- 11 Kasım 2024
- 2.123
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.152
- 78
- 34
Bekaretin alınıp verilebilen bir şey olmadığını bile bilmeyen cahil bir metrese göre sen fazla özgüvenlisin, bir de arsızsın üstelik gelip burada metresliği güzelliyorsun, karakola gidip birinin adını soyadını verince uzaklaştırma alanabiliyor da sen niye arayıp sana 1 saat hakaret eden adama uzaklaştırma almadın, işin gücün şov, senin gibisi evlerden ırak. Gerçi belanı da bulmuşsun, az bile yapmışlar sana.Cahilsin bari sus bu ne özgüven. Git karakola herhangi birinin ismini numarasını ver uzakalştırma aldırabiliyorsun bilmediğiniz konular hakkında ahkam kesmeyin. Ve evet burası Türkiye merde yaşadığının farkına var eli kolu uzun olan istediğini yaptırabiliyor neyin ne olduğunu ben biliyorum benim ifadem bile alınmadan ceza verildi bilmem anlatabildim mi… sen yine de anlamazsın boşver.
Bana bütün bu yapılanlardan sonra hayatımı gençliğimi geleceğimi sktikten sonra mutluluk oyunu oynamalarını kaldıramıyorum çünkü.Neden hala bu aileyi takiptesiniz ki???
evli adam’LAR’ derken hahahhhahh ya gerçekten gülüyorum tamam yarın öbür gün aldatılırsan elalemi günah keçisi seçmeye Kemal’im yapmaz demeye hazır olduğunuzu bu kadar belli etmenize gerek yokSen oku kitap boş zamanın çok belli evli adamlara sarmişsin hiç mi kendine saygın yok
Adamın yaptığı tam da bu işte hahaha sen sapağı şaşırmışsın sadeceArsızın kıçına kazık çakmışlar bu tıkırtı nereden geliyor demiş sizinki tam da bu hesap pişkinsinsiniz
Bence siz de okuyun;Hahahahahahha ya Allah aşkına biraz kitap okuyun ya
bu kadar iğrenç bir adamla evli olduğunu bile bile ilişkiye baslayan da sizdiniz.İlişki benim zorumla devam etmedi adam beni kullanmış ben travma yaşamamak adına güzel bitirmeye çalıştım orada bahsettiğim oydu adamla buluşmaya çalışmadım durup durup kadının yatak odasından beni arayan da oydu. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Yahuuuuuuu ben ne anlatıyorum bu ne diyor ya burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi busize ne 2. -çocuktan size ne karısının onu affetmesinden bunların hiç biri sizi ilgilendiren şeyler değil ki. Siz kendinizden sorumlusunuz. Nasıl mantıklı olarak 3. kişilerden sadakat sözü alınmıyor diyorsunuz 3. kişilerden çocuk yapıp yapmama affedip affetmeme gibi fikirler de alınmıyor haberiniz olsun
İşine gelmeyince herkes böyle olur güccük metres seniAdamın yaptığı tam da bu işte hahaha sen sapağı şaşırmışsın sadece
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bubu kadar iğrenç bir adamla evli olduğunu bile bile ilişkiye baslayan da sizdiniz.
Allah askına ne düsünüyordunuz? Sonunda nasıl bir hikaye vekliyordunuz?
Kimse sizi kullanmadı. Bile isteye verdiğiniz bir karar yüzünden karşı tarafı suçlamayı kesin. Mağdur falam değilsiniz.
Adam büyük ihtimalle esinin korkusundan uzaklaştırma vs islerine girmiş. Ama nedeni önemli mi? Zaten hayatınızdan çıkarmanız gereken bir adamın size karlı uzaklaştırma almasının ne önemi var? Bir de mesaj atmışsınız saçma sapan.
Yok sizi engellememiş de yok stalklıyormus da.. Kuuzuuuummm senin hayatın yok mu hala ne yapıyor adam diye kontrol ediyorsun?
Madem bunlar serefsiz, gurursuz.. İyi işte bulmşlar birbirlerini. Sen artık gözünü ayırsan mı ordan? İster çocuk yaparlar, ister boşanırlar. (doğru demiyorum ama bu da o kadının vereceği karar ve sonuçlarını da o yüklenecek, sizi ilgilendirmiyor)
Bu kadar aşağılandıktan sonra hala inatla bu kadar takımtılı olmanız çoook saçma. Hiç mi özsaygınız yok ya? Cehennem ol git diyemiyor musunuz. Su kafadan çıkın. Kimse size haksıxlık etmedi. Bile isteye bir nane yemişsiniz. Karşı taraf da aldatan bir adam yani gercekten serefli ve haysiyetli bir tavır mı beklediniz?
Önceden de esini aldatıyormus zaten. Ne sandınız size aşık oldu da saygı duyacak mı sandınız. Baaacııımmmm, adam nikahlı karısına bile yamul yapıyor.. Sana yüne insaflı davranmış kfkfmf
Evli bir erkeğin size yürüyebileceği imajını veriyor ve hatta bunu kabul edip (yazarken bile midem bulanıyor) karısıyla yatağına dahi girecek kadar omurgasız davranıyorsanız.. E kusura bakmayın adamın sizle hamur gibi oynamasını da bi zahmet normalleştirin.
İki kadın arasında hangisinşn yaptığı daha çirkin ahlaksız ona bakarım ben. Başından beri evli olduğunu bile bile gidip sevgili olmaya utanmayan kadınla, aldatılmış kadını denk göremem.Sadece Adamın suçu dememişim ama kadının muhatabı adam,o ona söz verdi çünkü
Ve adamdan hesap sormak ayrılmak ya da cezalandırmak yerine konu sahibine saldırmış .konu sahibinin yaptığı yanlış diye eşinin yaptığına doğru diyemem
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buAdamın evli olduğunu bilerek devam etmişsin. Adam karaktersiz şerefsiz. Karısı da affetmiş herkesin yapabileceği birşey değil.
