Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne olsun istiyordunuz ki ??? evlillik istemiyordum demeyin aptal değiliz 50 kere yazmışsınız da eee ne bekliyordunuz da böyle olunca zorunuza gitti....

Size sadece uzaklaştırma mi aldi sizi dava mi etti . Yani sadece uzaklaştırma aldıysa neden iletişime geçiyorsunuz mesaj vs. Ayrıca eşinin onla bosanmamasi sadece o kadini ilgilendirir. Kadin hakkında yazmanız doğru değil ki kendi sonuçlarına katlanacak. Burda kadın bosanmadi çocuk yaptı diyorsunuz haliyle burdan evliliği yikmak istediğiniz anlami çıkıyor.

Ama başlı başına rezillik. Eşini aldatan biri size neler yapmazdi. Yani sizin eşine karşı sorumluluğunuz yok öyle diyorsunuz ama evli adamla birlikte olmakta sıkıntı bulmuyorsunuz buna ortak olmaya. Bile isteye olmuşsunuz adam karaktersiz eşini aldatan birinden herşey beklenir. Yaşadığınız cok anormal değil.

Seni bilmemde kadının ahı güzel tutar he
Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur

ne olsun istiyordunuz ki ??? evlillik istemiyordum demeyin aptal değiliz 50 kere yazmışsınız da eee ne bekliyordunuz da böyle olunca zorunuza gitti....
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

bir de “karısı da onu aldatmıştır ama affetmiitir, cocuk belki ondan değildir” vs diyorsunuz bacıımm bizi hatta hayatı anlamayan sensin. “BANANE” diyip o fırıldak gözlerini kendi hayatına cevireceksin. bu kadar basit ya hu! isterse gitsin ejderhadan cocuk yapsın. “BANANE” bu kadar basiittt

Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur
Ya övündüğün durumun farkında mısın???
Bı kadın başka bı kadın için bunları nasıl düşünür, nasıl yapar, neyi savunuyorsun hâlâ??

Ya övündüğün durumun farkında mısın???
Bı kadın başka bı kadın için bunları nasıl düşünür, nasıl yapar, neyi savunuyorsun hâlâ??
Ulan kadın kocasına madalya takmış birlik olup bana zulmettiler sen daha ne anlatıyorsun bana ya. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Çok sıkıcı ve arsızsın. Öğrenmişsin bi “Kemalim yapmaz” lafı herkese yazıp durmuşsun mantıksızca. Kimse burda benim kocam asssla öyle şeyler yapmaz falan demiyor ne alaka yani? Herkesin yazdığı şeyleri tekrar yazmayacağım ama bence sen ciddi aile ve baba problemli, gold digger, normal şekilde evlenip mutlu olan yaşıtın kadınları hep kıskanan, patolojik problemleri olan, ilgi ihtiyacı arşa çıkmış biraz da yapışkan birisin. Bu konudan da bağımsız çok mutsuz bir insansın. Teşekkürler.

Aferin zafer sizin.

Mesela miden nasıl alıyor? Onun soyadını taşıyan başka bir kadın var. Sen uğruna ölsen bile gece karısımın koynuna yatıyor. Demek ki kadına nasıl kendini muhteşem hissettirdiyse kadın bi çocuk daha yapmış. Yani kültürümüzde senin bir adın var ama ben bunu söyleyip banlanmak istemem. Ama özetle diyeceğim, ahlakınız yok, terbiyeniz yok. Namus desek.. erkekte mi eksik sende mi belli değil. Ederinizi bulursunuz inşallah:)

Eee sen de adamın kendi karısıyla yatmasini sorun etmeyip ilişki yaşamadin mi?

ilahi adalet de sus bence (aslında mantıkende bir çok üye açıklamış ama siz ısrarla anlamak istememişsiniz manevi tarafından bakın o zaman)

Ayyhhhh

E neyin ahı tutacakmış? Karı kocanın arasına heyecan olmuşsunuz, o heyecanla da çocuk yapmışlar demekki. Kandırılmamışsınız bir şey olmamış. Kadına niye laf ediyorsunuz? Ahınızın adamdan çıkması gibi bir beklentiniz yok gibi. Çocukları hiç düşünmüyorsunuz.

Uzaklastirma kararindan kaynakli hapis yatmayi nasil becerdiniz yahu? Sicilinizde baska suclarda mi var?
Ne suçu tertemiz yaşamış insanım. Sorun da bu zaten insanların eski kocası evlerini basıyor yine de ceza verilmiyor ama ben mesaj attım diye ifadem bile alınmadan ceza verildi. Burası Türkiye ve onların eli kolu uzun. Hapis kâğıdı gelince adamın beni keyifle aramasından bile anlayabilirsiniz. Ben baro başkanına kadar gittim adam aradı konuştu karşılıklı geri çekelim herkes hayatına gitsin diye adam kabul etmedi kadının ailesi yaptırıyormuş öyle söylemiş. Adam bana dedi ki kızım bunlar seninle uğraşacaklar düşünün

Çocuklardan bana ne !!!!!! Onlar benim ana babamın çocuğunu mu düşündü siz iyi misiniz ya ?!!! Evlat acısı yaşasınlar beter olsunlar ! burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu

Yok hala kadinla bosanmasini istemek değil diye yazıyorsunuz. Farkında değilsiniz kadını aşağılayıcı iafdelerle tanımlarken.kendinizin yaptığı ahlaksızlık, bayaliği göremiyorsunuz.

Bu kadar istemiyorsunuz bosanmasini ,anlamadınız vs diyorsunuz ama karısının bosanmamasi sizde baya kuyruk acisi bırakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…