- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi MadamBellatrix
-
Değil valla nerden görmüş Onuda anlamadım bir tek yazın cekıldıgım kısa eteklı bır fotom bar o kadarİnstagram profilin nasıl? Herkese açık mı? Cüretkar ve çekici fotolar çoğunluktaki mı? 3 ünün cevabı da evetse sevişmelik hoş bir hatun profili çiziyorsundur. Çok ünlü futbolcular bile kaç defa deşifre oldu instagramda bu şekilde
Söylersem anlarsın kız kim olduğunu mıllı takımdan bırı işteBari soyadını sole
İlgim var da isim vermeyince kim olduğunu bilemedim ve merak ettim :)futbolla ılgısı olan yada kocası nişanlısı abısı izleyen bırı varsa muhtemelen bu kişiyi tanıyordur.
3 yasta birsey yokki..valla bana biseler oluyorKır dizini otur yerinde el kadar cocukla isin ne
Yas kac3 yasta birsey yokki..valla bana biseler oluyoryaslandikca yas siniri dustu normal geliyor bana
Ozan Tufan miOzan di galiba onu hatırlıyorum milli takımda bi genç olarak
Yok canim ozan kabakOzan Tufan migoggleden baktim bi ozan bu var
Ozan kabak almanyada ya o değildir. Ya da hanım kızımız da almanyadaysa bilememYok canim ozan kabak
38Yas kac
Benimde az çok ilgim varda o geldi aklima genc olarak 3 saat demis ucakla ama bilemıyorumOzan kabak almanyada ya o değildir. Ya da hanım kızımız da almanyadaysa bilemem
Not: Futbolla ilgiliyim demiştim değil mi? :)
Benimde az çok ilgim varda o geldi aklima genc olarak 3 saat demis ucakla ama bilemıyorum
Bekar olsam 38 yasıma geldigimde yine senin gibi düsünemem galibe bana ters 1yas olsun büyük olsun38ama bekar olsam 32-33 ile bile evlenirim yani dedim ya genc sevgili insani dinc tutar
Yok o degıl kızlar 19 yaşında çok küçük o kahskah sütten yenı kesılmıstır2000 dogumlu
Paraya guveniyorlarAklıma emre mor geldi bu futbolculardaki özgüven her kız benim haremim havası nerden geliyor acaba
Ozan tufan da olabilir aslındaBenimde az çok ilgim varda o geldi aklima genc olarak 3 saat demis ucakla ama bilemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?