Üstelik 37 yaşında bu kişi. Ama işte yanlış anlamış üzülmüş kendini kötü hissetmiş diye durumu açıklamak istedim. Ama hala saçma sapan konuşması.. gerçekten aşağılık kompleksi var özgüven sorunu var zaten belli ama işte bulaştı bi şekilde haklısınız bu kadar ağır tepki verecek bir şey yoktuBu yüzden niye gruptan çıkıyorsunuz ki? İyi niyetle yazdığınızı söylediğiniz şeye karşı taraf bu kadar tepki veriyorsa bu onun sorunu diye düşünüp konuyu kapatın ne diye kendinizi bu kadar açıklamaya çalışıyorsunuz? Çocuk gibi bu kadarcık şeyi kaldıramıyorsa o çıksın gruptan
Demek ki öyle anlaşıldım.. hiç de öyle demek istememiştim gerçekten. 37 ve 31Saçma sapan şeyler yaşlar kaç?
Online üzeri yapcağına bi tane arkadaşla sadece sesli olarak çalışın.
Hatta mümkünse kimseyle çalışma ben okuduğum soruları cevapları kendi sesimi kayıt alıyordum akşamları dinliyordum ezberliyordum filan.
Böyle beni geren ,saçma sapan şeylere takılıp polemiğe açık yerlerden ben uzak duruyorum..
Açıkcası sen biraz böyle tiye almışsın gibi dalga geçmişsin gbi olmuş. Niye bukadar ergen gibi davrandınız karşılıklıhakketten ya yaşlar 17 mı?
direk senle alakası yok , o alıngan bir insan kendisiyle alakalı bi problemi var demek ki yada senin arkadaşlığına önem vermiştir cevap vermeni bekledi herhalde.. sende öyle cevap verince dalga geçiyor gibi anlaşıldı. Yaşlarda küçük değilmiş yani bence bitane en fazla 2 tane sağlam çalışma arkadaşların olsun yeterli çünkü nerde çokluk orda *okluk işteDemek ki öyle anlaşıldım.. hiç de öyle demek istememiştim gerçekten. 37 ve 31
İşte bu onun problemi sizin değil. Siz kendinizden eminsiniz, gerek olmadığı halde açıklama da yapmışınız. Hâlâ uzatıyorsa kendi bileceği iş gruptan falan çıkmayın yani ne gerek varÜstelik 37 yaşında bu kişi. Ama işte yanlış anlamış üzülmüş kendini kötü hissetmiş diye durumu açıklamak istedim. Ama hala saçma sapan konuşması.. gerçekten aşağılık kompleksi var özgüven sorunu var zaten belli ama işte bulaştı bi şekilde haklısınız bu kadar ağır tepki verecek bir şey yoktu
Evet yaşı eğitimi sebebiyle pekte iyi durumda değil kendini zaten bizlerden alttan gören birisi çok fazla da boş konuşuyor aslına bakılırsa ama sevmediğim birisi değildi özetle kendi içindekileri yansıtıyor haklısınız benim de ufak katkım olmuş galiba mesaj yoluyla olduğu için yanlış anlamaya müsait ortamdirek senle alakası yok , o alıngan bir insan kendisiyle alakalı bi problemi var demek ki yada senin arkadaşlığına önem vermiştir cevap vermeni bekledi herhalde.. sende öyle cevap verince dalga geçiyor gibi anlaşıldı. Yaşlarda küçük değilmiş yani bence bitane en fazla 2 tane sağlam çalışma arkadaşların olsun yeterli çünkü nerde çokluk orda *okluk işte
Modumu düşürüyor gruplaşmaya çekmeye çalıştı diğerleri de bana hak verdi vs tarzında şeyler söyledi sen sorunlusuna getirdi hatta öğüt verdi ben biraz tepkimi belli ettim sonra sustuİşte bu onun problemi sizin değil. Siz kendinizden eminsiniz, gerek olmadığı halde açıklama da yapmışınız. Hâlâ uzatıyorsa kendi bileceği iş gruptan falan çıkmayın yani ne gerek var
Blöf yapmıştır sorunlu biri herhalde biraz he deyip geçin benceModumu düşürüyor gruplaşmaya çekmeye çalıştı diğerleri de bana hak verdi vs tarzında şeyler söyledi sen sorunlusuna getirdi hatta öğüt verdi ben biraz tepkimi belli ettim sonra sustu
Sonuç olarak hiçbiriniz bilememişsiniz o doğru cevap vermiş. Ama sen önyargıyla bu cevabı kabul etmek istememişsinEvet yaşı eğitimi sebebiyle pekte iyi durumda değil kendini zaten bizlerden alttan gören birisi çok fazla da boş konuşuyor aslına bakılırsa ama sevmediğim birisi değildi özetle kendi içindekileri yansıtıyor haklısınız benim de ufak katkım olmuş galiba mesaj yoluyla olduğu için yanlış anlamaya müsait ortam
Alkış mı?bende fark ettim ismini yazarak doğru bilmiş tebrik ederim alkış yazdım oda dalga geçtiğimi düşündü
Yanlış bir hareket yapmışsınız,niyetinizin ne olduğunun bir önemi yok verdiğiniz tepki niyetiniz olarak algılanır,benim kalbim temiz diyerek insanların içinden geçemeyiz vereceğimiz tepkiler,hareketler niyetimizi yanlış gösterebilir,tebrik ederim alkış alaycı bir tepki bende alınırdım.Online üzerinden sınav süreci için bi grubum var 6 kişilik. 2 aydır her gün iletişim halindeyiz görüntülü görüşmeler yapıyoruz.
Geçen gün bi soru attım. Bir kişiden cevap geldi onunla tartışırken başka birisi dahil oldu ona da cevap verdim ama yanlış cevap veriyordu o sıra diğeriyle konuşmaya devam ettik soruyu. Sonra araya giren kişinin cevabı doğru çıktı. Oda bozulmuş beni ciddiye almadın diye bende fark ettim ismini yazarak doğru bilmiş tebrik ederim alkış yazdım oda dalga geçtiğimi düşündü aksine gönül almak için motive etmek için yazmıştım. Bu bana tavır aldı sonra bende yazdım sorun mu var diye alındım kırıldım dedi bende kendimi açıkladım hatta özür diledim. Bu hala uzattı ve benim nerde ne konuşmam gerektiğini bilmediğime kadar geldi. Yüz yüze tanışmıyoruz ve 2 aydır falan var grup. Çok gerildim ama uzatmadım.
Şimdi gruptan çıkmak bana çok zarar verecek ama bu şekilde de devam etmek istemiyorum. Sizce ben mi haksızım yanlış bir şey mi söylemişim
Kız konuyu çok uzatmış da tebrik ederim alkış ne hdhdhdh ciddi ciddi en çok sen biliyon der gibi olmuş aferin diyip kağıda yıldızlı pekiyi de çizip atsaydınız az olmuşOnline üzerinden sınav süreci için bi grubum var 6 kişilik. 2 aydır her gün iletişim halindeyiz görüntülü görüşmeler yapıyoruz.
Geçen gün bi soru attım. Bir kişiden cevap geldi onunla tartışırken başka birisi dahil oldu ona da cevap verdim ama yanlış cevap veriyordu o sıra diğeriyle konuşmaya devam ettik soruyu. Sonra araya giren kişinin cevabı doğru çıktı. Oda bozulmuş beni ciddiye almadın diye bende fark ettim ismini yazarak doğru bilmiş tebrik ederim alkış yazdım oda dalga geçtiğimi düşündü aksine gönül almak için motive etmek için yazmıştım. Bu bana tavır aldı sonra bende yazdım sorun mu var diye alındım kırıldım dedi bende kendimi açıkladım hatta özür diledim. Bu hala uzattı ve benim nerde ne konuşmam gerektiğini bilmediğime kadar geldi. Yüz yüze tanışmıyoruz ve 2 aydır falan var grup. Çok gerildim ama uzatmadım.
Şimdi gruptan çıkmak bana çok zarar verecek ama bu şekilde de devam etmek istemiyorum. Sizce ben mi haksızım yanlış bir şey mi söylemişim
Evet siz hatalısınız.6 kişilik gruba soru atıyorsunuz,1 kişi cevap veriyor ama yanlış,sonra diğer kişi cevap veriyor ama cevabı doğru,fakat siz o kişinin cevabını da yanlış diye kabul etmiyorsunuz diğer kişi ile calışmaya devam ediyorsunuz ama diğer kişinin cevabı doğru çıkıyor.Online üzerinden sınav süreci için bi grubum var 6 kişilik. 2 aydır her gün iletişim halindeyiz görüntülü görüşmeler yapıyoruz.
Demek ki öyleymiş o şekilde gerçekten düşünmedim yani sonuçta sınav üzerine bi grup olduğu için soruma emek göstermiş cevap vermeye çalışmış arada kaynadığını fark edince dikkat çekmek manasında yazdım ben. 4 kişi bay üzerine konuşuldu ama bakın bu arkadaşımız çözdü demek istedim.Tepkiniz alayvari. Size yapılsa aynı şekilde alinirdiniz
Ben onu motive etmeye çalıştım gönlünü almak manasında hiç aklıma gelmemişti bu şekilde yorumlanacağı. Doğru cevap verenlere tebrik ederim falan yazıyoruz zatenDemek ki öyleymiş o şekilde gerçekten düşünmedim yani sonuçta sınav üzerine bi grup olduğu için soruma emek göstermiş cevap vermeye çalışmış arada kaynadığını fark edince dikkat çekmek manasında yazdım ben. 4 kişi bay üzerine konuşuldu ama bakın bu arkadaşımız çözdü demek istedim.
Valla kişiye göre değişir bence itici bulan konuşmasın zaten herkes herkesi sevmek zorunda değil. Bilerek yapsam şu sebeple kızdım dalga geçmek istedim diye yazarım burada niye yalan söyleyimAlkış mı?
Bana biri böyle yazsa ben de çok gerilirim. Bazen niyet değil, söylenen şey önemlidir; usül esastan önce gelir. Böyle itici ve dalga geçer gibi konuşursanız tabii alınır. Bir de iyi niyetliydim diye üste çıkmayın.