Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
IstanbulHangı sehır
Kırkayak dıyorum o zaman.Istanbul
ay demeyin ama öyle bir hayvan olsa yakınımda fark etmez miyim? Üstelik o günde yeşillikte de değildim. Kahvaltıya gitmiştik gayet kafe gibi bir yerdi.Kırkayak dıyorum o zaman.
Bu sene cok fazla varmıs cunku
Bocek isirigi oldurur mu kiBir acile gitseniz iyi olur, böcek ısırığı gibi duruyor, kaşınma ve yanma da yapar bu hiç beklemeyın.
Allah korusun öldürür ama alerjik birini öldürebilir (ben). Şimdiye kadar bişey olmadıysa olmaz ama bi incelense iyi olur belki iğnesi vs kalmış olabilir sokan şey herneyse? antiseptik sürün acile uğrayın, geçmiş olsun.Bocek isirigi oldurur mu ki![]()
Bu yanma ve kaşınma yapar zonklama yapar evet ölümcül olabiliyor.Bocek isirigi oldurur mu ki![]()
Bu zamana kadar hiç allerjik bir reaksiyon yaşamadım şok şükür. Yani böyle bir şey de ilk defa yaşıyorum gerci. Acaba aile hekimine gitsem doğru teşhis konulabilir mi?Allah korusun öldürür ama alerjik birini öldürebilir (ben). Şimdiye kadar bişey olmadıysa olmaz ama bi incelense iyi olur belki iğnesi vs kalmış olabilir sokan şey herneyse? antiseptik sürün acile uğrayın, geçmiş olsun.
Belirgin bir yanma ve zonklama yok ama kaşıntı... kenarlarından kasıyorum daha çok zarar gelmesin diyeBu yanma ve kaşınma yapar zonklama yapar evet ölümcül olabiliyor.
Stilex krem kullanabılırsınız ama allah muhafaza acile gidin.
canım zaten alerjik reaksiyon ilk yarım saatte ortaya çıkar kendimden biliyorum.. aile hekimi güzelce bakar uygun bir krem verir geçer merak etmeBu zamana kadar hiç allerjik bir reaksiyon yaşamadım şok şükür. Yani böyle bir şey de ilk defa yaşıyorum gerci. Acaba aile hekimine gitsem doğru teşhis konulabilir mi?
Ay size yazdığım cevap gitmedi galiba. Yani belirgin bir yanma zonklama falan yok ama kaşıntı... umarım ciddi bir şey yokturBu yanma ve kaşınma yapar zonklama yapar evet ölümcül olabiliyor.
Stilex krem kullanabılırsınız ama allah muhafaza acile gidin.
Kedilerle haşır neşir misiniz beni pire ısırınca boyle olmustu da daha yenı duzeldıAy size yazdığım cevap gitmedi galiba. Yani belirgin bir yanma zonklama falan yok ama kaşıntı... umarım ciddi bir şey yoktur![]()
Bunu demeniz bile rahatlattı beni. Size de çok geçmiş olsun. Ben en iyisi randevu alayım en azından içim rahatlarcanım zaten alerjik reaksiyon ilk yarım saatte ortaya çıkar kendimden biliyorum.. aile hekimi güzelce bakar uygun bir krem verir geçer merak etme
Kedilerin ani hareketlerinden tirsan biri olarak pek haşir neşir değilim haha gerçi köpeğimiz var am kendimizden daha iyi bakarız onaKedilerle haşır neşir misiniz beni pire ısırınca boyle olmustu da daha yenı duzeldı
Çok geçmiş olsun bir arkadaş bana karınca demişti ama bilemiyorum ki. Mevsim değişiklikleri hayvanları bile mutasyona uğrattıBöcek ısırığı gibi duruyor. Bi kaç sene önce oldu bende çok fena kaşıntı oldu hatta 10-12 yerden ısırmış, gömleğimin içinden girmişti. Öyle bir kaşıntıydı ki anlatamam. Acile gitmiştim