Sizce ben mi yanlış anlıyorum

Mutlusylmz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
96
53
3
31
Merhaba arkadaşlar
Hemen kısaca konuya giriyorum,benim ablam geç evlendi 30 yaşında,evliligi öncesi nerdeyse hiç flörtü olmadı desem yeri,benim sıkıntım şu,ablamıda eniştemide çok seviyorum o ayrı.
Evlendikten sonra bize kalmaya geldiklerinde,sürekli benim yanmda vıcık vıcıklar,ben odadan gidince ya da umursamayınca normale dönüyorlar.Benim sözlümde uzakta evlenmemize var biraz,uzakta diye çok özlüyorum,üzülüyorum.Ablam birkaç kere bana bak benim kocam yanımda seninki uzakta diye şakayla karışık laflar söyledi,kırıldığımı söyledim özür diledi ama degişen çok bişey olmadı.Sözlüm yanıma geldiği zaman buluşabilecek durumda olduğum zaman o vıcık vıcık hareketlerde bulunmuyorlar çok dikkat ettim.Sizce ben mi alınıyorum hassas olduğum için

Ne tuhaf bi ablan varmış, bunu dile getirmesi çocukça olmuş, hareketlerine değil ama o lafa alınır insan yani..

Abla biraz buldumcuk olmuş belliki, takılma hevesi geçince normale döner :)
Evet sanırım öyle oldu,inşallah zamanla geçer tek isteğim,yoksa yanlarında bile oturasım gelmiyor

Evlenince vıck vıcık olan çiftleri hiç anlamıyorum gerçekten. Özellikle başkalarının yanında. Ablan tuhafmış bence dikkate alma. Seni sinir etmek için yaptığı apaçık ortada ama alınma bence.

Bende çok sinir olurdum,şuan yaşıyorum dahada sinir oluyorum,alınmamaya çalışıcam artık

bence hareketlerini fazla incelemişsiniz,
genel bir sevgi gösterisi takıntıları olabilir, bireysel almayın, yoksa 30 yaşında kadın, kocasıyla sarılmasını kıskanmayacağınızı bilecek kadar fikir sahibidir, olmalı yani :)

İncelemedim ki ortada olan şeyler,yanımda birisi sürekli vıcık vıcık olursa tabi ki sinir olurum ister ablam olsun ister olmasın,sevmem öyle şeyleri ki kendiside sevmezdi normalde,benim daha çok takıldıgım bana dediği sözler,zaten üzüldügüm bişeyi nispet yaparca söylemesi bana karşı,yoksa canım feda ablama yani

Sadece sarılmakta degil kastettigim abartılı hareketler

ama işte yanımda yapıyorlar ben odadan çıkınca yapmıyorlar demişsiniz ya, ben birinin ben odadan çıkınca ne yaptığını (özel olarak davranışlarını takip etmiyorsam) farkedemem kolay kolay...
şakası luzumsuz, sevgi böcüklüğü de luzumsuz, ama böyle şeyler için kendinizi ablanıza doldurmayın.

Benim eşimde uzun bir göreve gitti şu yazdığını okuyunca benim gözüm doldu. Etrafımdaki evlilerden nefret eder oldum. Benim eşim yanımda değilken onlar sarılıp cilveleşiyor ve bana inat gibi geliyor.çocugunu seven baba görüncede sinirim zıplıyor benim kızlarımın babaları yanlarında değil çünkü. Muhtemelen sen çok özledin ve alınganlığın üstünde

takip etmiyorum zaten duyuyorum anlıyorum insan anlıyor yani tam ifade edememiş olabilirim odadan çıkma kısmını

Hadi diyelim alınganlık yine geçiştirirdim ama o dedigi laflar beni kırdı tuzu biberi oldu,çok zor gerçekten sevdiginden uzakta olmak

Başkalarının yanında özellikle bu sekilde davrananların aşkları bana biraz yapmacık geliyor nedense.
Sanki gösteriş yapar gibi. Biz çok mutluyuz bakın diye bağırır gibi. Aslında okadar mutlu olmadıklarıni düşünüyorum tecrubelerimden, cevremden.

Mesela bu durumu annemde fark etti,ama çok yorum yapmıyor bende bişey demiyorum,benim en sevmedigim şeydir öyle hareketler

Hadi diyelim alınganlık yine geçiştirirdim ama o dedigi laflar beni kırdı tuzu biberi oldu,çok zor gerçekten sevdiginden uzakta olmak
Bana kocam gelene kadr Şen'de bizi kıskan diyen bile oldu. Boşver takma hayat bu . İnş tez zamanda kavuşalım

Çok mantıklı :)

Benim bir arkadaşım vardı bu şekilde. Bize gelmişti,çok yakın arkadaşım çok severim ama hareketleri çok iticiydi. Kocasının karnına ayaklarını sokuyordu bizim yanımızda. Bizde eşimle gayet mesafeli oluruz başkalarının yanında yani istesem de yapamam. Şimdi boşandılar.. üzüldüm ama böyle vıcık vıcık bir ilişki asla bitmez dersin ya hani. Ben böyle yapanların evlerinde mutlu olduğunu düşünmüyorum. Sadece gösteriş bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…