birde ahı tutar mıymış ? Ya sen adam evli dememis birlikte olmuşsun. Boşansin istemiş sanirim ya da adamın dediği gibi saplantılı bir kişilik . İnsan utanır bu durumdan köşe bucak kaçar ama kadin ceza bile almış.Allah bilir ne olaylar çıkarmıştır, burda sadece msj attım diye yazıyorevlerden ırak vallahi böylesi. Hala ben nerede salaklık yaptım demiyorda kadın şöyle yaptı, kadın çocuk yaptı.
Hahhhhhajhahha evlenirken eşinden mi dünyadaki diğer hemcinslerinden mi söz alıyorsun ? Cevap belli şimdi sus.O o kadının sorunu. Kadın konu açsa boşa bu ahlaksızı da derdim. Kadının ahlaki bir sorunu yok burada, mağdur olan o. Kendi için boşanmasını söylerim.
Ama sizinki düz ahlaksızlık. Siz mağdur değil suçlusunuz.
Tekrar söylüyorum kapısı açık, satıcının olmadığı bir dükkanda gidip canım çekti diye ekmek yemek falan çalıyor ve kimse yoktu bana ne onlarda başında dursaydı diyorsunuz ve bu durumda ben hırsız değilim ne günahım var diyorsunuz, durum birebir aynı.
Sizin de yaptığınız günah suç.
söz almayı geçin, kendi onurunuz ve başkasına ait olan birşeye gözdikmişliğinizden bahsedelimHahhhhhajhahha evlenirken eşinden mi dünyadaki diğer hemcinslerinden mi söz alıyorsun ? Cevap belli şimdi sus.
Tabi ki değmez.Ya aslında bu konu aldatılan kadınlara kocalarını affedince neyle karşı karşıya olduklarını gösterecek bir konu,her aldatılan kadının açıp burayı okumasını isterdim,o kocalarını affedip eve tekrar alıyorlarda adamların yediği haltlar hayatlarına aldıkları insanlar bunu yapıyor işte,koçam koçam diye delirirken adam işte ne haltlar yiyor kadını suçlamak kolay kimse eşine toz kondurmuyor ama bak arkalarındanda neler söyleniyormuş hiç tahmin edermiydiniz,mesela aldatılan bir kadın affedince hep neder bir şans daha verdim,kadın aklına girdi,ben ilgisizdim ondan yaptı,bana sinirliydi vs vs ama adamın hayatındaki kadınlar çevre neler söylüyormuş,adam ne yüzler verip evliliğini ne güzel harcıyormuş sıkılıncada düzenine dönüyormuş,evdekide tamam sıkıntın geçtiyse gel diyormuş,ben o yüzden aldatılıp affeden kadınlara çok sinirleniyorum cidden çok yükseliyorum onlara,değermi bir adam için.
Buradaki kişiler senin gibi olamaz hatta senin eline su dokemezHahhhhhajhahha evlenirken eşinden mi dünyadaki diğer hemcinslerinden mi söz alıyorsun ? Cevap belli şimdi sus.
Zaten üçüncü kişilerin kişilerin sadakat sorumlulugu yok, o vicdan ve etik ahlak meselesi.Hahhhhhajhahha evlenirken eşinden mi dünyadaki diğer hemcinslerinden mi söz alıyorsun ? Cevap belli şimdi sus.
Ben kendi evliliğimi karıştırmıyorum yorumlara haddini bil metres.Hahhhhhajhahha evlenirken eşinden mi dünyadaki diğer hemcinslerinden mi söz alıyorsun ? Cevap belli şimdi sus.
Şu yorumun alnı olsa da öpsem burda kimse yazdıklarımı anlamadı çünkü helal olsun size. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buNe adamda ne eşinde mide yok , herkes suçlu
Ama ilişkiyi beraber yaşayıp cezasını sadece sizin çekmeniz bence adil değil.
Eğer aldırdığı uzaklaştırma ve benzeri iftiralar gerçekten anlattığı gibi yaşandıysa ayrı ama sizin anlattığınız gibiyse bence siz de rahat vermeyin ,peşine düşün.bu kadar huzurla devam edemesin
Huzursuz edin adamı yani. Ve kadının onunla bir olup size saldırması bana acayip geldi ya onun da gururu yokmuş
Tecrübe oldu deyip önünüze bakın
Sadakatsizlik değil ama ahlaksızlık.Zaten üçüncü kişilerin kişilerin sadakat sorumlulugu yok, o vicdan ve etik ahlak meselesi.
O yüzden eşinin size değil adama saldırması gerekiyordu bence de.
