Sizce ben niye boyleyim?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
Ben yaklasik 8-9 aydir nisanliyim,nisanlimi da cok seviyorum.Ama nedense bu aralar onunla konusmak,onla yalniz zaman gecirmeyi istemiyorum.hep der biyerlere gidelim,gezelim diye ama ben nedense istemiyorum ve konusurken,bisey solerken sanki gicik kapiyorum gibi ondan.biraz zamana ihtiyacim var belki bilmiyorum ama bunu ona dersem,biraz ayri kalalim az konusalim dersem,niye?problem ne? ve s. gibi sorular soracak ve yine sinirim bozulacak..oysa bi sucu yok...problem bende...niye boyleyim ben yaa???basina gelen oldumu?

eğer uzun zamandan beri flört ediyorsanız soğumuşsunuzdur.
Benim arkadaşımda öyleydi 6 sene çıktılar tam nişanlanacaktılar artık onu sevmiyorum dedi...Bence sakin kafayla düşün

bencede sakin kafayla düşün ve onla biraz görüşmemeye calış tabi ona bildirmeden.

senin üzerine cok mu düsüyor? eger öyleyse bikmis bunalmis olabilirsin, herseyin cogu zarar derler.
biraz o kacsa, sen kovalasan nasl olur acaba :)
bendede olmustu öle, regl dönemlerimde soguyordum eski erkek arkadasimdan, bundan olabilirmi acaba?
askim bile diyemiordum... gecer gecer....

canım valla nişanlılık döneminde benim ablam da yaşamıştı öyle gelgitler ama şimdi ewli ve çok mutlu...demek ki bazılarında oluyo bu tarz şeyler...etkilemek istemem ama büyük ihtimal geçer bu durumun...

Bana da oluyor , bir kaç gün hiç birşey demek bile içimden gelmiyor ama sonrasında ; onu çook sevdiğimi anlıyorum :gitme: :1closedeyes:

cnm aynı şey bende de olmuştu eski erkek arkadaşımda, özellikle regl dönemlerinde çok gıcık oluyordum ona, ayrıldık bitti özlüyorum biraz, bu o anki psikolojik durumla alakalı cnm

ya ben hiç gıcık olamıyorum ...hiç olmadı bende..sinir olsam bile..
bence sen iyi düşün belki gecer bu halin ama sakın sakın ona söyleme su an..

Back
X