Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba bizim bi yakınızımızın düğünü var.eşimin akrabası bu kız.çok da severim.onlarda bizim düğünümüze gelmişlerdi.neyse haftasonu bu kızın düğünü var.fakat sorun şu eşim ailesi ile görüşmediği için düğüne gitmek istemiyo.çelenk yollayacakmış takısınıda yollayacakmış.durumu anlatacakmış neden gelmediğini.onlar zaten konuyu biliyolar.ve ben onlar yuzunden neden düğünden mahrum kalıyorum ona sinir oluyorum ne yağtıysam ikna edemedim eşimi.şimdi selam vermezse herkes eşimi ayıplarmış.ya onlar neler neler yaptı hiç ayıplamadılar.sen selam vermeyince neden ayıplasınlar diyorum yok anlamıyo bi türlü.sabahtır kuduruyorum bende iş yerimde.yani bole bole sonu nereye varacak ki hangi birinin düğününe gitmeyecek ki haksız mıyım kızlar ben ya bana akıl verin biraz
pardon ?Bence sizin dugune gitme amaciniz esinizin ailesine kendini gosterme esin selam vermiycek gecip yanlarindan gideceksiniz. Bakinnnn biz mutluyuz asil siz bizim umurumuzda degilsinizzzz diye gisternek kendinizi. Yoksa kocaniz kendi cevresinden uzak olmak isterken diplerine gitmek istmeyi anlamam.
Cok ozur dilerim siz msj yazinca fark ettim sizin yorumunuza cevap yazmisim.pardon ?
anlayamadım ben sızı
konu sahıbı ben degılım esımınde akrabalarımında dıbıne gırmek ısteyen ben degılım sanırım yanlıs alıntıladınız sıze ve yanlıs alıntıya ragmen sızın yorumunuzu begenen uyelere ıthafen...