Sizce bencilce mi düşünüyorum?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba kızlar. Flört ettiğim biri var. Onunla ilgili bir durum var. Şimdi şöyle, normalde ayrı şehirlerdeyiz. Birimiz Antalya birimiz İzmir. Buluşmalar oluyor tabi ama yine de zor oluyor. Beni özlediğini söylüyor, ben de özlüyorum. Neyse, konuya gelirsek şöyle bir şey var. Dedemlerin Akdenizde bir yayla evi var. Yazı orada geçireceğiz ailemle. Hem havası temiz, güzel vs. Neyse, flörtümün ailesinin de aynı yerde yayla evleri var (Zaten flörtüm, yengemin bir akrabası) Neyse işte, flörtümün ailesi de yazı orada geçiriyorlar. Flörtüm de yazın boş, yani şu an için bir mesleği yok, okuyor, o yüzden yazın boş. Ben de okuduğum için ben de yazın boşum. Neyse, flörtüm, whatsapp akraba gruplarına üyeymiş. Geçen gün dayısı gruba yazmış ki gençlerden biri yazın bizim eve gelebilir mi, hem bizim oğlana ders çalıştırır (oğlu sınava hazırlanıyormuş) hem de tatil yapar demiş. Bizimki hemen atlamış, ben gelirim dayı demiş. Bunu duyunca baya bozuldum açıkçası. Zoraki bir şey değil ki, demek ki benimle yazı geçirmek yerine oraya gitmeyi tercih ediyor. Dayısı Karadenizde yaşıyor bu arada. Bozulduğumu açıkça belli etmedim ama hafiften çıtlattım. Anlamadı bile, gayet de memnun gözüküyor oraya gitmekten. Hem kuzenime yardımcı olurum hem de Karadenizi bolca gezmiş olurum diyor. Onun yerine, ailesiyle birlikte yayla evine gidip benimle yazı geçirebilirdi diye düşünüyorum :( Madem beni özlediğini söylüyor, neden böyle yapıyor? Bilmiyorum, belki de bencilce düşünüyorum. Kafam karışık, siz de fikirlerinizi yazar mısınız?

Yanı evet haklısınız kendinizce, bence bi söyleyin en azından içiniz rahat eder belki de aklına gelmemiştir ya da karadeniz daha cazip gelmiştir

ikinizin yayladaki evi de aynı yerde mi? ikiniz de orada olursanız çok rahatlıkla görüşebilecek miydiniz yaylada? bir de bu flörtün kapsamı nedir?
Evet aynı yerde. Çok rahatlıkla görüşülebilir. Flörtün kapsamına gelirsek, öyle basit bir şey sayılmaz, önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var.

Çünkü adı üstünde flört. Kim ayda yılda bir gördüğü bir kadın için iki aylık mis gibi karadeniz tatilini elinin tersiyle iter ki?

Çünkü adı üstünde flört. Kim ayda yılda bir gördüğü bir kadın için iki aylık mis gibi karadeniz tatilini elinin tersiyle iter ki?
Ama daha önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var, öyle basit bir şey sayılmaz.

Evet aynı yerde. Çok rahatlıkla görüşülebilir. Flörtün kapsamına gelirsek, öyle basit bir şey sayılmaz, önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var.
o zaman demek ki hayattaki öncelik sıralamasında değilsiniz. belki karadeniz'i daha çok seviyor belki çocuğa ders çalıştırırken para falan alacak öyle bir şeylerdir.

Hayır bencilce düşünmüyorsunuz, darılmakta haklısınız:/ önceliği olarak sizi görmemiş o konuda , üzücü

Ama daha önceden de tanıştığımız birisi, bir geçmişimiz de var, öyle basit bir şey sayılmaz.
Daha önceden tanışıyor olmak çok yoğun duygular anlamına gelmiyor. Senin için basit değilmiş ama onun için basitmiş demek ki. Flört dediğin şey basittir zaten, sen fazla anlam yüklemişsin. Yıllarca flört olarak kaldı sevgililiğe evrilmediyse ortada ciddiye alınacak bir şey yoktur muhtemelen. Flört geçiş evresidir çünkü, maksimum birkaç ay sürer, yıllar sürmez.

