Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekaretin alınıp verilebilen bir şey olmadığını bile bilmeyen cahil bir metrese göre sen fazla özgüvenlisin, bir de arsızsın üstelik gelip burada metresliği güzelliyorsun, karakola gidip birinin adını soyadını verince uzaklaştırma alanabiliyor da sen niye arayıp sana 1 saat hakaret eden adama uzaklaştırma almadın, işin gücün şov, senin gibisi evlerden ırak. Gerçi belanı da bulmuşsun, az bile yapmışlar sana.

Neden hala bu aileyi takiptesiniz ki???
Bana bütün bu yapılanlardan sonra hayatımı gençliğimi geleceğimi sktikten sonra mutluluk oyunu oynamalarını kaldıramıyorum çünkü.
Sen oku kitap boş zamanın çok belli evli adamlara sarmişsin hiç mi kendine saygın yok
evli adam’LAR’ derken hahahhhahh ya gerçekten gülüyorum tamam yarın öbür gün aldatılırsan elalemi günah keçisi seçmeye Kemal’im yapmaz demeye hazır olduğunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok

bu kadar iğrenç bir adamla evli olduğunu bile bile ilişkiye baslayan da sizdiniz.

Allah askına ne düsünüyordunuz? Sonunda nasıl bir hikaye vekliyordunuz?

Kimse sizi kullanmadı. Bile isteye verdiğiniz bir karar yüzünden karşı tarafı suçlamayı kesin. Mağdur falam değilsiniz.

Adam büyük ihtimalle esinin korkusundan uzaklaştırma vs islerine girmiş. Ama nedeni önemli mi? Zaten hayatınızdan çıkarmanız gereken bir adamın size karlı uzaklaştırma almasının ne önemi var? Bir de mesaj atmışsınız saçma sapan.

Yok sizi engellememiş de yok stalklıyormus da.. Kuuzuuuummm senin hayatın yok mu hala ne yapıyor adam diye kontrol ediyorsun?

Madem bunlar serefsiz, gurursuz.. İyi işte bulmşlar birbirlerini. Sen artık gözünü ayırsan mı ordan? İster çocuk yaparlar, ister boşanırlar. (doğru demiyorum ama bu da o kadının vereceği karar ve sonuçlarını da o yüklenecek, sizi ilgilendirmiyor)

Bu kadar aşağılandıktan sonra hala inatla bu kadar takımtılı olmanız çoook saçma. Hiç mi özsaygınız yok ya? Cehennem ol git diyemiyor musunuz. Su kafadan çıkın. Kimse size haksıxlık etmedi. Bile isteye bir nane yemişsiniz. Karşı taraf da aldatan bir adam yani gercekten serefli ve haysiyetli bir tavır mı beklediniz?

Önceden de esini aldatıyormus zaten. Ne sandınız size aşık oldu da saygı duyacak mı sandınız. Baaacııımmmm, adam nikahlı karısına bile yamul yapıyor.. Sana yüne insaflı davranmış kfkfmf

Evli bir erkeğin size yürüyebileceği imajını veriyor ve hatta bunu kabul edip (yazarken bile midem bulanıyor) karısıyla yatağına dahi girecek kadar omurgasız davranıyorsanız.. E kusura bakmayın adamın sizle hamur gibi oynamasını da bi zahmet normalleştirin.

Yahuuuuuuu ben ne anlatıyorum bu ne diyor ya burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

İki kadın arasında hangisinşn yaptığı daha çirkin ahlaksız ona bakarım ben. Başından beri evli olduğunu bile bile gidip sevgili olmaya utanmayan kadınla, aldatılmış kadını denk göremem.
Göz göre göre ahlaksızlık yapan kadınla empati kurmanız da yani ne diyelim

burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Ben sizin derdinizi anlamadım. Yattık kalktık bekareti kaptırdık karşılığında çöp gibi çöpe atıldık diye mi ağlanıyorsunuz? Size ne kaç defa aldatılan ilişkiden? Belki de doğru bildiniz açık ilişki yaşıyorlardır ama adam sizden tiksinmiştir veya hoşuna gitmemişsinizdir. Ne olmasını istiyorsunuz? Bana göre kabul edilemez ama demek ki kadın boşanmak istemiyor. Sizden öncekileri affetmiş görmezden gelmiş, sizin farkınız ne ki? Siz de herifin eğlencesi olmuşsunuz, işiniz bitince fırlatıp atmış köşeye. Ne olmasını istiyorsunuz, o mesajları niye yazdınız? Belki de tek mesajla kalmadınız, arka arkaya tehdit küfür hakaretler ettiniz? Çocuklarına bile laf ettiniz, babası başkasıdır p.ç yazdınız. Hakkınızda uzaklaştırma aldırmak gayet isabetli karar.

sizin ahinizdan birsey olmaz ama belki de bunca yasadiginiz adamin karısının ahidie

Ne oldu evli adamlar diyince gururun mi incindi? Sadece bir tane evli adamla oldun oo çok ahlaklisin alkişlayalim mi?

Konu benim evliliğim değil benim kocam senin gibi basit bir kadına bakacak kadar küçülürse beni hak etmiyordur zaten. Siz de ancak böyle bir adama layiksiniz işte herkes dengiyle. Gerçi sizi o bile ortada bırakıp gitmiş.

At gözlüğünü çıkar

Seni bilmemde kadının ahı güzel tutar he

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…