Sizce ben mi aramalıyım?

tabiki aramalısın
aynı durumu bende yaşadım
erkekler biraz saf oluo kadnlar daha ii hissedio yerimseniben

aramalısın canım.
erkekler bazı şeyleri gözlerine sokmadan anlamıyolar.
erkek arkadaşın da dersini almıştır artık bence..

eğer seviyosan geri dön tabikide çocuğun bi suçu yokki anladığım kadarıyla sen biraz kusura bakma ama çocukça davranmışsın bence sen geri dön ama şey de o kızlarla hiç bir şekilde görüşmiceksin de bizim aramızı bozdular falan de işte bu şartları sun eğer kabul ederse tekrardan kaldığınız yerden devam edin...

canım erkekleri bilmezmisin hepsi aynıdır..bu tarz şeyleri görmek mi istemiolar göremiyorlarmı bende anlamış deilim sonuçlarını düşünerek davran aynı şeyler başına bidaha gelmesin diye önlemini al bence...sen eğer böyle birşey yapmışsan mutlaka altında yatan çok sebep vardır.sonuçta biz özetini duyduk sadece..sevginden şüphe etsen yok yere bizimle paylaşmazdın bu konuyu. kızlar bizde destek olalım..kadınlar hep alttan alan olmasın :lepi:

walla hasgül sana mutluluk ve sevgilinin fazla dürüstl
üğü batmış .. dua ette çocuğun gönlünü alabılesın .. bu ne ya .. bu ne biçim ilişki yaşanıyor .. çocuk sana yok dıo sen gıdıyosun kızı kaale alıp adam yerıne koyup ilişkini konuşuyosun ..
sen umursadıkça olay buyuyor.. 3 cü. kişilere daha çok malzeme vermişsin..

walla kız amacına ulaşmış şimdi fazlasıyla mutludur .. dua et de senın ki sana gerı dönsün..a.s.
arayayayımmı dıye soruyorsun valla aramalısın ..

Naz yaparsa kıskançlıktan ne yapacagımı bılemedım dersın .. sevıosa zaten gerı doner . geri dönmüyorsa hayırlısı böyleymıs der kapatırsın konuyu ..fazla üsteleme o zaman

bence boşuna bırakmışsın canm ya .. Tamam o kızın msn listesinde olması saçma ama her şerde bi hayır var sevgilin o kızın gerçek yüzünü görmüş.. sevgi kolay değil emek ister kendini kötü hissettiricek hiiç bişiy yapmamışş bence bi şansı hakkediyor.. inşallah ararsın ve çok mutlu bi şekilde ilerlersiniz canım :asigim:

bana her konuda dürüst deil sorunda bu işte...tamam her şei anlatır ama işine gelenleri anlatır..mesela bi keresnde o kardeşim dedii insan onların arasını yapıcm die buluşmaya bnmkinn eski sewgilisinide yani kuzeninide götrmş we bn bunu başkasından aylar sonra öğrendim ndn bna sölemedin dediimde ise werdii cwp "konusu açılmadı ondn sölemedim" oldu.... bana olan sewgisinden şüphem yok ama bni bu konuda biraz anlamalıydı...ben ona söyledim böyle böyle die ama o "hayr" dedi "yok öle bişi" dedi başkada bişi demedi...kız bizim 4 yıldr çıktıımızıda biliordu we ben kndimi aptal yerine koydrmk istemedim ayrılma sebebim buydu...=(

canım seni kaybetme korkusunu ona yaşatmışsınki.. seni sevdiğinden şüphen yoksa bazı şeyleri sen hallediceksin.. unutma yuvayı dişi kuş yapar kaydirigubbakcemile5

dielim ki göremedi bn ona anlattım ama kardeşim dedii o insana gözü kapalı o kdr güwenmişki konduramadı...aynı şeyi bide tersindn düşün bnm bi arkdşm birini bna ayarlamaya çalışsa sn bunu anlasan fark etsen bana söylesen we bn sana inanmasam hyr yok öle bişi saçmalama desm sn ne yaprdn snde bni bırakıp gitmzmiydin dediim de tamm haklısın bnde seni bırakırdım dedi...ee madm öle bnm ne suçum war şimdi... o da aynısını yaparmış...madem öle ndn anlamıo beni :uhm: :çok üzgünüm:

cnm yılların emeği war ortada, we bu emeği sewgiyi yıkamıycak kadar önemsiz bi sorun,ki farkına warmış gerçeklerin.. bnece arayerimseniben

e o zaman güvenmıyorsan senden sakladıkları olduguna ınanıyor ve bılıyorsan arama .. o gercekten senı ısterse ve senın ona donmenı ısterse senı arar.. o zaman kararını verırsın ..aramazsa da bıraz acı çekmenın zararı yok .. cunku acı ınsanı olgunlastırır ve ılerıde daha doğru kararlar verırsın .. ılışkı guven ıster .. hayallerle umutlarla olmaz... benım bu bolumdekı mesajlarıma bakarsan çok yerde " bırak gıtsın " derım ..
çünkü zor da olsa bırakıp gıtmeye ızın vermek cekılen uzun zamanlı acıdan daha kolaydır ..
ya hem klasık bı laf vardır .. gerı donerse senındır .. zorla da dondurmeye gerek yok .. hem isteyen erkek öylede tıpış tıpış gelırkı .. neler neler gordum arkadas cevremde .. erkek sevıyorsa hiç bir şeyı gozu gormuyor .. hiiiç yapmaz denılen seyı yapabılıyor erkekler ..
sen arama o arar senı tabıı kı gercekten senı ısterse.. ararsa da olgun şekılde konusur yenıden baslarsın ılışkıne ..

onun mutlulugu senınkınden daha önemlı degıl ..
erkeklerı mutlu etmek ıcın degıl kadınlar kendını mutlu etmek ıcın yaşamalı dıye düşünürüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…