey diodu.o konuyla ilgili hiç konşmuorz.zatn yıllar önce olmş bi olay boşa kuruntu yapıosn diyip bna inanmıo...takii kız benimle konuşana kadr...şuanda da istesede silemez msn adrsini elinden aldım :teytey:

sevgilinizin size kızgın olmasının nedeni onu bırakmanız demiştir kendi kendine bu kadar mı basit bu kadarmı çabuk ayrılıyor benden diyee.gurur yapmıştır.siz ayrı olmanıza ragmen çocugun msnine girmişsiniz bravo :)kızın kötü bir niyetinin olmadıgını düşünüyorsa başta msnde olmasında bir skınca görmemiştir bence ki bu durumu da çok abartma şimdi sildimi ona bak silmediyse msj yolla ben senden beni affetmeni isteyecektim ama kızın hala msninde olması hayallerimi yıktı flan de.ama zannetmiyorm silmiştir kızı listesinden sildiyse de ara özürdile sevgilinden hatanı tamir et bidaha da ayrılma.bu söylediklerim sana mantıklı gelmediyse bekle :)ama ortada kırılan bi gurur var en azından onu tamir et (ayrılmandan bahsediyorum)

çcoukca bir kıskançlık yüzünden ilişkini bitirmişsin. sonuçta sevgilinin bir suçu yok bizlere asılmıyorlarmı sanki benim eşimede hala asılanlar var. senin daha fazla sahiplenmen gerekirdi.
eğer gerçekten seviyorsan konuşup özür dilemelisin

saçma sebepten bitirmişsin sanki bitirdiğinede hiç pişman değilmiş gibisin sen sevdiğine eminmisin seven bu kadare çabuk bırakmaz çocuk seviyorum bırakma demiş nedense elimizdekinin değerini gidince anlarız umarım aradığında çok geç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…