Sizce benim ahım tutar mı bakar mısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evli olduğunu bilmeden yaşasaydın bunları o zaman farklı yorumlar alırdın. Ama bu durumda burada kimse sana hak vermez yanlış yerdesin.

Karısı aldatan kocasıyla aynı yatağa girip çocuk yapıyor normal benim adamla olmuş olmam mı anormal adamın benimle beraber olduğu evde yatakta yatıyor kadın hala.. kadın sorun etmemiş sana ne oluyor tam olarak ? Kendinizi nasıl da hazırlıyorsunuz aldatılınca elalemi günah keçisi seçmeye vay vay

Evli olduğunu bilmeden yaşasaydın bunları o zaman farklı yorumlar alırdın. Ama bu durumda burada kimse sana hak vermez yanlış yerdesin.
Evet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zaten

Kuyruk acısıyla millete saldırıp duracağını aklını başına al yoksa daha çok içeri girip çıkarsın sen

Karısını boşayıp seni mi alacaktı? Ne mide bulandırıcı birisiniz. Adamı suçlamak yerine kadın biliyordu diyorsunuz. Ayrıca sizi kulanmamış siz her şeyi bile bile metres olmayı kabul etmişsiniz.
Hahahahahhaha hala boşanma evlenme kafasında. Kimse senin gibi evlilik meraklısı değil sümeyyegül senin kafa hala boşanıp evlenmede okuduğunu anlayacak seviyeye gelirsen haber edersin

O o kadının sorunu. Kadın konu açsa boşa bu ahlaksızı da derdim. Kadının ahlaki bir sorunu yok burada, mağdur olan o. Kendi için boşanmasını söylerim.
Ama sizinki düz ahlaksızlık. Siz mağdur değil suçlusunuz.
Tekrar söylüyorum kapısı açık, satıcının olmadığı bir dükkanda gidip canım çekti diye ekmek yemek falan çalıyor ve kimse yoktu bana ne onlarda başında dursaydı diyorsunuz ve bu durumda ben hırsız değilim ne günahım var diyorsunuz, durum birebir aynı.
Sizin de yaptığınız günah suç.

Evet burası Kemal’im yapmaz diyen beş çayına giden güncü ablalarla doluymuş bilsem yazmazdım zaten
Yok gayet biliyordun ne yazılacağını.
Konu troll bile olabilir ama içerik itibariyle cezbettiği için yazmakta sorun görmüyorum.
Küçücük algınla buradaki kadınları küçümsemeye çalışıyorsun birde.
Komik.

Kimse sana adamın suçu yok demedi kemalim yapmaz ne alaka? Ayrıca herkes kendinden sorumludur sen en bastan yanlış yapmışsın simdi sus ve kabullen hatanı daha fazla küçük düşürme kendini onlar da ne yaparlarsa yapsınlar ilgilenme çünkü cidden sana ne yani

Evli adamla yatınca ne olacak sandınız??? Aldatmalara doymayan adamın hanesine yazılan bir skorsunuz sadece fazlası değil.Kadın affeder, bebek yapar doğru yanlış sizi ilgilendirmez.Siz kendinizden sorumlusunuz...

Tamam benim yaptığımdan SANANE kanka ?!

Evli adamla yatınca ne olacak sandınız??? Aldatmalara doymayan adamın hanesine yazılan bir skorsunuz sadece fazlası değil.Kadın affeder, bebek yapar doğru yanlış sizi ilgilendirmez.Siz kendinizden sorumlusunuz...
Tamam menekşe sen de öyle yaparsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…