sizce beni aldatıyo mu?

ugurbocugu1994

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
181
3
296
Konya
7aylık bi beraberliğimiz var.bi sorunumuz da yok öyle aslında.ilişkimize başlarken benim liseden beri en yakın kız arkadaşım çok karşı çıktı.sürekli ondan hoşlanmadığını bu ilişkiye başlamamam gerektiğini söylüyodu.bu çocukta bişey var ısınamadım falan diyodu hep.bende ona tanısan çok seversin tanımadığın için böyle söylüyosun diyodum.sonrasında ilişkimiz başladı işte.başlarda arkadaşımla aramız biraz bozuldu bana hep kızdı ama sonra düzeldik.sevgilimle de herşey çok güzel ilerliyodu.ama arkadaşım pek onunla karşılaşmak istemiyodu.ben araları iyi olsun istiyodum hep hadi biyerlere gidelim beraber falan diyodum.sonra zamanla birbirlerine ısındılar bi sorun kalmadı.ama bu tuhaf bi şekilde çok hızlı oldu.yani birden bire oldu.1-1,5 aydır aralarından resmen su sızmıyo.5ay uğraşmama rağmen sadece 3-5 kez zorla görüştürdüğüm 2 insan birdenbire sürekli görüşmeye mesajlaşmaya başladılar.mesajlaştıklarını biliyorum çünkü sevgilimin gelen kutusunu açtığımda benim kadar onunla konuştuğunu görüyorum.içeriklerini bilmiyorum çünkü saçma bi şekilde şüpheci olup onları kaybetmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bu şekilde de.mesela bazen kendi aralarında bişey deyip gülmeye başlıyolar.niye gülüyosunuz buna bu kadar diyorum yine gülüyolar(aralında espri yapıyolar yani).sevgilimle yalnız görüştüğümüzde sessiz somurtgan sıkılmış oluyo.sorduğumda dayok bişey yorgunum biraz diyo.sonra olmadık yerde ceydayı soruyo o napıyomuş niye gelmedi diyo.hep bizimle olcak değil ya diyorum hımm evet haklısın diyo.kendisi bi plan yaptığında da hep ceydayı da dahil ediyo. birbirlerine bakışları bile bi tuhaf gelmeye başladı artık paranoyak mı oldum ne :( geçenlerde kız arkadaşıma ağzını arıyım diye maşallah birbirinize ne kadar ısındınız samimi oldunuz dedim hımm öyle oldu dedi konuyu kapattı.artık benimle hiçbişeyini de paylaşmıyo. erkek arkadaşım da bana olan ilgisini kaybetti sanki.benden çok onunla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla olmak istiyo sanki.normalde böyle şüpheci aşırı kıskanç biri de değilimdir ama sanki aralarında bişey varmış gibi hissediyorum.eğer böyle bişey yoksa çok sevdiğim iki insana bu şekilde yakıştırma yaptığım için de çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım?

7aylık bi beraberliğimiz var.bi sorunumuz da yok öyle aslında.ilişkimize başlarken benim liseden beri en yakın kız arkadaşım çok karşı çıktı.sürekli ondan hoşlanmadığını bu ilişkiye başlamamam gerektiğini söylüyodu.bu çocukta bişey var ısınamadım falan diyodu hep.bende ona tanısan çok seversin tanımadığın için böyle söylüyosun diyodum.sonrasında ilişkimiz başladı işte.başlarda arkadaşımla aramız biraz bozuldu bana hep kızdı ama sonra düzeldik.sevgilimle de herşey çok güzel ilerliyodu.ama arkadaşım pek onunla karşılaşmak istemiyodu.ben araları iyi olsun istiyodum hep hadi biyerlere gidelim beraber falan diyodum.sonra zamanla birbirlerine ısındılar bi sorun kalmadı.ama bu tuhaf bi şekilde çok hızlı oldu.yani birden bire oldu.1-1,5 aydır aralarından resmen su sızmıyo.5ay uğraşmama rağmen sadece 3-5 kez zorla görüştürdüğüm 2 insan birdenbire sürekli görüşmeye mesajlaşmaya başladılar.mesajlaştıklarını biliyorum çünkü sevgilimin gelen kutusunu açtığımda benim kadar onunla konuştuğunu görüyorum.içeriklerini bilmiyorum çünkü saçma bi şekilde şüpheci olup onları kaybetmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bu şekilde de.mesela bazen kendi aralarında bişey deyip gülmeye başlıyolar.niye gülüyosunuz buna bu kadar diyorum yine gülüyolar(aralında espri yapıyolar yani).sevgilimle yalnız görüştüğümüzde sessiz somurtgan sıkılmış oluyo.sorduğumda dayok bişey yorgunum biraz diyo.sonra olmadık yerde ceydayı soruyo o napıyomuş niye gelmedi diyo.hep bizimle olcak değil ya diyorum hımm evet haklısın diyo.kendisi bi plan yaptığında da hep ceydayı da dahil ediyo. birbirlerine bakışları bile bi tuhaf gelmeye başladı artık paranoyak mı oldum ne :( geçenlerde kız arkadaşıma ağzını arıyım diye maşallah birbirinize ne kadar ısındınız samimi oldunuz dedim hımm öyle oldu dedi konuyu kapattı.artık benimle hiçbişeyini de paylaşmıyo. erkek arkadaşım da bana olan ilgisini kaybetti sanki.benden çok onunla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla olmak istiyo sanki.normalde böyle şüpheci aşırı kıskanç biri de değilimdir ama sanki aralarında bişey varmış gibi hissediyorum.eğer böyle bişey yoksa çok sevdiğim iki insana bu şekilde yakıştırma yaptığım için de çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım?

