• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
onu demeyorum , yapmis bir hata dersinide almis hapis yatarak, gecmisde takilmanin bir anlami yok.
Ama bunun bir ders aldığı yok ki. Hala metreslik müessesesinin yılmaz savunucusu olarak mağdur ettiği kadını suçluyor. Benim yaşlılık modunu açayım hemen, merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler..

Boşanmalarını istedim ama adam bana gelsin diye değil adam zaten beni kullanmış bana geleceğini düşünmedim ben, yaptıkları yanına kar kalmasın istedim, burda kimse yazdıklarımı anlamadı. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Senin suçun var ama kendine karşı var. İlk uzaklaştırma kararına itiraz edecektin, mesajları sunacaktın, sevgilimdi ben değil o beni rahatsız ediyor, onu rahatsız ettiğime dair delil yok vs diye. Sen bunu yapmazsan bu adam sen ölene kadar alır o uzaklaştırmayı. İlk başta yapsaydın, mesajlaşmaları sunsaydın her şey farklı olurdu.

Siktir etmek adamın kafasında olan şey, ben demiyorum. Bir adam bir kadın beni cinsel taciz ediyor derse hakimler güler, ama mesajlar falan önemki yani ne yazdın Adama da bunlar oldu?

O yüzden sana son olarak tavsiye vereyim, bence kendine odaklan madem kendini suçsuz hissediyorsun. Onların iğrenç ilişkisi onları ilgilendirir seni değil, sen dış kapının dış mandalısın sadece.

Hukuki olarak haksızlığa uğradığını da düşünüyorsan baroların kadınlar için destek birimleri olur, git derdini anlat.

İşte sen de şunu anlamıyorsun yakalandıktan sonra ne yapacaktı? Seninle ilişkiye devam mı edecekti? Sana mı pervane olacaktı? Karısını aldatan erkeklerin yüzde 99’u ne yapacaksa onu yapmış, seni siktir edip karısına yapışmış.

Sen mesajları atma diye bir iki eyleyip sonra siktir etmil hayatından işte.

Her kadın aşırı mı gururlu? Sen de değilsin işte onu diyoruz bu iğrenç herifin peşinde kendini magma seviyesine indirmişsin. Kadın boşanmak istememiş, o kadını da hayatından çıkar demiş. Adam da karısını tercih etmiş. Yani sevgililiğinden beri aldatılan bie kadından boşanma işini neden beklersin? Karısını aldatan - üstelik karısı onun bebeğini yeni doğurmuşken - bir adamın sana kör kütük aşık olup çoluğınu çocuğunu bırakacağını mı sandın? İlişki dinamikleri o demek ki.

Seni istemedikleri için de hiçbir şekilde hukuki yoldan da en iyisini yapmışlar.

Niye herkesten aşırı Erdemli davranışlar bekliyorsun ki kendin bile yapmamışken? Erdemli davranmasını beklediğin kadın defalarca aldatılmış bir kadın, adam da her türlü pisliği barındırıyor.
Tamam işte ben de bu neyin kafası diyorum. Hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmişler ben de ediyordum evimde otururken yapıldı bütün bunlar. Karşılıklı şikayetleri gerçi çekelim herkes hayatına gitsin bile dedim araya baro başkanı girdi konuştu adam kabul etmedi kadının ailesi yaptırıyor demiş. Adam beni stalklarken orda 2. çocuk yapılmış benimle uğraşmanın mantığı neydi diyorum zaten ben de. Adam bana verdiği zararın farkındaydı da daha fazlasına ne gerek vardı Allah aşkına. Şimdi ben yaşayan bir ölü gibiyim her gece ağlıyorum ne evleneceğim ne anne olabileceğim hayata küstüm ölmek için dua ediyorum ama onlar orada benim felaketimin üzerine saadet yaşıyorlar hak mı reva mı ? Ne evli biriyle ikişki yaşamış ilk kadınım ne de adamın aldattığı tek kadın eminim de son olmayacağım. Ama bütün bunlara gerek yoktu beni değil hayatımı s*kti orada ise hayatlarını yaşıyorlar

Tekrar soruyorum, karısını defalarca başka adamla aldatmış bir adamla niye beraber oldunuz? Niye ısrarla cevap vermiyorsunuz?

Bence olay adam değili, siz bu kadına takıksınız, kadının evliliği dağılsın kötü günler geçirsin istiyorsunuz. Kadını tanıyorsunuz hatta akrabalık ilişkiniz bile olabilir. Aksi türlü herkesle takılan, günlük seferlik ilişkiler yaşayan adam sizi bu kadar delirtmezdi. Kadın zarar görmedi ailesini dağıtmadı diye bütün öfkeniz kininiz. Evine şüphe çekmeden rahatça girip çıkabildiğiniz bir kadın bu, kuzeniniz arkadaşınız hatta ablanız kız kardeşiniz bile olabilir. İntikam peşinde ava gittiniz avlandınız, yazık.

