Napıyor ki adam anlamadım ben? Arıyor soruyor, akşam gelip alıyor. Normal olmayan ne?nisanlimin davranislari normal mi?
Love boombing bitmiş ponçiksuArkadaslar nisanlimla 1 yillik nisanliyiz kismetse agustosta evleniyoruz simdi soyle nisanlim ilk baslarda asiri ilgiliydi ama boyle bir ilgi yok surekli aramalar uzun konusmalar felan simdilerdede ilgili hakkini yiyemem ama boyle sanki uzerinde bir tuhaflik var boyle bir sey eksik geliyor bana mesela simdide her aksam arar her aksam gelir beni isten alir yogunda olsa gunde 2-3 defa arar sevgi sozcukleri soyler ama boyle sanki yuzunde bir rahatlama goruyorum sanki elde ettim artik gibisinden gibi bu aralarda odamizi hazirliyor kendi streside var ustalarla ugrasiyor acaba benmi cok abartiyorum ya ben mi cok ilgi budalasiyim istediginizi soyleyebilirsiniz cunku kendimi acikasi duzeltmek istiyorum bukadar ilgi meraklisi olmak istemiyorum sizce nasil duzelebilirim bide nisanlimin davranislari normal mi?
ay cok takiyordum rahatladim biraz agliyordum bazen beni sevmiyor artik diyeBizde eşimle çok iyiydik özellikle sevgililik döneminde yani bana çok ilgisi vardı. İster istemez bende bu ilgiden şımarıyordum tabiinişan olduktan sonra her şey yavaş yavaş değişti. Hatta evlendikten sonra daha çok değişti. Bence bunlar olağan şeyler her insan ilgiyi sever ki bende çok severim ama zamanla aynı evi paylaştığında mesela ilgi azalmasa bile bi alışılmışlık oluyor. Bence bu kadar kafana takma
ev hazir da yenilenmesi gereeken bir oda vardi onu yeniliyor anlaminda dedimOdanızı hazırlıyor derken ben oraya takıldım..o ne demek?
cozum ariyorum zaten ben cocukluktan hep ilgisiz buyudum ilgi gordugum tek insan nisanlim oldu o yuzdenCevap burda saklı sanki
Ya dertsiz başa dert açmaya yer aramaArkadaslar nisanlimla 1 yillik nisanliyiz kismetse agustosta evleniyoruz simdi soyle nisanlim ilk baslarda asiri ilgiliydi ama boyle bir ilgi yok surekli aramalar uzun konusmalar felan simdilerdede ilgili hakkini yiyemem ama boyle sanki uzerinde bir tuhaflik var boyle bir sey eksik geliyor bana mesela simdide her aksam arar her aksam gelir beni isten alir yogunda olsa gunde 2-3 defa arar sevgi sozcukleri soyler ama boyle sanki yuzunde bir rahatlama goruyorum sanki elde ettim artik gibisinden gibi bu aralarda odamizi hazirliyor kendi streside var ustalarla ugrasiyor acaba benmi cok abartiyorum ya ben mi cok ilgi budalasiyim istediginizi soyleyebilirsiniz cunku kendimi acikasi duzeltmek istiyorum bukadar ilgi meraklisi olmak istemiyorum sizce nasil duzelebilirim bide nisanlimin davranislari normal mi?
Bu düşünce yapınızı değiştirmenizi öneririm, zira hiç bir zaman ilk zamanlar gibi olmayacak ilgi alâka. Hele hele evlenince.. Bu haliniz çok üzülmenize sebep olur. Herşeyin gönlünüzce olması dileğimle, hayırlı akşamlar.cozum ariyorum zaten ben cocukluktan hep ilgisiz buyudum ilgi gordugum tek insan nisanlim oldu o yuzden
O yüzden siz de onun değerini daha çok mu bilmelisiniz acaba ?cozum ariyorum zaten ben cocukluktan hep ilgisiz buyudum ilgi gordugum tek insan nisanlim oldu o yuzden
Abartiyorsunuz.Arkadaslar nisanlimla 1 yillik nisanliyiz kismetse agustosta evleniyoruz simdi soyle nisanlim ilk baslarda asiri ilgiliydi ama boyle bir ilgi yok surekli aramalar uzun konusmalar felan simdilerdede ilgili hakkini yiyemem ama boyle sanki uzerinde bir tuhaflik var boyle bir sey eksik geliyor bana mesela simdide her aksam arar her aksam gelir beni isten alir yogunda olsa gunde 2-3 defa arar sevgi sozcukleri soyler ama boyle sanki yuzunde bir rahatlama goruyorum sanki elde ettim artik gibisinden gibi bu aralarda odamizi hazirliyor kendi streside var ustalarla ugrasiyor acaba benmi cok abartiyorum ya ben mi cok ilgi budalasiyim istediginizi soyleyebilirsiniz cunku kendimi acikasi duzeltmek istiyorum bukadar ilgi meraklisi olmak istemiyorum sizce nasil duzelebilirim bide nisanlimin davranislari normal mi?
Kvnin evinde oda hazırlanıyor sandımev hazir da yenilenmesi gereeken bir oda vardi onu yeniliyor anlaminda dedim
Abla tavsiyesi:cozum ariyorum zaten ben cocukluktan hep ilgisiz buyudum ilgi gordugum tek insan nisanlim oldu o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?