NE

ben bu sitede bu kadar cahil ve at gözlüklü insan olduğunu bilmiyordum gerçekten… ya siz ne anlatıyorsunuz ya iki midesiz insanın evliliğin bana ne ahı olacak asıl bana yaşatılansalar o iki küçük p*çten çokacak sen bekle gör. Sizi ilgilendirmez diyor evet ilgilendirmezdi benimle uğraşmasalardı!!
Bana gelen kocası beni o ilişkiye çeken kocası ben zaten yaşananı inksr etmedim ki inkar eden benim üzerime yıkmaya çalışan onlar !
Adamın boşanmamasını benle olmamasını ben bile sorun etmedim be ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz ya
Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma bile yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne