Sizce ben mi yanlış anlıyorum

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Dün eltimle kv tartışmışlar benim haberim yoktu kv de söylemedi. Her neyse akşam eltim mesaj attı işte elanur kv ile kavga ettim eşim oralara gelirse yanlarında otur eşimi dolduruşa getirmesin gibisinden samimiyettrn ötürü öyle diyo. Her neyse eltim tartışırlarken kv, elanur senin gibi değil sen her şeye cevap veriyosun o cevap vermiyo demiş eltim de onlar da cevap veriyolar falan bişiler demiş. Benim anlamadığım benim konum nasıl açıldı. Biz eltimle dertleşiriz arada. Eltim kv sana bişi söylerse inanma dedi ki kv hiç bir zaman bir gelinine diğer gelinini kötülemez huyu öyle değil. Bana bunları ses kaydı attı silmemi istediği için sildim. Ben biraz bu durumu kafama taktım sizce eltimle konuşsammı benim konum ne açıldı sen ne söyledinde kv söylerse inanma diyosun. Belki diceksiniz büyütmüşsün ama eltim acaba o sinirle bişiler mi anlattı. Bu arada kv ile aramız yeni düzeldi burdaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim biraz benim güler yüzümle çözüldü olay (kv ile aramız bozuktu yeni düzeldi). Şimdi hanımlar eltime sorsammı benim hakkımda konuşulanları yoksa boş mu versem.

Bence boşver tartisma anında herkes konuya dahil olabilir seni örnek göstermek için kv ortaya seni atmış olabilir boşu boşuna eltinle gerilme ;)

Bence de bosuna gerilme, simdi bi sey anlatmadiysa bile sana kizip baska bir tartismada anlatabilir. Ama sirrini da verme, kotu olsaniz bile sen de belli etme. Ne olacagi belli olmaz sonucta..

Büyük ihtimalle kv o cevap vermiyor dediğin,eltin senin kv hakkında konuşmuş olacağını söyledi.yani o da cevap veriyor hatta şöyle şöyle konuşuyor diye.

Dün eltimle kv tartışmışlar benim haberim yoktu kv de söylemedi. Her neyse akşam eltim mesaj attı işte elanur kv ile kavga ettim eşim oralara gelirse yanlarında otur eşimi dolduruşa getirmesin gibisinden samimiyettrn ötürü öyle diyo. Her neyse eltim tartışırlarken kv, elanur senin gibi değil sen her şeye cevap veriyosun o cevap vermiyo demiş eltim de onlar da cevap veriyolar falan bişiler demiş. Benim anlamadığım benim konum nasıl açıldı. Biz eltimle dertleşiriz arada. Eltim kv sana bişi söylerse inanma dedi ki kv hiç bir zaman bir gelinine diğer gelinini kötülemez huyu öyle değil. Bana bunları ses kaydı attı silmemi istediği için sildim. Ben biraz bu durumu kafama taktım sizce eltimle konuşsammı benim konum ne açıldı sen ne söyledinde kv söylerse inanma diyosun. Belki diceksiniz büyütmüşsün ama eltim acaba o sinirle bişiler mi anlattı. Bu arada kv ile aramız yeni düzeldi burdaki fikirleriniz için çok teşekkür ederim biraz benim güler yüzümle çözüldü olay (kv ile aramız bozuktu yeni düzeldi). Şimdi hanımlar eltime sorsammı benim hakkımda konuşulanları yoksa boş mu versem.

bence hiç mevzuya girmeyin.. uzar gider.. taa eski konulara gider..ve yine kötü olan siz olursunuz.. direk kapansın konu.. öbür türlü inanın dallanıp budaklanır.. gerek yok..

Büyütmüşsünüz, neden büyütmüşsünüz basit ilişkilerde durum böyle yürür.

Alakanız yokken konunun içine çekerler, arkadan konuşurlar, sonra size gelir diğerini kötüleyip yüzünüze gülerler.

Tartışma sırasında kv seni övmüştür(kışkırtmak ve sinir etmek amaçlı da olabilir) elti de dayanamamıştır, yeni kavgslıydınız böyle böyleydiniz demiştir. Sonuç: konuyu açıp uzatma, eltiye tartışma, kuzgınlık anlatma

Elti eltinin ne öldüğünü, ne de güldüğünü istermiş diye bir söz var, bu söz boşuna değil.
Eltiniz ile tavsiyem aranızda mesafe tutun biraz.
Gün gelir, kimin ne çıkarı olduğunu bilemezsiniz, eltinizin yaptıkları ettikleri dedikleri unutulur,
sizin dedikleriniz bir bir ortaya çıkar, kendiniz zor durumda kalırsınız.

Benim de eltim ile aram iyidir.
Ancak bir gün dediğini diğer gün tutmaz eltimin.
Bugün coşar söylenir kayınvalidem hakkında, yarın bir bakarsın bambaşka davranır.
Dediğine çok güven olmadığından da ben genelde kayınvalide konularında mesafemi korurum.
Kendi bildiğim gibi davranırım kayınvalideme.

Kayınvalidem bana iyiyse ben onunla iyiyimdir, bana kötüyse ben de kötüyümdür.
Eltimin davranış, söz, yaşamış olduğu tartışmalar vs. ile hareket etmem.
Çünkü bilirim ki, gün gelir o sorunlar beni de içine çeker, gerek yok.
Kayınvalide konularında net bir mesafem vardır eltime karşı.

Ancak bireysel ve kendimi ilgilendiren mevzularımda ve eltimin bireysel ve kendisini ilgilendiren mevzularda, eltim ile gerçekten iyi bir arkadaşızdır.

Siz de öyle bir ilişki kurmalısınız aranızda.
Eltinizin "yanlaırnda otur doldurmasınlar" demesi hoş olmamış.
Sonuçta o onun oğlu, ne olursa olsun sizi bağlayan bir durum yok.
Gün gelir size çok güzel laf çakarlar "sana ne seni ne ilgilendirirdi" diye.
Bu mevzu için konuşmuyorum, genel anlamda, ilerde yaşayabilecekleriniz ile alakalı olarak bu her zaman böyledir.

Siz siz olun, ilişkilerinizde temkinli davranın.
Sonradan başınız ağrımasın.

Back
X