Sizce ben mi hatalıyım ?

Helinsma

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
959
Puanlar
323
Online üzerinden sınav süreci için bi grubum var 6 kişilik. 2 aydır her gün iletişim halindeyiz görüntülü görüşmeler yapıyoruz.

Geçen gün bi soru attım. Bir kişiden cevap geldi onunla tartışırken başka birisi dahil oldu ona da cevap verdim ama yanlış cevap veriyordu o sıra diğeriyle konuşmaya devam ettik soruyu. Sonra araya giren kişinin cevabı doğru çıktı. Oda bozulmuş beni ciddiye almadın diye bende fark ettim ismini yazarak doğru bilmiş tebrik ederim alkış yazdım oda dalga geçtiğimi düşündü aksine gönül almak için motive etmek için yazmıştım. Bu bana tavır aldı sonra bende yazdım sorun mu var diye alındım kırıldım dedi bende kendimi açıkladım hatta özür diledim. Bu hala uzattı ve benim nerde ne konuşmam gerektiğini bilmediğime kadar geldi. Yüz yüze tanışmıyoruz ve 2 aydır falan var grup. Çok gerildim ama uzatmadım.

Şimdi gruptan çıkmak bana çok zarar verecek ama bu şekilde de devam etmek istemiyorum. Sizce ben mi haksızım yanlış bir şey mi söylemişim

Saçma sapan şeyler yaşlar kaç?

Online üzeri yapcağına bi tane arkadaşla sadece sesli olarak çalışın.

Hatta mümkünse kimseyle çalışma ben okuduğum soruları cevapları kendi sesimi kayıt alıyordum akşamları dinliyordum ezberliyordum filan.

Böyle beni geren ,saçma sapan şeylere takılıp polemiğe açık yerlerden ben uzak duruyorum..

Açıkcası sen biraz böyle tiye almışsın gibi dalga geçmişsin gbi olmuş. Niye bukadar ergen gibi davrandınız karşılıklı hakketten ya yaşlar 17 mı?

Bu yüzden niye gruptan çıkıyorsunuz ki? İyi niyetle yazdığınızı söylediğiniz şeye karşı taraf bu kadar tepki veriyorsa bu onun sorunu diye düşünüp konuyu kapatın ne diye kendinizi bu kadar açıklamaya çalışıyorsunuz? Çocuk gibi bu kadarcık şeyi kaldıramıyorsa o çıksın gruptan

Üstelik 37 yaşında bu kişi. Ama işte yanlış anlamış üzülmüş kendini kötü hissetmiş diye durumu açıklamak istedim. Ama hala saçma sapan konuşması.. gerçekten aşağılık kompleksi var özgüven sorunu var zaten belli ama işte bulaştı bi şekilde haklısınız bu kadar ağır tepki verecek bir şey yoktu

Demek ki öyle anlaşıldım.. hiç de öyle demek istememiştim gerçekten. 37 ve 31

Sınav döneminde o stres yüküyle insan hiç olmadığı gibi davranabiliyo zaman zaman. Onun yanlış anı sizin yanlış anınıza denk gelir. Kavga da olur gürültü de. Faydalandığınız bi grupsa düzeninizi değiştirmeye gerek yok. Eskisine kıyasla daha mesafeli bi duruş sergiler yolunuza devam edersiniz. Zaten yeteri kadar yoğun olan bu dönemi bi de böyle küçük meseleler için çekilmez hale getirmeyin. Siz onun anlattığı kişi olmadığınızı biliyosanız hiç önemi yok söylediklerinin. Odağınız o olmasın. Yazışırken yanlış anlaşılmak olağan....

Demek ki öyle anlaşıldım.. hiç de öyle demek istememiştim gerçekten. 37 ve 31
direk senle alakası yok , o alıngan bir insan kendisiyle alakalı bi problemi var demek ki yada senin arkadaşlığına önem vermiştir cevap vermeni bekledi herhalde.. sende öyle cevap verince dalga geçiyor gibi anlaşıldı. Yaşlarda küçük değilmiş yani bence bitane en fazla 2 tane sağlam çalışma arkadaşların olsun yeterli çünkü nerde çokluk orda *okluk işte

İşte bu onun problemi sizin değil. Siz kendinizden eminsiniz, gerek olmadığı halde açıklama da yapmışınız. Hâlâ uzatıyorsa kendi bileceği iş gruptan falan çıkmayın yani ne gerek var

Evet yaşı eğitimi sebebiyle pekte iyi durumda değil kendini zaten bizlerden alttan gören birisi çok fazla da boş konuşuyor aslına bakılırsa ama sevmediğim birisi değildi özetle kendi içindekileri yansıtıyor haklısınız benim de ufak katkım olmuş galiba mesaj yoluyla olduğu için yanlış anlamaya müsait ortam

İşte bu onun problemi sizin değil. Siz kendinizden eminsiniz, gerek olmadığı halde açıklama da yapmışınız. Hâlâ uzatıyorsa kendi bileceği iş gruptan falan çıkmayın yani ne gerek var
Modumu düşürüyor gruplaşmaya çekmeye çalıştı diğerleri de bana hak verdi vs tarzında şeyler söyledi sen sorunlusuna getirdi hatta öğüt verdi ben biraz tepkimi belli ettim sonra sustu

Modumu düşürüyor gruplaşmaya çekmeye çalıştı diğerleri de bana hak verdi vs tarzında şeyler söyledi sen sorunlusuna getirdi hatta öğüt verdi ben biraz tepkimi belli ettim sonra sustu
Blöf yapmıştır sorunlu biri herhalde biraz he deyip geçin bence

Sonuç olarak hiçbiriniz bilememişsiniz o doğru cevap vermiş. Ama sen önyargıyla bu cevabı kabul etmek istememişsin

Alınmakta çok haklı, bu cümlelerin bile çok kırıcı. Seni yanlış anlamamış çok da doğru anlamış, seninle iletişimi keserek çok iyi yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…