Sizce beni seviyor mu sevmiyor mu?

Tabi ki korun.ilk defa sevisecegin adam ne bileceksin cinsel gecmisini.
Dogum kontrolu icin hap vs kullaniyor olsan dahi prezervatifsiz iliski yasama

Goeusmedigin bir adamla cinsellik muhabbeti de nedir?

Eski eşim internetten sevgili bulmuştu. Oradaki sohbetlerini hatırladım. Eski eşim kadına bir kızımız olsun çok istiyorum yazmış. Kadın da ona kız bebek resimleri atmış. Çiçekler böcekler kalpler yollamis lar birbirlerine. Halbuki o arada hamile karısı evde onu bekliyordu. Bilmem anlatabildim mi saf olma kardesim:(

Adam direk seviş benle dese aa bu ne sapık mı diyeceğiniz için akıllı davranmış bebek yapalım demiş seven adam böyle davranmaz hatta bana çok canice geldi hevesini alıp bebek olduktan sonra tekmeyi koyar böyle insanlar.Çok istiyorsa gelsin istesin imzasız bebeğe hayır.

Bir de benim anlamadığım hemen bebek muhabbeti falan ne oluyor ki ?adam hassas noktayı yakalamış ordan yürüyor resmen ,hatta koşuyor .bu adamla görüşmeyi bile kesmelisin

Bir de soruyorsun pes,daha nasıl ispat etsin sevdigini senden çocuk istiyorum demis. Yazınızı okudum goz bebeklerim kalp şekli aldı o derece aşk kokan bir konu.

adam senin ona olan sevgini kullanarak bebek ayağı yapıyor. Evlenmeden olmaz de bak bakalım bir daha seninle görüşmek isteyecek mi?

Sana bebek çok yakışır ne ya.. :KK53: Böyle saçma bir muhabbet olabilir mi?
Sanırsın oyuncak bebekten bahsediyor.
Adam niyetini çok açık etmiş zaten seviyorum da dememiş size..
Sizin ağzınızı aramış böyle beraberlik, korunma, bebek filan diyerek siz büyük bir ters tepki vermezseniz de
bundan sonra ilişkiye girmek için sadece sizi ikna etmeye çalışacaktır.

Bir yıldır biriyle konuşuyorum. İnternet üzerinden tanıştık bana bir konuda çok yardımcı oldu ve zamanla benim ona karşı duygularım değişti çok yakınlaştık. Ben ne zaman ona ihtiyaç duysam yanımdaydı benimle saatlerce konuşuyor beni dinliyor anlıyordu. Sonra ameliyat olacakken ben ameliyat öncesi psikoloji ile ona açıldım ve o ne reddetti ne de evet dedi. Yurtdışında çalışıyordu uzağız dedi sadece ve eskisi gibi yakın kaldık. Sonra Türkiye'ye döndü benim için mi bilmiyorum ve benim atandığım şehre geliyor 2 hafta sonra burada yaşamaya başlayacak. 2 gün önce bana iyi ki hayatımdasın hayatımda beni seven bir kadının olması güzel bir şey dedi ben de karşılıksız olunca biraz anlamsız kalıyor dedim karşılıksız değil ki dedi. Dün gece de bana cinsel ilişki yaşarsak korunacak mısın korunma dedi nasıl dedim gerek yok dedi sana bebek çok yakışır bence dedi. Daha önce de baba olmak istediğini söyleyip benim bebeklik fotoğrafımı atmıştı bana sence bu bebek nasıl demişti. Bu yönlerden bakınca seviyor diyorum ancak bazen çok uzak geliyor. Bugün sabah yazdım hala cevap vermedi. Sizce beni seviyor mu?
internet çok tehlikeli bence uzak durmalısın gerçektede görüşme o adamla pişman olursun.

bu adamın yalan söylediği o kadar aşikar ki, hiçbir açıklama yapma ihtiyacı bile hissetmiyorum. sadece şunu söyleyebilirim, seni gerçekten seven birisi "acaba" sorusunu sordurmaz.

Çok gerizekalı bi adam bu. Sevişirsek korunacak mısın bence korunma sana bebek cok yakışır diyecek kadar gerizekalı. Bacım siz bununla hiç yüzyüze görüştünüz mü ben anlamadım. Çok saçma muhabbetlere girmişsiniz. Sevgi olduğuna hiç ihtimal vermiyorum.

Back
X