Sizce ben normal miyim?

anksitiye bir kaygı bozukluğudur bildiğim kadarıyla siz kaygılrınızdan değil cn sıkıntınızdan bahsetmişsiniz.sanki bana başka bişey gibi geldi ama tabiki uzman bi dr size yardımcı olcaktır..geçmiş olsun

anksitiye bir kaygı bozukluğudur bildiğim kadarıyla siz kaygılrınızdan değil cn sıkıntınızdan bahsetmişsiniz.sanki bana başka bişey gibi geldi ama tabiki uzman bi dr size yardımcı olcaktır..geçmiş olsun

Evet kaygı bozukluğu, ondanda emin değilim zaten gidicem psikiyatıra da, bu can sıkıntısı da normal mi diye merak ettim. Beni çok huzursuz ediyo çünkü.

yani sanırım, hayatından bi bıkmışlık var...hiçbirşey seni memnun etmiyor..tükenmişlik sendromu gibi birşey olabilir bence bu...

Ben tam olarak neden sıkıldıgını anlayamadım canım :30:

Büyük ihtimal depresyondasın. Vaktin kalıyorsa spor yap endorfin salgılamak iyi gelir mutluluk verir. Namaz kıl vs
Ama bir dr git vakit kaybetmeden.

Büyük ihtimal depresyondasın. Vaktin kalıyorsa spor yap endorfin salgılamak iyi gelir mutluluk verir. Namaz kıl vs
Ama bir dr git vakit kaybetmeden.

Evet ya gidicem doktora. Ama çekiniyorumda. Gidicem dr'a ne dicem ben? ''bende bunlar bunlar var bil bakalım hastalığım ne' mi :))))

Bazı zamanlar bana da musallat oluyor bu tarz bi can sıkıntısı. En sevdiğim şeyleri yaparken bile sıkılıyorum öyle zamanlarda. Bir süre devam ediyor, bazen birkaç gün bazen 1 haftayı geçecek şekilde.

Ben tam olarak neden sıkıldıgını anlayamadım canım :30:

Nasıl anlatsam, mesela işyerinde çok sıkılıyorum. ben danışma sekreteriyim burda sirkülasyon çok fazla öğrenciler öğretmenler veliler ama onlar dışında bi meşguliyetim yok, bilgisayar başındayım. Buna veiyorum sıkılmamı.

Eve gidiyorum yemek iş güç bitiyor saat 8de en geç, oturuyorum tv karşısına yok içim sıkılyo tek başıma. Dizi film vs oyalamıyor hiç beni.

Boş duramıyorum demek doğru bi açıklama olur mu bilmiyorum. Hep bişeylerle meşgul olucam, ama her dk bişeylerde bulamıyo insan. Dinlenemiyorum bile.

evet aynen böyle diyeceksin doktora canım.. bana da olur arada.. sonra geçer.. ki benim sıkılmam normal işsizim ve bekarım.. pek sevmem gezmeyi falan.. günlerce evden çıkmadiğim olur gene de oyalarım kendimi.. ufak bi kaç değişiklik yap hayatında.. eşyalarının yerini bile değiştirsen iyi gelir. iç dünyana yönel.. çünkü mekan ve koşullar değil önemli olan iç dünyamızı oyalayabilmek.. sıkıntıya iyi gelen en iyi ilaç merak duygumuzdur.. o yaşatır, oyalar bizi.. yeni şeyler öğren. elinin altında internet var aç belgesel izle.. neyi merak ediyorsan aç bak oku.. benim günde en az 3-4 saatim vikipediada geçiyor mesela.. illa her gün yeni bişey öğrenecem yoksa çok huzursuz oluyorum.. iç dünyanı ne kadar genişletirsen o kadar az sıkılırsın.. içimden gelmiyor deme.. bi zorla.. sonra gelecektir devamı..

Kendini dinlemeye korkuyosun belki de. Depresyonda olabilirsin ama bu konuyu çok dillendirme kendine bence. Uğraşlar bulmaya çalış. Yoga yap mutlaka! Gerçekten çok iyi geliyor. Psikiyatrist antidepresan verirse kullanma derim :)

Surekli can sikintisi bu anksiyete degil
Ama huzursuzlukta baslamis anksiyeteye meyillenmissin sanirim
Depresyonda gelir pesinden
Pdikiyatri terapi yada ilac olmazsa panik ataga kadar gidiyor
Kendimden biliyorum bende biyere gitsem rahatkcam sanirdim. Ama benimle kaygilarimda, huzursuzlugumda gelirdi. Hala oyle. 15 yildir anksiyete ve ara sira pani atak. Yine iaca basladim. Dr un soyledigine gore daha once gerektigi kadar tedavi gorseymisim tekrarlamazmis.
Bastan onleminizi alin derim.

Evet ya gidicem doktora. Ama çekiniyorumda. Gidicem dr'a ne dicem ben? ''bende bunlar bunlar var bil bakalım hastalığım ne' mi :))))

hayır tabiki sen zaten anlatınca doktor anlar sıkıntının ne olduğunu... ben de böyleyim bazen sebebini bilmiyorum ve sıkıcı olabiliyor bu durum çoğu zaman.. hiçbirşeyden zevk almadığm zamanlar oluyor. Bir tek erkek arkadaşımın yanında mutluyum. Şuan tatildeyim mesela yazlıkta da sıkıldım. Okul başlayınca da ondan şikayet edicem :) ben çözemedm kendimi ama panik atak, anksiyete, ve obsesif kompulsif karışımıyım sanırım. Uzun yıllar da ilaç kullandm artk kullanmak istemiyorum. Umarım çare bulursun en kısa zamanda...

Son düzenleme:
Back
X