• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benı kullanırmı?

valla bu devrin erkegide cins inan :KK70: eskiden evlenmesem benim gibiler evde kalirdi bence :KK70: ben geri kafali sayilirim cunku :KK70:
Kendine bu benzetmeyi hic yapma bence senin bakıs acık gayeeeet genis yas konusundan anladıgım kadarı ile :KK70: :KK70:

Kendine bu benzetmeyi hic yapma bence senin bakıs acık gayeeeet genis yas konusundan anladıgım kadarı ile :KK70: :KK70:
iyi bisey mi dedin kotu bisey mi :D valla ksuura bakma gec oldu benim devreler yanmis :D ha yas konusu yaslandikca genisledi bu bakis acim :D

Elinin altinda 40 tane ama beni cagiriyor? Bu mu yani ölçütünüz? 😁
Yanlis anlamayin sizin icin demiyorum ama hayat kadinlarinin da yol, yemek ücretini karşilayarak ayaklarina getiriyorlar adamlar. Bulunduklari yerde kadin kitligi oldugundan degil.

Cok tanismak istiyorsa buyurup kendisi gelsin. Bana gore yaptigi asiri saygisizca bir hareket bir de masraf karsilarim diyor ben olsam direk engeli basardim.

Cok güzel dedin. Adam belli ki kadinlari obje olarak görüyor. Iğrenç bir durum. Hele Weinstein gibi durumlar bilindikten sonra, kadinlar niye nasil bu topa girmek isterler ki?

iyi bisey mi dedin kotu bisey mi :KK70: valla ksuura bakma gec oldu benim devreler yanmis :KK70: ha yas konusu yaslandikca genisledi bu bakis acim :KK70:
Digerleride genisler merak etme kötü birseyde demedim bebegim sakin🤣🤣

Aboooo o neydi kızzzz yemedin içmedin yorummu yaptin😂😂 bence sayfa sana devredilmeli🤦🏻‍♀️
Lorikle kendimi kıyaslayınca sok oldum seninde yazını görünce🤣🤣🤣 o neydii gızzzz :KK70: :KK70: :KK70:
ben sayfa degil yöneticilik isterem isterem👻👻🤪🤪🤣

ya erkekler kendilerinden 20 yas kucukle oluyorlar kadinlarin 5 yas cok gozukuyor. haksizliga karsiyim ben :KK70:
Taaaa bebeyken Benden iki ay yası kücük sevgilimden ayrıldıgım icin anlayamıyorum sen var ne demek:KK70::KK70:

Back
X