canım içine şüphe düşürmek istemem ama şu zamanda bunlar gayet olağan şeyler, bi şekilde yolunu bulup bi araya geldiklerinde ne konuştuklarından, mesajlarının içeriğinden haberdar olmalısın bu senin en doğal hakkın. Şayet yerinde ben olsaydım sevgilimle arkadaşımın! arasına mesafe koyar, sevgilime belli etmeden mesajlarını okurdum bu yanlış olabilir ama kendi kendimi kemirmektense bunu yapardım daha iyi..

bence mesajların içeriğini öğrenmelisin çünkü anlattıkların maalesef kötü kokular sızdırıyor umarım yanlış düşünüyorumdur :50:

yaa sacmalamaaaaaaaa okusana mesajlarııııııı ya ben kaffayı yerım beeeee okuyosun hemen mesajları bak kızdırdın benı ne bu smdı senınle somurtgan ama arkadasn varken guluo edıo ne bu ya kızm sen paranoyak deılsın ama cok kısı boyle aldatıyor ıstee.. suan aldatmıyro olablr sevgln ama ılerde aralarında bısey olur bu gıdıslee sakınn bu kdr ılerlemelerıne ykn olmalarına ızn verme lutfen sakınnnnnn.. ve caktırmadann o mesajların hepsını okuyosun o kadar!!!!!!!!

Mesajların içeriklerini öğren acilen :ssz: Bana pek iç açıcı gelmedi durum :26: Bu kadar mesajlaşmaları abartı. :36: Ne bu samimiyet :22: Onu sorması sürekli, senleyken soğuk olması falan ayyyy :47:

Ya bu arkadaşlar hep mi böyle hayır bide nasıl sen durumu farkettiğini çaktırdığında hımm evet diyip konuyu kapatabiliyor insan biraz huzursuz olur arkadaşım yanlış mı anladı diye birbirini sevmeyen iki insanı görüştürmeye çok zorlamamak lazım demekki bıraksaydın sevmeselerdi birbirlerini her şerde bir hayır var gerçekten.Gerçi durum öyleyse iyi olur bazılarının gerçek yüzünü erkenden görmen.

Kadınların hisleri genelde yanlış çıkmaz. Bir şekilde çaktırmadan mesajları okuyabilseniz hisleriniz doğru mu yanlış mı görürsünüz. Ben olsam böyle bir şüpheyle yaşayamazdım. Sormakla doğruya ulaşamazsınız, evet seni aldatıyoruz diyecek halleri yok. Tek çare mesajları okumak.

Kadınların hisleri genelde yanlış çıkmaz. Bir şekilde çaktırmadan mesajları okuyabilseniz hisleriniz doğru mu yanlış mı görürsünüz. Ben olsam böyle bir şüpheyle yaşayamazdım. Sormakla doğruya ulaşamazsınız, evet seni aldatıyoruz diyecek halleri yok. Tek çare mesajları okumak.

canım sen kendi elinle yapmıissın,ne olursa olsun kırmızı çizgilerin olmalı o çizgiden kimsenin gecmesine izin vermemelisin,
mesaj konusuna da gelince unutma gelen kutusunda hiçbir akıllı erkek özel mesajları asla tutmaz,

ay cnm ya uyuyamamış sabahın 6 sında buraya yazmışın belliki...
mesajları neden okumuyosun ya ortada şüphe varsa ve bu şüphe senin içini kemiriosa ki evet kemirio.. mesajlarıda okumalıısn..

hatta bigün o kıza sevgilinin telefonundan onun diliyle mesaj at .. içini rahatlat kimseyi önemeseme.. sen önemlisinn

onlara süphelendini belli etme ben olsam öyle yapar sessizce araştırırdım...arkadaşlarında dediği gibi olağan bişi bu kimseye güvenilmez çünkü..

