4 yıllık bi ilişkim wardı 1 ay önce son buldu...
sebebi ise; oturduğu yerde bi kız arkdaşı wrdı bu kızında kuzeni benimkinin eski çıktığı...ama kızın kuzeni aradan yıllar geçmesine rağmen hala aklı benimkinde we bu kızda doğal olarak beni bildii halde kuzeninin mutluluğunu düşündüünden aralarını yapmaya çalışıo...bn bunu hissettim benimkine anlattım ama "yok öle bişi" filan dedi konu baya uzadı bende ayrılmk istediimi söyledim bana "beni suçsuz yere bırakma ben seni sewiorum" dedi ama bn aldrmadım we ilişkimi bitrdim...msn şifresini biliodm we bi gece çok geç saatte girdim aynı yerde oturduu kızla tartışmaya başladık bizim ayrı olduumuzu biliodu...konu konuyu açtı we kız bna en son olarak "ben amacıma ulaştım" dedi...daha sonra bunu benimkine söledim kızla biraz tartışmış kız bendn özürdiledi yok öle demek istemedim de şöle böle...ayrıyız die ona söylüyemicemi sandı we içini döktü bna...
daha sonra benimki msjlar filn çekti bana "ewet sen haklıymışsn sen onn amacını anladın ben anlıyamadım konduramadm ama sennde suçun ben sana beni bırakma dediim halde beni bırakıp gittin" dio...şimdi bnm mi bişiler yapmam gerek onn mu kafam çok karışık...
walla hasgül sana mutluluk ve sevgilinin fazla dürüstl
üğü batmış .. dua ette çocuğun gönlünü alabılesın .. bu ne ya .. bu ne biçim ilişki yaşanıyor .. çocuk sana yok dıo sen gıdıyosun kızı kaale alıp adam yerıne koyup ilişkini konuşuyosun ..
sen umursadıkça olay buyuyor.. 3 cü. kişilere daha çok malzeme vermişsin..
walla kız amacına ulaşmış şimdi fazlasıyla mutludur .. dua et de senın ki sana gerı dönsün..a.s.
arayayayımmı dıye soruyorsun valla aramalısın ..
bana her konuda dürüst deil sorunda bu işte...tamam her şei anlatır ama işine gelenleri anlatır..mesela bi keresnde o kardeşim dedii insan onların arasını yapıcm die buluşmaya bnmkinn eski sewgilisinide yani kuzeninide götrmş we bn bunu başkasından aylar sonra öğrendim ndn bna sölemedin dediimde ise werdii cwp "konusu açılmadı ondn sölemedim" oldu.... bana olan sewgisinden şüphem yok ama bni bu konuda biraz anlamalıydı...ben ona söyledim böyle böyle die ama o "hayr" dedi "yok öle bişi" dedi başkada bişi demedi...kız bizim 4 yıldr çıktıımızıda biliordu we ben kndimi aptal yerine koydrmk istemedim ayrılma sebebim buydu...=(
canım erkekleri bilmezmisin hepsi aynıdır..bu tarz şeyleri görmek mi istemiolar göremiyorlarmı bende anlamış deilimsonuçlarını düşünerek davran aynı şeyler başına bidaha gelmesin diye önlemini al bence...sen eğer böyle birşey yapmışsan mutlaka altında yatan çok sebep vardır.sonuçta biz özetini duyduk sadece..sevginden şüphe etsen yok yere bizimle paylaşmazdın bu konuyu. kızlar bizde destek olalım..kadınlar hep alttan alan olmasın :lepi:
bana her konuda dürüst deil sorunda bu işte...tamam her şei anlatır ama işine gelenleri anlatır..mesela bi keresnde o kardeşim dedii insan onların arasını yapıcm die buluşmaya bnmkinn eski sewgilisinide yani kuzeninide götrmş we bn bunu başkasından aylar sonra öğrendim ndn bna sölemedin dediimde ise werdii cwp "konusu açılmadı ondn sölemedim" oldu.... bana olan sewgisinden şüphem yok ama bni bu konuda biraz anlamalıydı...ben ona söyledim böyle böyle die ama o "hayr" dedi "yok öle bişi" dedi başkada bişi demedi...kız bizim 4 yıldr çıktıımızıda biliordu we ben kndimi aptal yerine koydrmk istemedim ayrılma sebebim buydu...=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?