- Konu Sahibi ugurbocugu1994
7aylık bi beraberliğimiz var.bi sorunumuz da yok öyle aslında.ilişkimize başlarken benim liseden beri en yakın kız arkadaşım çok karşı çıktı.sürekli ondan hoşlanmadığını bu ilişkiye başlamamam gerektiğini söylüyodu.bu çocukta bişey var ısınamadım falan diyodu hep.bende ona tanısan çok seversin tanımadığın için böyle söylüyosun diyodum.sonrasında ilişkimiz başladı işte.başlarda arkadaşımla aramız biraz bozuldu bana hep kızdı ama sonra düzeldik.sevgilimle de herşey çok güzel ilerliyodu.ama arkadaşım pek onunla karşılaşmak istemiyodu.ben araları iyi olsun istiyodum hep hadi biyerlere gidelim beraber falan diyodum.sonra zamanla birbirlerine ısındılar bi sorun kalmadı.ama bu tuhaf bi şekilde çok hızlı oldu.yani birden bire oldu.1-1,5 aydır aralarından resmen su sızmıyo.5ay uğraşmama rağmen sadece 3-5 kez zorla görüştürdüğüm 2 insan birdenbire sürekli görüşmeye mesajlaşmaya başladılar.mesajlaştıklarını biliyorum çünkü sevgilimin gelen kutusunu açtığımda benim kadar onunla konuştuğunu görüyorum.içeriklerini bilmiyorum çünkü saçma bi şekilde şüpheci olup onları kaybetmek istemiyorum ama içim içimi yiyo bu şekilde de.mesela bazen kendi aralarında bişey deyip gülmeye başlıyolar.niye gülüyosunuz buna bu kadar diyorum yine gülüyolar(aralında espri yapıyolar yani).sevgilimle yalnız görüştüğümüzde sessiz somurtgan sıkılmış oluyo.sorduğumda dayok bişey yorgunum biraz diyo.sonra olmadık yerde ceydayı soruyo o napıyomuş niye gelmedi diyo.hep bizimle olcak değil ya diyorum hımm evet haklısın diyo.kendisi bi plan yaptığında da hep ceydayı da dahil ediyo. birbirlerine bakışları bile bi tuhaf gelmeye başladı artık paranoyak mı oldum ne
geçenlerde kız arkadaşıma ağzını arıyım diye maşallah birbirinize ne kadar ısındınız samimi oldunuz dedim hımm öyle oldu dedi konuyu kapattı.artık benimle hiçbişeyini de paylaşmıyo. erkek arkadaşım da bana olan ilgisini kaybetti sanki.benden çok onunla ilgileniyo onunla konuşuyo onunla olmak istiyo sanki.normalde böyle şüpheci aşırı kıskanç biri de değilimdir ama sanki aralarında bişey varmış gibi hissediyorum.eğer böyle bişey yoksa çok sevdiğim iki insana bu şekilde yakıştırma yaptığım için de çok utanıyorum.sizce ne yapmalıyım?