sizce bende psikolojik bir rahatsızlık mı var

Mont3Carlo

Aamir Khan...
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
208
77
31
Arkadaşlar biliyorum böyle şeyler uzman kişilere danışılır ama burada gerçekten değişik fikirlere sahip kişiler var bende bir yardım istiyorum sizden şimdi sorunum şu ki bayanlarla arkadaşlık kurarken hiçbir problemim yok ama karşı cinsle arkadaşlık kurarken kendi kendime belirlediğim kriterlere uyumayanları arkadaş edinemiyor um ve bunlar da şunlar
Kitap okuması
Film izlemesi
Gibi şeyler bunlar saçma çünkü herkes film izlemeyi ya da benim izlemeyi sevdiğim şeyleri izlemek zorunda değil ya da benim okuduğum kitabı okumak zorunda değil hatta kitap okumak zorunda da değil ama kendime söz geçiremiyorum maalesef ve inanın benimle ciddi düşünen bu gün de bu gün gelelim seni istemeye diyen bir çok insanı bu yüzden reddediyorum elimde değil ve ben çoğu insanın beni anlamadığını düşünüyorum sanki benim dediklerimi idrak edemiyorlar gibi geliyor bana bunlar bir rahatsızlık mıdır,,?
Hani bazen diyorum kendi kendime kızım hayat kısa bak ne efendi insanlar kabul et kur hayatını, sonuçta herkes sana benzeyecek bir diye bir kural yok bazende diyorum ki hayat kısa geç olsun da benim istediğim gibi biri olsun kafayı yemek üzereyim ya lütfen bana yardımcı olun. Bu arada mobilden yazıyorum yazım ve noktalama hataları için özür dilerim hepinizden

Olmasi gereken bu degil midir zaten..
Insanlar belirli kriterler belirler ve bu kriterler disinda kalan insanlari hayatlarinda tutmak istemezler..
Niye..
Cunku ortak bir durum yoktur..
Secici olmak titiz olmak? hele ki su zamanda olmasi gereken ve edinilmesi gereken en saglam ozelliklerden biridir bana gore..

yooo.gayet iyi bir huy.sen ne isen karşındaki de o ya da yakın olmalı ki dediğinizi anlayın.her ilişkide tek sorun aynı dilde konuşamamak.takdir ettim.devam.

Arkadaşlar biliyorum böyle şeyler uzman kişilere danışılır ama burada gerçekten değişik fikirlere sahip kişiler var bende bir yardım istiyorum sizden şimdi sorunum şu ki bayanlarla arkadaşlık kurarken hiçbir problemim yok ama karşı cinsle arkadaşlık kurarken kendi kendime belirlediğim kriterlere uyumayanları arkadaş edinemiyor um ve bunlar da şunlar
Kitap okuması
Film izlemesi
Gibi şeyler bunlar saçma çünkü herkes film izlemeyi ya da benim izlemeyi sevdiğim şeyleri izlemek zorunda değil ya da benim okuduğum kitabı okumak zorunda değil hatta kitap okumak zorunda da değil ama kendime söz geçiremiyorum maalesef ve inanın benimle ciddi düşünen bu gün de bu gün gelelim seni istemeye diyen bir çok insanı bu yüzden reddediyorum elimde değil ve ben çoğu insanın beni anlamadığını düşünüyorum sanki benim dediklerimi idrak edemiyorlar gibi geliyor bana bunlar bir rahatsızlık mıdır,,?
Hani bazen diyorum kendi kendime kızım hayat kısa bak ne efendi insanlar kabul et kur hayatını, sonuçta herkes sana benzeyecek bir diye bir kural yok bazende diyorum ki hayat kısa geç olsun da benim istediğim gibi biri olsun kafayı yemek üzereyim ya lütfen bana yardımcı olun. Bu arada mobilden yazıyorum yazım ve noktalama hataları için özür dilerim hepinizden

bence
hayır bu bir rahatsızlık değildir
bunun adı "çekim"dir
kimi insanlar 1 mimik yüzünden bile soğur karşısındaki insandan
benim de şimdi yazsam, bir çok insana saçma sapan gelecek kıstaslarım var (mesela takım tutmayan bir erkekten asla hoşlanamam, ne saçma değil mi, ama öyle, elimde değil, hemen soğurum, yani evlenmeden önce soğurdum :KK70:)
bu senin elinde olan birşey değil
"çekim" tamamen güdüsel ve kişisel birşey
öğrenilemez, eğitilemez, içten gelir, kişiden kişiye değişir
senin "çekim" kriterlerin de bunlar

ha, zamanla değişebilirsin, daha törpülenebilirsin, kıstasların değişebilir
ama yine de bunun adı "çekim" bence Hoppa

Herkesin ayri kriterleri vardir. Ben siz kulturlu bir insanla beraber olmak istiyorsunuz diye bunun bir psikolojik problem oldugunu dusunmuyorum. Okudugunuz kitaplarin aynilarini okumus bir insani bekliyorsaniz, o zaman biraz uzulebilirsiniz gibi hissettim.

Ben de böyleyim.Hastalık değil 'kafa dengini bulmak istemek' deniyor buna.İçin rahat olsun.

Değil, hiç de fena olmayan bir kriter hatta.