Herkes hata yapabilir, olanla ölmüşe çare yok, ileri bakacaksın artık. Geçmişte takılıp kalarak, kendini kahrederek bir ömür geçiremezsin. Yaşadığın bu olaydan ders almaya bak. Asla hiçbir erkeğin boş laflarına güvenme. Evli olan, sevgilisi olan hiçbir erkeğin zaten sevmiyordun, ayrılacaktık, sen hayatımın aşkısı gibi sözlerini ciddiye alma. Hatta bekarsa yine bu sözleri çok ciddiye alma. Düzenbaz bu konuda çoğu.

Senin suçun var ama kendine karşı var. İlk uzaklaştırma kararına itiraz edecektin, mesajları sunacaktın, sevgilimdi ben değil o beni rahatsız ediyor, onu rahatsız ettiğime dair delil yok vs diye. Sen bunu yapmazsan bu adam sen ölene kadar alır o uzaklaştırmayı. İlk başta yapsaydın, mesajlaşmaları sunsaydın her şey farklı olurdu.
Yaptım canım yaptım hepsini yaptım. Adam buna rağmen arayıp ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen bir adam yahu diyorum ki şu otelde kaldık kamera var mı diyorum ya ne kamerası sen kafayı yemişsin hastasın diyor. Avukatına aratıp sokak ağzıyla konuşturtup mesajlarda da bir şey yok zaten dedirtti (cnsel organını attığı mesaj bile var ama tek açımlık olduğu için görünmüyor). Benim yerimde başkası olsa akıl sağlığını yitirmişti çoktan

Tamam işte ben de bu neyin kafası diyorum. Hiçbir şey olmamış gibi hayatlarına devam etmişler ben de ediyordum evimde otururken yapıldı bütün bunlar. Karşılıklı şikayetleri gerçi çekelim herkes hayatına gitsin bile dedim araya baro başkanı girdi konuştu adam kabul etmedi kadının ailesi yaptırıyor demiş. Adam beni stalklarken orda 2. çocuk yapılmış benimle uğraşmanın mantığı neydi diyorum zaten ben de. Adam bana verdiği zararın farkındaydı da daha fazlasına ne gerek vardı Allah aşkına. Şimdi ben yaşayan bir ölü gibiyim her gece ağlıyorum ne evleneceğim ne anne olabileceğim hayata küstüm ölmek için dua ediyorum ama onlar orada benim felaketimin üzerine saadet yaşıyorlar hak mı reva mı ? Ne evli biriyle ikişki yaşamış ilk kadınım ne de adamın aldattığı tek kadın eminim de son olmayacağım. Ama bütün bunlara gerek yoktu beni değil hayatımı s*kti orada ise hayatlarını yaşıyorlar

Çamura girip bana çamur bulaşmasın diyorsun çünkü, mümkün mü sence?

Kadının öfkesini çekmişsin, niye sana merhametli olsun ki? Adam karaktersiz zaten, neyini konuşacağız? Evli biriyle birlikte olan ilk kişi sen değilsin, karısını aldatıp hayatına devam eden ilk erkek de o değil, aldatılıp üzerine çocuk patlatan son kadın da o olmayacak. Erkekler bile aldatılıp normal devam ediyor. Evli biriyle birlikte olan kadınların yüzde 90’ı ne yaşıyorsa onu yaşıyorsun ben de bunu diyorum

Çamura girip bana çamur bulaşmasın diyorsun çünkü, mümkün mü sence?

Kadının öfkesini çekmişsin, niye sana merhametli olsun ki? Adam karaktersiz zaten, neyini konuşacağız? Evli biriyle birlikte olan ilk kişi sen değilsin, karısını aldatıp hayatına devam eden ilk erkek de o değil, aldatılıp üzerine çocuk patlatan son kadın da o olmayacak. Erkekler bile aldatılıp normal devam ediyor. Evli biriyle birlikte olan kadınların yüzde 90’ı ne yaşıyorsa onu yaşıyorsun ben de bunu diyorum
Yok bu sizin temennimiz sadece neyse boşverin

diyorum ki şu otelde kaldık kamera var mı diyorum ya ne kamerası sen kafayı yemişsin hastasın diyor
Evinde hatta yataklarında de beraber olmuşsunuz. Niye odadan evden detay vermediniz, hatta çocukların odasına kadar görmüşsünüz. Otel kamerasına gerek yok ki, deseydiniz ya senin evinde şu bu vardı çocuğunun odasını bile gördüm diye.