Tatlım ne kadar iyi niyetlisin,insanlar bu devirde arkadaşlarına eşlerini kaptırıyor sen niye erkek arkadaşınla arkadaşın anlaşsın samimi olsun diye çabaladın ki,valla üniversitede erkek arkadaşımla çıkarken hep yanlız takılırdık ,niye o nu hep aranıza sokmuşsun ki,artı neden senin erkek arkadaşınla normal bile olsa mesajlaşması çokkkkk tuhaf ,çaktırmadan mesajları oku,ve yolunu çiz çok normal gelmediler bana...

haklıyken haksız duruma düşme . pek bişey belli etme bence önce gizli gizli gözlemle takip et . bu arada da sevgilini şaşırt dikkatini sana vereceği şeyler yap daha güzel ol bakımlı ol buluştuğunuzda farklı şeyler yap onun ilgilendiği şeylerle ilgilen . eger bişey yakalarsan zaten gerekeni yaparsın .

Kesinlikle msj içeriğini öğrenmelisin..arkadaşını ve sevgilini kaybetmekten korktuğun için,msj ı okumadım demişsin.."aptal"yerine konmak daha mı iyi sence??

Kadınlar hislerinde yanılmaz canım, eğer şüphe varsa, sen doğru olmasından korkuyorsun ve bakmıyorsun o mesajlara. Üzüldüm.

Arkadaşın hiç düşünmüyor mu acaba sevgilisine bunu yapan erkek, bana aynı şeyi yapmaz mı diye ya da seni kaybetmeyi nasıl göze alabiliyor, arkadaşlık bu kadar ucuz mu?

Hayırlısı:17:

bu ne samimiyet ya,sadece karşılaştıklarında beraber bşy yaptıklarında konuşmaaları gerekir bence,mesajlaşmak v.s ne demek..
iyi sabretmişsin bi an önce bakmalısın o mesajlara,aralarında bşy yoksa bile bu yakınlık çok yanlış bana göre

ben de senin gibi insanları anlamıyorum.erkek arkadaş,nişanlı,sevgili,koca öyle her arkadaşla samimi edilmez.hatta hiçkimseyle edilmez.kız kardeşlerin birbirlerinin sevgilisini çaldığı dönemde sen ne diye elin kızını alıp bu kadar sevgilinle dip dibe sokma sevdasına düşersin ki?!

hadi böyle bi hata yaptın diyelim.ne münasebet ikisinin arasında sürekli mesajlaşmalar falan?ne alaka yani onların özel olarak mesajlaşacak nası bi muhabbetleri olabilir ki?işte hadlerini ve durmaları gereken yerleri bilmeyen insanlar senin gibi saf ve iyi niyetli insanları üzerler hep..

ben böyle şeyleri anlamıyorum.bence sen çok safsın.kız arkadaşın ve sevgilin de fütursuzca seni takmadan muhabbete devam ediyorlar. onlar da hadsiz, vur diyince öldürmüşler ama yine de suçlu olan onlar değil sensin.çünkü bu hale gelmelerini sen istedin.

bence bu oğlan elden gitmiş de sen bu kafayı değiştirmeye bak, değiştiremezsen daha çook sevgilini alırlar elinden.

canım içine şüphe düşürmek istemem ama şu zamanda bunlar gayet olağan şeyler, bi şekilde yolunu bulup bi araya geldiklerinde ne konuştuklarından, mesajlarının içeriğinden haberdar olmalısın bu senin en doğal hakkın. Şayet yerinde ben olsaydım sevgilimle arkadaşımın! arasına mesafe koyar, sevgilime belli etmeden mesajlarını okurdum bu yanlış olabilir ama kendi kendimi kemirmektense bunu yapardım daha iyi..
haklısın mesajları okumalıyım eninde sonunda neler oluyosa öğrenmem gerek :(

Ya bu arkadaşlar hep mi böyle hayır bide nasıl sen durumu farkettiğini çaktırdığında hımm evet diyip konuyu kapatabiliyor insan biraz huzursuz olur arkadaşım yanlış mı anladı diye birbirini sevmeyen iki insanı görüştürmeye çok zorlamamak lazım demekki bıraksaydın sevmeselerdi birbirlerini her şerde bir hayır var gerçekten.Gerçi durum öyleyse iyi olur bazılarının gerçek yüzünü erkenden görmen.

ceyda benim en yakınım aralarının kötü olmasını istemedim aklımın ucundan geçmezdi böle bişey. yine de inşallah günahlarını alıyorumdur suçlu benimdir.

Back
X