Sizce ben yabani miyim?

Sen kendin olmaya devam et. Nasıl istiyorsan öyle yap . Annenle bu konuyu konuş . Anne sürekli ne yapmam gerektiğini bana hatırlatma . Yapmak istersem zaten yaparım de . Kimseyle iyi geçinmek zorunda değilsin . Hoşlanmadığın çevrede de durmana gerek yok

Kız pastaları börekli mideye indirirken iyi doğum günü kutlarken kötümü oluyor?
Nezaketen insan kutlar yani sonuçta oda sizleri düşünüp yaptiklarından getirmiş.Herkesle canımlı cicimli olman şart değil ama böyle herkesten kaçarsan sonra neden yalnızım diye dert yanma.

Börekleri henüz yemedim. İftardan sonraya bırakmak istedik babamlarla. Ayrıca sizin kızınız değilim.

Yabanilik değil de,benceerkekten kaçan,saklanan bşrşsiniz. Bunun da bir ismi var ama hoş değil,o yüzden söylemeyeceğim

Feminist olmaktan gurur duyarım.
Feminist değil. O olsa söylerim. Benim kastettiğim hakarete gireceği için söyleyemiyorum,banlanma sebebi

Erkeklerden kaçıp saklanan,erkeğe elini dahi uzatmayan,biraz muhafazakar geçinen ama aslında mıhafazakar değil de başka bir şey olan tanımdan bahsediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…