Bence bi erkek kadindan herzaman daha akilli daha bilgili olmak zorunda. Kendini gelistirmis olmasi gerekiyo. Ama sizinki biraz takinti haline gelmis sanki.

Olmasi gereken bu degil midir zaten..
Insanlar belirli kriterler belirler ve bu kriterler disinda kalan insanlari hayatlarinda tutmak istemezler..
Niye..
Cunku ortak bir durum yoktur..
Secici olmak titiz olmak? hele ki su zamanda olmasi gereken ve edinilmesi gereken en saglam ozelliklerden biridir bana gore..

Oh be nefes aldım sonunda beni anlayan insanlar annem sürekli diyor ki bir erkek senin kadar ince düşünüp böyle şeylere düşkün olmaz armudun sapı üzümün çöpü diyip durma diyerek psikolojimi bozuyor ve öyle insanlar var ki çevremde senin gözlerin benim cennetim dediğimde boş boş bakıyorlar anlamıyorlar kendimi sorunlu zannetmeye başladım

bencede doğru yapıyorsun.evlenince herşey ortak oluyor.hobilerde buna dahil.biz eşimle her hafta sonu film izleriz.sinemayı çok sevdiğimiz için yeni çıkan bütün filmleri kaçırmayız.bunun gibi bi çok ortak hobimiz var.ortak hobi olunca insan çok daha fazla şey paylaşıyor.Aamir Khan'ına çok severim bu arada :)

Değil.Benimde keskin kriterlerim var.Bide benimkiler huy olduğu kadar görüntü içinde kriter.Allah aşkına istiyorum ki Hem doğulu olucak (çünkü bende doğuluyum) hem kara kaşlı kara gözlü olucak kaş şekli düz olucak :KK73:şaka yapmıyorum valla durum bu :KK23: tişört giymicek.Sadece Gömlek.Alternatif tanımıyorum :KK69: tabi evde filan giyebilir dışarda diyorum ben :rolleyes:Bide üstüne çok kibar olmicak,hatta millete karşı kaba ama bana sevecen olursa sevinirim.Çünkü birileriyle çok iyi anlaşan tipleri ne bileyim ılık bulurum bi kaç arkadaşı dışında tabi :KK22: yani böyle sıralarım sana işte ve ben bile buldum baya kara kaş kara göz bide üstüne düz kaş bide üstüne gömlek bide üstüne herkese kaba bana tatlişko :KK71: Sende bulursun yani bari seninkiler daha mantıklı şeyler çünkü umudu kesme :KK37:

Değil.Benimde keskin kriterlerim var.Bide benimkiler huy olduğu kadar görüntü içinde kriter.Allah aşkına istiyorum ki Hem doğulu olucak (çünkü bende doğuluyum) hem kara kaşlı kara gözlü olucak kaş şekli düz olucak :KK73:şaka yapmıyorum valla durum bu :KK23: tişört giymicek.Sadece Gömlek.Alternatif tanımıyorum :KK69: tabi evde filan giyebilir dışarda diyorum ben :rolleyes:Bide üstüne çok kibar olmicak,hatta millete karşı kaba ama bana sevecen olursa sevinirim.Çünkü birileriyle çok iyi anlaşan tipleri ne bileyim ılık bulurum bi kaç arkadaşı dışında tabi :KK22: yani böyle sıralarım sana işte ve ben bile buldum baya kara kaş kara göz bide üstüne düz kaş bide üstüne gömlek bide üstüne herkese kaba bana tatlişko :KK71: Sende bulursun yani bari seninkiler daha mantıklı şeyler çünkü umudu kesme :KK37:
güldürdün beni canım ya :-) tarifinden mahsun kırmızıgül gibi bişey canlandı gözümde :KK48:

Ne kadar güzel kriterler bunlar, bende çok seviyorum kitap okumayı. Bir insanlar okuduğun kitaplar hakkında sohbet etmek kadar güzel bir şey yok. Bizim burada avm var oraya gideriz annemle en son kitapçıya uğrarız annem beni bırakır gider
çünkü saatlerce çıkamam ya. :KK45:
Kokluyorum resmen kitapları. Yeni kitaba başlarken heyecan oluyor, biterken üzülüyorum neden bitti diye.
Bence de bu kriterlerin hep olsun.

Ne kadar güzel kriterler bunlar, bende çok seviyorum kitap okumayı. Bir insanlar okuduğun kitaplar hakkında sohbet etmek kadar güzel bir şey yok. Bizim burada avm var oraya gideriz annemle en son kitapçıya uğrarız annem beni bırakır gider
çünkü saatlerce çıkamam ya. :KK45:
Kokluyorum resmen kitapları. Yeni kitaba başlarken heyecan oluyor, biterken üzülüyorum neden bitti diye.
Bence de bu kriterlerin hep olsun.

aynen ben de üzülüyorum kitap bitince neden bitti diye :mad:

bende çok seviyorum :) olur olmadık yerde dans etmeleri abartılı olsada :)

3 saat sürüyor filmleri ve genellikle 1 saate yakın kısmı dans oluyor zaten :) Dün gece Kal ho naa ho izledim arkadaşımla o da çok beğendi ben hint filmlerini böyle bilmiyordum dedi :) kuzenimede alıştırdım Black'le başladık çok ağlamıştı her gece izliyormuş eşi diyor nerden alıştırdın bunu ya :KK48:

X