Evet biliyordum adamı seneler önceden tanıyordum güya sevgililerdi adam aldatıyordu kadın da koca yaz gelmiyordu adamın yanına, ben de açık ilişki sanıyordum hatta. Nitekim adamın bana yürümesi yazması da ilk çocuğu olduktan 2 gün sonraymış ve de çocuk 2 aylıkken başka şehirde benle kalıyordu adam kadınla küslerdi benim de boşluğuma geldi heralde ne bileyim sonundan bunların olacağını düşünmedim ki en fazla ilişki sürmez diye düşündüm ama adam beni resmen kullanmış zaten
Çok iyi olmuş size.keske adamda bı güzel cezasını alsaydı ama karısının ahi sizi bulmuş kocasını da elbet bulur.utanmadan bide ahım tutar mı diyosunuz tabi tutar.yuva yıkan siz ama bide ah mi diyorsunuz.sizin gibilerin sonu hep böyle olsa keşke.o adamda en yakında cezasını bulur insallah

Evinde hatta yataklarında de beraber olmuşsunuz. Niye odadan evden detay vermediniz, hatta çocukların odasına kadar görmüşsünüz. Otel kamerasına gerek yok ki, deseydiniz ya senin evinde şu bu vardı çocuğunun odasını bile gördüm diye.
Ne çocuk odası ya ne anlatıyorsun aw bir taraflarınızdan bir şey uydurmayın adam beni sezonluk kiraya verdiği yere götürdü kadın sa bana burası benim evim demişti yani kadın da orda yaşıyormış ben kadından öğrendim. Otel dediğimde bir lere arkadaşının otelinde buluşmuştuk o

NE 😂😂😂😂😂 ben bu sitede bu kadar cahil ve at gözlüklü insan olduğunu bilmiyordum gerçekten… ya siz ne anlatıyorsunuz ya iki midesiz insanın evliliğin bana ne ahı olacak asıl bana yaşatılansalar o iki küçük p*çten çokacak sen bekle gör. Sizi ilgilendirmez diyor evet ilgilendirmezdi benimle uğraşmasalardı!!
Bana gelen kocası beni o ilişkiye çeken kocası ben zaten yaşananı inksr etmedim ki inkar eden benim üzerime yıkmaya çalışan onlar !

Adamın boşanmamasını benle olmamasını ben bile sorun etmedim be ben ne anlatıyorum siz ne diyorsunuz ya
Ben kadın yakaladıktan sonra hiçbir şey yapmadım ki adam gidip beni şikayet etti tehdit şanyaj cnsel taciz diye “ilişki yaşanmadı o benim peşimde vs” diyerek neyi anlamıyorsunuz. Ben evimde oturuyordum mesaj atma bile yok. Anca 4-5 ay sonra hala devam ettirdiği için ve barıştıklarını gördüğüm için “benle niye uğraşıyorsun” tarzında yazdım. Bana ilişki yaşanmadı sen şizofrensin diyen birinden bahsediyoruz. Yaşanmış bitmiş orası boşanmamış sorun bile etmemiş eeeee bana oynanan oyun ne ? Kadınla birlik olup yaptılar bunu bir çok anlatmadığım detay da var. Üşütme çocuk bile yapılmış bana niye psikolojik şiddet yapıldı adam zaten beni kullandı ben bunu bile yeni anlayabiliyorum yaşadıklarımın üstüne
Sen varya git tedavi filan ol. Tüm kötülüğünü kendi kendine kimseye bulaşmadan yaşa. Kadını sorgulamak sana mı düştü? Sen kimsin ki milletin hayatında. Masum çocuklara kullandığı ifadeye bak. Kalbin b*k içinde.

Çok iyi olmuş size.keske adamda bı güzel cezasını alsaydı ama karısının ahi sizi bulmuş kocasını da elbet bulur.utanmadan bide ahım tutar mı diyosunuz tabi tutar.yuva yıkan siz ama bide ah mi diyorsunuz.sizin gibilerin sonu hep böyle olsa keşke.o adamda en yakında cezasını bulur insallah
Karısının ahı beni bulmaz kadınla evli olan ben değilim kadın evlenirken benden söz almadım kendinizi avutmayın boşuna. Ayrıca affeden aldatmayı sorun bile etmeyen gurursuz bir kadının kime ne ahı olacak. Allah görüyor kimsenin hikayesi bitmedi zaman kimin ahının tutacağını gösterir

burdaki her kes sana olan oldu hatani yaptin dersinide aldin deyor, kendini savunmana gerek yok artik, bundan sonra kendi hayatina bakmalisin, takilip kalmanin bir anlami yok o gunlere. uzak durucaksin oldu bitdi, bu kadar zor mu onsuz hayat, seni istemeyen adamla illada birlikde olmak mi isteyorsun anlamiyorum?

Tekrar soruyorum, karısını defalarca başka adamla aldatmış bir adamla niye beraber oldunuz? Niye ısrarla cevap vermiyorsunuz?

Bence olay adam değili, siz bu kadına takıksınız, kadının evliliği dağılsın kötü günler geçirsin istiyorsunuz. Kadını tanıyorsunuz hatta akrabalık ilişkiniz bile olabilir. Aksi türlü herkesle takılan, günlük seferlik ilişkiler yaşayan adam sizi bu kadar delirtmezdi. Kadın zarar görmedi ailesini dağıtmadı diye bütün öfkeniz kininiz. Evine şüphe çekmeden rahatça girip çıkabildiğiniz bir kadın bu, kuzeniniz arkadaşınız hatta ablanız kız kardeşiniz bile olabilir. İntikam peşinde ava gittiniz avlandınız, yazık.
Bence de bu uzaklaştırma boşuna alınmamış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X