Neden uzaklaştırma alan birine mesaj attın. Adam bitirmiş gitmiş. Ağlayacağına tedavi ol.
2. Kadının kafasını anlamış olduk aslında. Pişman da değilsin ve Gerçekten garip bir düşünce tarzın var.
sizin ahinizdan birsey olmaz ama belki de bunca yasadiginiz adamin karısının ahidieEvet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
Senin okudukların pek işe yaramamış görünüşe göre, birileri gibi kandırılıyorsunHahahahahahha ya Allah aşkına biraz kitap okuyun ya
Ne oldu evli adamlar diyince gururun mi incindi? Sadece bir tane evli adamla oldun oo çok ahlaklisin alkişlayalim mi?Bana bütün bu yapılanlardan sonra hayatımı gençliğimi geleceğimi sktikten sonra mutluluk oyunu oynamalarını kaldıramıyorum çünkü.
evli adam’LAR’ derken hahahhhahh ya gerçekten gülüyorum tamam yarın öbür gün aldatılırsan elalemi günah keçisi seçmeye Kemal’im yapmaz demeye hazır olduğunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok
At gözlüğünü çıkarMetresi olarak size soracak değillerdi herhalde 2. çocuğu yaparken. Bakın adam sizi nasılda hemen kışkışlamış hem de mahkemeye vererek. Hiçbir şeyi değilsiniz yani, bir anlık hevesi olmuşsunuz sadece. Eşidir, doğru veya yanlış affetmiş işte size ne? İsterse açık ilişki yaşarlar evliliklerinde, isterse kadın affeder, isterse boşar. Nikahlı eşi değil mi sonuçta. Adam sizi istemiyor işte. Neden sülük gibi yapıştınız adama nezarette yatacak kadar? Adam uzaklaştırma almış hala ne diye mesaj attınız? Hiç mi gururunuz yok? Yok daha önce ilişkisi olmamışta, ilki oymuşta her insanın başına gelebilirmişte, kullanılmışta! Sizin aklınız yok muydu? 27 yaşındasınız yahu, ne kandırılması. Girmeyin aynı yatağa, sevişmeyin. Kanmayın koskoca kadın. Gelmez kimsenin de başına istemeden böyle bir durum! Karakterli insanların başına gelmez. Düzgün karakterli, gururlu, öz saygısı olan hiçbir kadın evli adamla birlikte olup ona yapışmaz, yalandan bahaneler bulmayın kendinize. Aaa yeter yahu! Metres olup da bu kadar da arsızlaşmayın artık.
Sizin hiçbir ahınız tutmaz. Ama o kadının ahı eşine de size de tutar.
Ceza alacaksam da alayım umurumda değil. Dayanamıyorum sizin gibilere ve o herif gibilere artık!
Seni bilmemde kadının ahı güzel tutar heEvli bir erkek benimle oldu, 27 yaşındaydım ilk ve sadece onunla oldum biliyordu bekaretimi de aldı, ama ben zaten ilişkiden bir şey anlamamıştım zevk almadım beni bedenimi kullanmış yani aslında. Bir süre devam etti bu ilişki benim ittirmemle ama fiziksel de değil
Sonra geçen yıl ağustosta kadın mesajdan yakalamış onun yanında beni aradı kadın kafada bitirmiş gibiydi benden yardım istiyordu mesajları istiyordu adam sen sus bir kere omurgan olsun falan demişti, ilk defa yakalamıyor zaten ki adamın geçmişini de biliyorum senelerdir aldatıyordu bekarken de ve kadın da aslında göz yumuyor çünkü adam instagramda bile açıkça yapıyordu bunu. Bu arada kadın gerçekten zengin varlıklı bir ailenin eğitimli bir kızı. Adama muhtaç değil mecbur değil yani
Yakalanmadan sonra adam 180 derece dönüp benimle uğraşmaya başladı en başta kadına söylemeyeyim diye uzaklaştırmalar aldırdı gitti beni şikayet etti ilişki yok o benim peşimde vs diyerek… bu süreçte kadın onu zaten affetmiş ki 2 ay sonra adamla gece kulübünde eğleniyordu… bu süreçte ben adamın telefonunda engelli bile değildim hatta gariptir ki.
Bana yapılmayan kalmadı bir yıldır uzaklaştırma aldırılıyor ya neden yapıyorsun diye mesaj attığımda bile ihbar etmiş ben mart ayında 3 gün hapis bile yattım düşünebiliyor musunuz uzlaştırmayı ihlal edip mesaj attım diye. Hapis kâğıdı gelince sanki 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp bir de bir saat boyunca hakaret etti aşağıladı adam beni, ilişki yaşanmadı sen şizofrensin sen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
Ben bütün bunları yaşarken adam hatta o dönem gece gündüz beni stalklarken kadın 2. Çocuğa hamile kalmış !!
Resmen aldatıldığını yakaladıktan tam 5-6 ay sonra kadın ikinci çocuğa hamile kalmış ya ?! Bütün bunlar bana neden yaşatıldı o zaman ? Ya nasıl bir şey bu nasıl bir evlilik nasıl bir ilişki nasıl insanlar bunlar ?
Ne oldu evli adamlar diyince gururun mi incindi? Sadece bir tane evli adamla oldun oo çok ahlaklisin alkişlayalim mi?
Konu benim evliliğim değil benim kocam senin gibi basit bir kadına bakacak kadar küçülürse beni hak etmiyordur zaten. Siz de ancak böyle bir adama layiksiniz işte herkes dengiyle. Gerçi sizi o bile ortada bırakıp gitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?