- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Sanırım en mantıklısı bu olacak bende cekınıyorum zatenKarasevda dizisinde emir zeynebi böyle çağırıyordu ya özel uçaklarla falan. Pek bı iyi niyet göremedim. Çok istiyorsa o gelsin. Bı yerde oturup konusursunuz
Çocukla cocuk olmasinKır dizini otur yerinde el kadar cocukla isin ne
Az biraz geri durmakta fayda var. Çabuk ulasilandan çabuk da vazgeciliyor.Sanırım en mantıklısı bu olacak bende cekınıyorum zaten
Popüsü var diye takılmak istiyorsa prima reklamlarında oynayan poposu sirin bebeyle takılsınÇocukla cocuk olmasin
Valla yakısıklı ama kızlar haPopüsü var diye takılmak istiyorsa prima reklamlarında oynayan poposu sirin bebeyle takılsın
Ailen ne diyor bu işe pekiPopüsü var diye takılmak istiyorsa prima reklamlarında oynayan poposu sirin bebeyle takılsın
Macera arıyor yapmayın. Az tanınmış bir futbolcuyla arkadaşım neredeyse aynı şeyi yaşadı yaklaşık bir hafta peşinden koştuktan sonra iki günde kızı bıraktı. Anlatabiliyor muyum? Yapmayın.Selam arkadaşlar sıze bir konuda fıkır danışmak ıstıyorum İnstagram üzerinden bana bır kişi mesaj attı futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur. Fazla 400 500 bın takıpcısı olan aşırı ünlü bıri degıl yanlış anlamayın ama milli maçlarda oynuyor ole soyleyım suan benı sureklı kendı yaşadığı ve karıyerını sürdürdüğü yere çağırıyor tanışmak ıstıyormus elının altında 40 tane ıstese olur ama ısrarla görüşmek ıstıyor sızce benı kullanıp atacakmı ? Napmalıyım gelmemı istedıgı yer uçakla 3 saatlık bır yer herseyını ben karşılamaya hazırım dıyor bıde napım sızce akıl verın lütfen artı çocuk benden 3 yaş küçük ben 25 o 22 yasında
Yakısıklı oldugu kadarda salaktır eminimValla yakısıklı ama kızlar ha
Ailem ne desin birde bebe yapın artık diyorAilen ne diyor bu işe peki
Pamuk prensesin yedigi elmadir o kuzum yapma etme getmeValla yakısıklı ama kızlar ha
Elinin altinda 40 tane ama beni cagiriyor? Bu mu yani ölçütünüz?
Yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama hayat kadinlarinin da yol, yemek ücretini karşilayarak ayaklarina getiriyorlar adamlar. Bulunduklari yerde kadin kitligi oldugundan degil.
Haklısınız ne halı varsa görsün ya
Cok tanismak istiyorsa buyurup kendisi gelsin. Bana gore yaptigi asiri saygisizca bir hareket bir de masraf karsilarim diyor ben olsam direk engeli basardim.
Bebek yapmak zor bu devirdeAilem ne desin birde bebe yapın artık diyor
Pamuk prensesin yedigi elmadir o kuzum yapma etme getmedisina aldanma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?