• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce beni ne ısırdı?

Pire değil bence kendimden biliyorum pire olunca ve sinek tam ortasında deri gozenegi nokta olarak belirgin oluyor .

Valla aynı durum bende ve kızımda da mevcut. Daha doğrusu herkeste var. Sanırım sivrisinek türü bu. Ama gece değil daha çok gündüz ısırıyorlar bizde. Kırkayak olsa görürdük. Son iki senedir hayatımda görmediğim şekilde sinek ısırığına maruz kalıyoruz. Geçen sene kolum komple kızardığı ve şiştiği için dr a gitmiştim. Kızımın bacakları komple ısırık. Evde çok önlem alıyoruz ama bahçede oynarken gündüz sokuyor. Börtü böcek olsa görürdük illaki. O yüzden sinek olduğunu düşünüyorum. Hormonlu ve ilaçlı gıdalardan onlarda etkilendi sanırım. Isırınca bozuk para büyüklüğünde şişip kaşınıyor.

Valla aynı durum bende ve kızımda da mevcut. Daha doğrusu herkeste var. Sanırım sivrisinek türü bu. Ama gece değil daha çok gündüz ısırıyorlar bizde. Kırkayak olsa görürdük. Son iki senedir hayatımda görmediğim şekilde sinek ısırığına maruz kalıyoruz. Geçen sene kolum komple kızardığı ve şiştiği için dr a gitmiştim. Kızımın bacakları komple ısırık. Evde çok önlem alıyoruz ama bahçede oynarken gündüz sokuyor. Börtü böcek olsa görürdük illaki. O yüzden sinek olduğunu düşünüyorum. Hormonlu ve ilaçlı gıdalardan onlarda etkilendi sanırım. Isırınca bozuk para büyüklüğünde şişip kaşınıyor.

Sizin de bu şekilde mi? Çok geçmiş olsun gerçekten yani normal sivrisinek etrafında kızarıklık yapiportası daha beyaz kalacak şekilde ısırıyordu diye hatırlıyorum ama sinek midir bocek midir karınca midir her neyse iyice vesvese yaptım. Aslında her yerdeler ama dediginiz gibi onlar da etkilendi.

Yakarca diyoruz biz acaba o mu çok minik sinek gibi uçan bişey ve acayip kaşıntı yapıyor özellikle kuytu köşede isiriyor :(

Yakarca diyoruz biz acaba o mu çok minik sinek gibi uçan bişey ve acayip kaşıntı yapıyor özellikle kuytu köşede isiriyor :KK43:

Valla tam bilmiyorum adını. Sinekten küçük uçuşan canlı. Sivri gibi büyük değil. Koyu renkli böcek olsa yada karınca illaki görürüz kolda bacakta. Bu görünmüyor.
Dedim ya normal sivri sokması gibi değil. Kocaman kabarıyor. kızarıyor ve kaşıntı oluyor.
Kızım yavrum neler çekiyor onlardan.
Ama yine de dr gidin isterseniz kaşıntı için krem verir.

Valla tam bilmiyorum adını. Sinekten küçük uçuşan canlı. Sivri gibi büyük değil. Koyu renkli böcek olsa yada karınca illaki görürüz kolda bacakta. Bu görünmüyor.
Dedim ya normal sivri sokması gibi değil. Kocaman kabarıyor. kızarıyor ve kaşıntı oluyor.
Kızım yavrum neler çekiyor onlardan.
Ama yine de dr gidin isterseniz kaşıntı için krem verir.
Tamam işte ışığı açtığın zaman odada zor bukuyorsun rengi tam kara değil böyle gri gibi zor gözüküyor havada ..eğer evin içinde varsa ya perdeye koniyor ya kapı arkalarına isirdig zaman çok yakıyor ondan sanirim adı yakarca

Arkadaşlar aile hekimine gittim bir şey ısırmış seni ama ciddi değil dedi. Krem verdi umarım dediği gibidir ona da inanamadım ya haha bu arada duş aldiktan sonra iki delik gördüm yan yana acaba karınca mi ya? Ama çok minik delikler.

Arkadaşlar aile hekimine gittim bir şey ısırmış seni ama ciddi değil dedi. Krem verdi umarım dediği gibidir ona da inanamadım ya haha bu arada duş aldiktan sonra iki delik gördüm yan yana acaba karınca mi ya? Ama çok minik delikler.
Nasil yani karınca yarana delik mi açacak.

Bu arada böcek için bu kremler için 12 saate bir durumu var mı? Günde birkaç kez yazıyor da fark eder mi?

Kırkayakta 4 delik oluyor ve gitgide morluk ve şişlik artıyor .
Çamlarda tüy yumağı gibi örümcekler oluyor onlar kaşıntı yapıyor tozu bile .

Back
X