Ne adamda ne eşinde mide yok , herkes suçlu
Eğer aldırdığı uzaklaştırma ve benzeri iftiralar gerçekten anlattığı gibi yaşandıysa ayrı ama sizin anlattığınız gibiyse bence siz de rahat vermeyin ,peşine düşün.bu kadar huzurla devam edemesin
Huzursuz edin adamı yani. Ve kadının onunla bir olup size saldırması bana acayip geldi ya onun da gururu yokmuş
Şu yorumun alnı olsa da öpsem burda kimse yazdıklarımı anlamadı çünkü helal olsun size. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi buNe adamda ne eşinde mide yok , herkes suçlu
Tabii ki troll. Bütün tuşlara basmış ve oturmuş kaos bekliyor. 27 yaşında kazık kadar kadın mağarada yaşamadı heralde bu zamana kadar. Bir çok kişiyi de banlatır şimdi.Kimse kimseyi kullanmamış senin pozisyonunun toplumda bir adı var hatta, senin ahın niye tutsun sanki melaike utanmaza bak
Aman trol belli
Yok ahlak öyle bit şey değil sen işine geldiği gibi yorumlama ben de ömrü hayatımda sadece o adamla oldum kimseyle flört bile etmedim herkesin ahlakı kendine. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsinizSadakatsizlik değil ama ahlaksızlık.
bu diğer kadınlarla yada sadakatle alakalı değil.
Ömrüm boyunca sevgilisi olan adamla bile görüşmedim. Bu kendime saygımdan, onurumdan, aklımdan, ahlak anlayışımdan.
Kadının da ahlaksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor
40 yaşında evli barklı insanım ayol bu yaştan sonra birden bire ahlak yapım bozulmaz merak etme. Bu tamamen ahlakla alakalı. Çok şükür akıllı mantıklı ahlaklı ve onurlu bir hayat sürmeye çalışıyorumYok ahlak öyle bit şey değil sen işine geldiği gibi yorumlama ben de ömrü hayatımda sadece o adamla oldum kimseyle flört bile etmedim herkesin ahlakı kendine. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz
Neden hala bu aileyi takiptesiniz ki???Şu yorumun alnı olsa da öpsem burda kimse yazdıklarımı anlamadı çünkü helal olsun size. Ben adam neden boşanmadı neden benle olmadı demiyorum ki onun duygusunu bile yaşayamadım ben herkes takılmış kalmış yaşanan ilişkiye, konu o bile değil ki. Adam yakalandıktan sonra tamamen değişti ben hiçbir şey yapmazken gitti tehdit şantaj ve cnsel taciz diye beni şikayet etti ilişki yaşanmadı o benim peşimde diyerek ? Uzaklaştırmalar aldırdı bir sene boyunca hala sürüyor, kadınla hiçbir şey olmamış gibi devam edelerken benim üzerime gereksiz bir oyun oynandı burda anlatmadığım daha çok detay var ben her gece ağlıyorum neden adam benle evlenmedi diye mi ? Ya neden bunları yapıyorsun diye mesaj attım diye ihbar etti uzaklaştırma ihlalini (mesaj ihlal oluyor çünkü) ve 3 gün hapis cezası geldi bana ülkede adalet yok zaten biliyorsunuz ve bu insanların kolları uzun benden ifade bile alınmadan geldi bu ceza ? Kağıt bana gelince adam 3 aydır beni stalklayan o değilmiş gibi arayıp keyifle hakaret etti aşağıladı ilişki yaşanmadı şizofrensin diyerek düşünün. Ve o süreçte gece gündüz beni stalklarken kadın da 2. Ye hamile kalmış. Nasıl bir çarpıklığın ve midesizliğin içinde olduğumı düşünebiliyor musunuz. Ben de madem orada sorun olmadı bütün bunlar bana niye yapıldı diyorum işte hepsi bu
Zaten üçüncü kişilerin kişilerin sadakat sorumlulugu yok, o vicdan ve etik ahlak meselesi.
O yüzden eşinin size değil adama saldırması gerekiyordu bence de.
E kadın sorun etmemiş affetmiş kocasını sana ne oluyor?Karısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormaladamın benimle beraber olduğu evde yatakta yatıyor kadın hala.. kadın sorun etmemiş sana ne oluyor tam olarak ? Kendinizi nasıl da hazırlıyorsunuz aldatılınca elalemi günah keçisi seçmeye vay vay
E kadın sorun etmemiş affetmiş kocasını sana ne oluyor?
Yasak aşk yaşadınız bitti karı-koca barıştı siz de ortada kaldınız işte sorun ne şu an?
Başlarken hiç düşünmediniz mi çocuklarının annesini, bilmem kaç yıllık karısını yıllardır aldatan beni ortada bırakmaz mı diye?
Eeee ben kınıyorum işte sizi ne yani şimdi evli bir erkekle mi birlikte olacağım ölmedenYok ahlak öyle bit şey değil sen işine geldiği gibi yorumlama ben de ömrü hayatımda sadece o adamla oldum kimseyle flört bile etmedim herkesin ahlakı kendine. Kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?