ne olsun istiyordunuz ki ??? evlillik istemiyordum demeyin aptal değiliz 50 kere yazmışsınız da eee ne bekliyordunuz da böyle olunca zorunuza gitti....Bana bütün bu yapılanlardan sonra hayatımı gençliğimi geleceğimi sktikten sonra mutluluk oyunu oynamalarını kaldıramıyorum çünkü.
evli adam’LAR’ derken hahahhhahh ya gerçekten gülüyorum tamam yarın öbür gün aldatılırsan elalemi günah keçisi seçmeye Kemal’im yapmaz demeye hazır olduğunuzu bu kadar belli etmenize gerek yok
Size sadece uzaklaştırma mi aldi sizi dava mi etti . Yani sadece uzaklaştırma aldıysa neden iletişime geçiyorsunuz mesaj vs. Ayrıca eşinin onla bosanmamasi sadece o kadini ilgilendirir. Kadin hakkında yazmanız doğru değil ki kendi sonuçlarına katlanacak. Burda kadın bosanmadi çocuk yaptı diyorsunuz haliyle burdan evliliği yikmak istediğiniz anlami çıkıyor.Paçalarında gezmek mi ????
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olurSeni bilmemde kadının ahı güzel tutar he
burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bune olsun istiyordunuz ki ??? evlillik istemiyordum demeyin aptal değiliz 50 kere yazmışsınız da eee ne bekliyordunuz da böyle olunca zorunuza gitti....
Ya övündüğün durumun farkında mısın???Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur
Ulan kadın kocasına madalya takmış birlik olup bana zulmettiler sen daha ne anlatıyorsun bana ya. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buYa övündüğün durumun farkında mısın???
Bı kadın başka bı kadın için bunları nasıl düşünür, nasıl yapar, neyi savunuyorsun hâlâ??
Aferin zafer sizin.Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur
Mesela miden nasıl alıyor? Onun soyadını taşıyan başka bir kadın var. Sen uğruna ölsen bile gece karısımın koynuna yatıyor. Demek ki kadına nasıl kendini muhteşem hissettirdiyse kadın bi çocuk daha yapmış. Yani kültürümüzde senin bir adın var ama ben bunu söyleyip banlanmak istemem. Ama özetle diyeceğim, ahlakınız yok, terbiyeniz yok. Namus desek.. erkekte mi eksik sende mi belli değil. Ederinizi bulursunuz inşallah:)Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur
Eee sen de adamın kendi karısıyla yatmasini sorun etmeyip ilişki yaşamadin mi?Hahahahhahahah kadın kocasının başka kadınlarla yatmasını sorun etmiyor adamın benimle yattığı evde yatakta yatıyor üstüne de çocuk yapıyor sen hala kadının ahı diyorsun aynen knk öyle olur
e karisini aldatan sana herseyi yapar.KOCASININ ONU ALDATTIĞI KADIN.
ilahi adalet de sus bence (aslında mantıkende bir çok üye açıklamış ama siz ısrarla anlamak istememişsiniz manevi tarafından bakın o zaman)burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
AyyhhhhUlan kadın kocasına madalya takmış birlik olup bana zulmettiler sen daha ne anlatıyorsun bana ya. burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
E neyin ahı tutacakmış? Karı kocanın arasına heyecan olmuşsunuz, o heyecanla da çocuk yapmışlar demekki. Kandırılmamışsınız bir şey olmamış. Kadına niye laf ediyorsunuz? Ahınızın adamdan çıkması gibi bir beklentiniz yok gibi. Çocukları hiç düşünmüyorsunuz.Evet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
Ne suçu tertemiz yaşamış insanım. Sorun da bu zaten insanların eski kocası evlerini basıyor yine de ceza verilmiyor ama ben mesaj attım diye ifadem bile alınmadan ceza verildi. Burası Türkiye ve onların eli kolu uzun. Hapis kâğıdı gelince adamın beni keyifle aramasından bile anlayabilirsiniz. Ben baro başkanına kadar gittim adam aradı konuştu karşılıklı geri çekelim herkes hayatına gitsin diye adam kabul etmedi kadının ailesi yaptırıyormuş öyle söylemiş. Adam bana dedi ki kızım bunlar seninle uğraşacaklar düşününUzaklastirma kararindan kaynakli hapis yatmayi nasil becerdiniz yahu? Sicilinizde baska suclarda mi var?
Daha beter yapsalardı keşkeUlan kadın kocasına madalya takmış birlik olup bana zulmettiler
Çocuklardan bana ne !!!!!! Onlar benim ana babamın çocuğunu mu düşündü siz iyi misiniz ya ?!!! Evlat acısı yaşasınlar beter olsunlar ! burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buE neyin ahı tutacakmış? Karı kocanın arasına heyecan olmuşsunuz, o heyecanla da çocuk yapmışlar demekki. Kandırılmamışsınız bir şey olmamış. Kadına niye laf ediyorsunuz? Ahınızın adamdan çıkması gibi bir beklentiniz yok gibi. Çocukları hiç düşünmüyorsunuz.
Bu kadar şerefsiz bir adamdan bu lafları duymayı başardığınız için tebrik ederim sizisen böceksin sen bizim hayatımızda sokaktan geçen bir köpeksin metres bile olamadın vs diyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?