- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
- Konu Sahibi Minicikfzt
Adam direk sevişmek istiyor sakın bu gerizekalıyla görüşme bile.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
internet çok tehlikeli bence uzak durmalısın gerçektede görüşme o adamla pişman olursun.Bir yıldır biriyle konuşuyorum. İnternet üzerinden tanıştık bana bir konuda çok yardımcı oldu ve zamanla benim ona karşı duygularım değişti çok yakınlaştık. Ben ne zaman ona ihtiyaç duysam yanımdaydı benimle saatlerce konuşuyor beni dinliyor anlıyordu. Sonra ameliyat olacakken ben ameliyat öncesi psikoloji ile ona açıldım ve o ne reddetti ne de evet dedi. Yurtdışında çalışıyordu uzağız dedi sadece ve eskisi gibi yakın kaldık. Sonra Türkiye'ye döndü benim için mi bilmiyorum ve benim atandığım şehre geliyor 2 hafta sonra burada yaşamaya başlayacak. 2 gün önce bana iyi ki hayatımdasın hayatımda beni seven bir kadının olması güzel bir şey dedi ben de karşılıksız olunca biraz anlamsız kalıyor dedim karşılıksız değil ki dedi. Dün gece de bana cinsel ilişki yaşarsak korunacak mısın korunma dedi nasıl dedim gerek yok dedi sana bebek çok yakışır bence dedi. Daha önce de baba olmak istediğini söyleyip benim bebeklik fotoğrafımı atmıştı bana sence bu bebek nasıl demişti. Bu yönlerden bakınca seviyor diyorum ancak bazen çok uzak geliyor. Bugün sabah yazdım hala cevap vermedi. Sizce beni seviyor mu?