Daha önceden tanışıyor olmak çok yoğun duygular anlamına gelmiyor. Senin için basit değilmiş ama onun için basitmiş demek ki. Flört dediğin şey basittir zaten, sen fazla anlam yüklemişsin. Yıllarca flört olarak kaldı sevgililiğe evrilmediyse ortada ciddiye alınacak bir şey yoktur muhtemelen. Flört geçiş evresidir çünkü, maksimum birkaç ay sürer, yıllar sürmez.
Bir aralar sevgiliydik. Daha sonra flörte evrildi.

Bir aralar sevgiliydik. Daha sonra flörte evrildi.

Yani aslında eski sevgiliniz öyle mi?
O zaman evet fazla şey bekliyorsunuz. Zamanında olmamış ki ayrılmışsınız. Şimdi niye size göre plan yapsın ki?
Yeni birini bulana kadar zaman geçirmek için flört ediyordur şu an. İnsan eski sevgilisiyle ya barışır ya da bunu yapar çünkü. Yeni bir ilişkiymiş gibi flört edilmez.

Yani aslında eski sevgiliniz öyle mi?
O zaman evet fazla şey bekliyorsunuz. Zamanında olmamış ki ayrılmışsınız. Şimdi niye size göre plan yapsın ki?
Yeni birini bulana kadar zaman geçirmek için flört ediyordur şu an. İnsan eski sevgilisiyle ya barışır ya da bunu yapar çünkü. Yeni bir ilişkiymiş gibi flört edilmez.
Yani haklısınız ama sözleri tam tersini söylüyor, o yüzden kafam karıştı. Beni çok özlediğini, benimle sürekli vakit geçirmek istediğini falan söylüyor hep.

Açıkça söylemiş Karadenizi gezerim diye demek ki sıkıldı Antalya'dan.. Ben sevgilimin bir süre birlikte vakit geçirdikten sonra gitmesine bir şey demezdim. Zaten flörtmüşsünüz hergün buluşacak değilsiniz ya.. Ayrıca daha aylar var ne planlar değişir :KK70:

Hayatı bir pasta düşün. 8’e böl. Biz kadınların hayatındaki 8 dilimde beraber olduğumuz erkek. Adıyoruz kendimizi. Kafayı karşımızdakiyle bozup, sürekli ilgi bekliyoruz. Erkekler öyle değil. 2 dilim sevgilisi ya da karısı ise, 2 dilim arkadaşları, 1 dilim futbolu, 1 dilim arabası, 1 dilim kendi ailesi, 1 dilim at yarışı, iddiası, içkisi, kumarı.. Tabii oran değişebilir. Sende çok kaptırma kendini. Bir şeye de yorma. Belki Karadenizi merak ediyordur, belki harçlık yapacaktır kendine. Ama uzak mesafeli ilişki başlı başına zor zaten. Allah yardımcın olsun.

İnanmayın kuşum üç günde aşık olup iki günde artık sevmiyorum derler. Önceliği değilsen onun için önmelide değilsin. Bence hiç söyleme kendini değerli hisetmesin. İnan bana Bi adam gerçekten seviyorsa herşeyi yapar. Öteki türlü egosunu okşar istediğin tepkiyi alamayıp sen üzülürsün. Yani yol ver gitsin yada onun yaptığı gibi birini bulana kadar elinde tut ama önceliğin olmasın

Önceliği olmadığınız bir ilişkiyi çok da ciddiye almayın. Adı üstünde ilişki bile değilken üstelik. Ben olsam bir daha özlüyorum dediğinde ben de seni özleyince egeye tatile gitmeyi düşünüyorum derdim herhalde :-)

şöyle bir karadeniz fırsatı bana da çıksa da gitsem, ne güzel, oh miss.

sevgililikten flörte geçiş sizin için olmuş, o direk arkadaş olarak bakıyor belli ki, tekrar bir sevgililiğe geçiş istemediği belli.

Back
X