• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE BEN Mİ HAKLIYIM EŞİMM Mİ

eşiniz haklı ..gitmeyin ne olcak yani...hiç mi düğüne gitmediniz..siz gitmezseniz düğün mü olmayacak

kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz

Düğününüze gelmiş birinin düğününe gitmemek çok büyük nezaketsizlik bence. Ailesinin bir suçu varsa çocuklarının ne günahı var? En mutlu günlerinde yanlız bırakmasanız daha iyi olur. Eşinize tekrar anlatın bak onlar bize geldi, senin sorunun ailesiyle, ailesi yüzünden onları cezalandırma diye.

Ailesiyle görüşmüyo diye cemil cümle akrabayla da mı görüşmüyo

eşin haklı.
eşinin akrabası düğün sahibi, sen neden kuduruyorsun onu anlamadım?
sonuçta kendi akrabası karar verir. ayrıca ailesiyle konuşmayıp düğünde öylece oturcak mı.
bence yaptığın çok gereksiz bir ısrar

Kk kk olalı bu kadar "eş aileci" kadın görmedi. Sizin kendi aileniz, çevreniz yok mu? İnsan niye eşinin anasına danasına ve diğer akrabalarına gidemedi diye bu kadar takar ki? Düne kadar onlar mı vardı hayatınızda da görüşmemek bu kadar dokunuyor?
Bence sizin derdiniz ego ve hırs. Eşiniz annesi babasıyla barışsa hiç kimsenin evine de düğününe de gitmek istemezsiniz eminim. Bir de merak etmeyin, eşiniz elbet bir gün ailesiyle barışıp görüşmeye devam edecek. Kan davası değil ya bu, et tırnaktan ayrılmaz. Çok meraklıysanız bu aileye, biraz sabredin.

Bence sizin dugune gitme amaciniz esinizin ailesine kendini gosterme esin selam vermiycek gecip yanlarindan gideceksiniz. Bakinnnn biz mutluyuz asil siz bizim umurumuzda degilsinizzzz diye gisternek kendinizi. Yoksa kocaniz kendi cevresinden uzak olmak isterken diplerine gitmek istmeyi anlamam.
pardon ?
anlayamadım ben sızı

konu sahıbı ben degılım esımınde akrabalarımında dıbıne gırmek ısteyen ben degılım sanırım yanlıs alıntıladınız sıze ve yanlıs alıntıya ragmen sızın yorumunuzu begenen uyelere ıthafen...

millet esinin ailesinden kaçar
sen de zorla ikna ediyosun
ne guzel iste kurcalama...

pardon ?
anlayamadım ben sızı

konu sahıbı ben degılım esımınde akrabalarımında dıbıne gırmek ısteyen ben degılım sanırım yanlıs alıntıladınız sıze ve yanlıs alıntıya ragmen sızın yorumunuzu begenen uyelere ıthafen...
Cok ozur dilerim siz msj yazinca fark ettim sizin yorumunuza cevap yazmisim.
Ben soru sahibine ithafen soyledim. Eminim yorumumu begenenler bi yanlislik oldugunu fark etmislerdir.

eşimin gitmek istemediği yere bu kadar ısrar kıyamet gitmek gibi bir çabam olmaz.senin akrabaların.gitmek istersen her zaman yanındayım ama istemezsen senin tercihin der çekilirim kenara.
düğün sahibinin yerine koyuyorum bir de kendimi.benim düğünüme bu sebeple gelmek istemeyen biri olursada, anlayışla karşılarım.öz kardeşim değilse eğer.
kim haklı ? kim haksız? bakış açısına göre değişir.

Back
X