Merhaba. Öncelikle kendimi övmek gibi olmasın dikkat çeken kendine güvenen özgüvenli hoş güzel bı kizim. Hoslandigim erkekle ilk zamanlar aramız iyiydi. Benimle ilgilendiğini belli ediyor gibiydi. Bakisiyorduk. Fikirlerini onemserdi. Bana ilgi alanlarımı soruyordu o da benim ilgilendiğim şeylerle ilgilenmeye çalışıyordu. Benimle ilgili konularda hep fikir sahibiydi. Beni onemsiyordu. Çevremizdeki insanlar bile seni seviyor bu heralde filan diyorlardı yani. Ama sonra benden bı uzaklsmaya başladı gibi. Başka kızlarla ilgilenmeye artık benimle göz teması bile kurmamaya başladı. Benden sanki kaçmaya başladı gibi hatta. Hatta beni arkadaşların arasında azarladı filan. Ben hiç bişey olmamış gibi davranmaya devam ettim tabiki. Bı yanına gidiyim dedim ilgilenmeye çalıştım birşeyi bahane ederek. Bana birden ben istersem olur filan dedi. Anlamadım. Yine bı soğuk yapti. Öyle mi dedim bende gittim diğer erkek arkadaşlarımla oturdum konuşmaya başladım. Sonra arkamdan geldi. Yanımdaki arkadasina işte akşam geç kalma bana lazımsın filan. Yanımdaki erkekleri darladi bı. Napmaya çalıştığını anlayamadım. Sonra gitti. Bu durumlardan sonra pek görüşmedik bende ondan uzak durdum. O uzak ben uzak. Acaba benden gerçekten hoşlanıyor mu hep aklımda. Bende ondan hoşlanıyorum çünkü. Ama bana böyle davrandığı için ondan emin olmadığım için bende ona karşılık vermekten çekindim. Sizce hoşlanıyor muydu? Bizden olur muydu? Bu arada çok tanismiyoruz bı ilişkisi vardı belki de ondan böyleydi bilemedim.
Sizden hoşlansa ne olur,böyle dengesiz adamları çok mu ariyorsunuz?
Sizi azarlaması,üsten üsten konuşması hâlâ sizi sogutmadıysa işiniz zor .Adım atsa hiç düşünmeden kendinizi ateşe atacak potansiyel var.Ask,sevgi bu değil.
Adamların ego tatmin aracı olmayın,acaba seviyor mu diye düşünüp kafa yorduğunuz adamlara uzaktan bir bakın..........