• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce beni ne ısırdı?

parksnm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
23
6
1
27
Pazar gününden beri böyleyim. Sinek ısırığı olsa böyle olmaz, hem kıpkırmızı hem de kaşınıyor. Tehlikeli bir şey yoktur değil mi? Sanki kabarcıklı dokununca şişliğin yüzeyi. Beni ne ısırmış olabilir? :(

Eklentiler

• 20190625_130758.webp
    20190625_130758.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.247
Bir acile gitseniz iyi olur, böcek ısırığı gibi duruyor, kaşınma ve yanma da yapar bu hiç beklemeyın.

Allah korusun öldürür ama alerjik birini öldürebilir (ben). Şimdiye kadar bişey olmadıysa olmaz ama bi incelense iyi olur belki iğnesi vs kalmış olabilir sokan şey herneyse? antiseptik sürün acile uğrayın, geçmiş olsun.
Bu zamana kadar hiç allerjik bir reaksiyon yaşamadım şok şükür. Yani böyle bir şey de ilk defa yaşıyorum gerci. Acaba aile hekimine gitsem doğru teşhis konulabilir mi?

Bu yanma ve kaşınma yapar zonklama yapar evet ölümcül olabiliyor.
Stilex krem kullanabılırsınız ama allah muhafaza acile gidin.
Belirgin bir yanma ve zonklama yok ama kaşıntı... kenarlarından kasıyorum daha çok zarar gelmesin diye:( umarım ciddi bir şey yoktur

Bu zamana kadar hiç allerjik bir reaksiyon yaşamadım şok şükür. Yani böyle bir şey de ilk defa yaşıyorum gerci. Acaba aile hekimine gitsem doğru teşhis konulabilir mi?
canım zaten alerjik reaksiyon ilk yarım saatte ortaya çıkar kendimden biliyorum.. aile hekimi güzelce bakar uygun bir krem verir geçer merak etme

Bu yanma ve kaşınma yapar zonklama yapar evet ölümcül olabiliyor.
Stilex krem kullanabılırsınız ama allah muhafaza acile gidin.
Ay size yazdığım cevap gitmedi galiba. Yani belirgin bir yanma zonklama falan yok ama kaşıntı... umarım ciddi bir şey yoktur :(

Ay size yazdığım cevap gitmedi galiba. Yani belirgin bir yanma zonklama falan yok ama kaşıntı... umarım ciddi bir şey yoktur :KK43:
Kedilerle haşır neşir misiniz beni pire ısırınca boyle olmustu da daha yenı duzeldı

Böcek ısırığı gibi duruyor. Bi kaç sene önce oldu bende çok fena kaşıntı oldu hatta 10-12 yerden ısırmış, gömleğimin içinden girmişti. Öyle bir kaşıntıydı ki anlatamam. Acile gitmiştim

Böcek ısırığı gibi duruyor. Bi kaç sene önce oldu bende çok fena kaşıntı oldu hatta 10-12 yerden ısırmış, gömleğimin içinden girmişti. Öyle bir kaşıntıydı ki anlatamam. Acile gitmiştim
Çok geçmiş olsun bir arkadaş bana karınca demişti ama bilemiyorum ki. Mevsim değişiklikleri hayvanları bile mutasyona uğrattı

Back
X