Sizce ben mi artniyetliyim?

Evet haklısınız zaten adam dönmemi isteyince bile kısa kısa heyecansız yazıyordu, bu kadar uzatmakla hata ettim. Hatalarımdan ders çıkararak yoluma devam edebilirsem ne mutlu bana.

Bu noktada arkadasinizin durusu onemli. Sizden habersiz aranizi bulmaya calismasi tamamen sacmalik olmus,isguzarlik. Belki x de kendisine o olaydan guc alarak mesaj atmistir olabilir yani. Su anda siz kendinizi bunlarla mesgul etmeyin nasilsa ayrilmissiniz bitmis. İkisi birbiriyle naparsa yapsin

O zaman siz de diğerleri gibi oluyorsunuz. Diğer türlü o kovalayan siz kaçan oluyorsunuz ama

Evlenmis olmak icin evlenecek yani sizi sevdiği deger verdigi filan yok. Cok iyi yapmissiniz ayrilarak sakin dönmeyin bu kendini bulunmaz hint kumasi sanan ukalaya. Bu arada siz olmazsaniz kiz arkadasiniz da olabilir onun icin ona da bir yeşil isik yakmış ama olmamis. Gece yazmasinin tek nedeni acaba olabilir mi diye zart atmasiydi. Adamin tek amaci aile baskisi ile evlenmek siz yada arkadasiniz herkes onun icin olabilir kiz kardesiniz bile mesela. O derece vahim bu kisi

Yaşadığınız sorunların ve ayrılıp birleşmelerinizin haddi hesabı yok. Adam size karşı ilgisiz.

Acaba soruyorum bu adamın nesini seviyorsunuz? Bence sizinki sevgi değil bir nevi alışkanlık olmuş.

Konunuza gelecek olursak haklısınız ve bu ilişkinin bitme zamanı çoktan gelmiş haberiniz olsun...

Sizi seven, değer veren adamları bulun ve onlara değer verin...

Benim arkadaşım benden habersiz arkamdan işgüzarlık yapıp iş çevirecek, öğrendiğim anda arkadaşlığım biterdi kendisiyle.. Arkadaşınızın bunu yapması ne kadar yerinde olmamışsa, erkek arkadaşınızın gecenin o saatinde ona yazması da hiç yerinde olmamış.

Birde başlık konu içeriği ile uyumsuz, sizi art niyetli değil, tam tersi biraz fazla iyi niyetli gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…