sizce benim eşim cimrimi

Eşinin her harcamasını kartla yapmasının cimrilikle ne ilgisi var :bbo:

cunku arkadas esinden fazla kazaniyor eside cebinden degil en kucuk harcaamayi karttan yapiyor karttin borcu ikiye bolununce shannon fazla oduyor..
bu yuzden de esinin cimri oldugunu dusunuyorrfisfisfis
evlilikte hersey ortaktir...gereksiz harcamalari olursa uyarin..erkekler genelde hoslanmaz sen ben olayindan..haksizda degiller..
esin esnaf oldugu icin nakit paraya iht.olabilir belki bundan dolayi bu sekilde davraniyor..yoksa sana odetme gibi bir amaci oldugunu sanmiyorum..

Son düzenleme:
nasıl yanı yaaa

evlılık bu sırket mı yarısı sen yarısı ben .. bence cok yalnıs

Biz nişanlımla evlendikten sonra maaşlarımızı alıp birleştirip kiramızı,faturaları ödedikten sonra mutfak harcaması için gereken kısmıda eve bir yere koyup geri kalanını ikimizinde onayladığı bir şekilde yatırım yapmayı planlıyoruz. Öyle ayrı gayrı olmaması gerektiğini düşünüyorum bende.

bizim evde herkes kendi kredi kartını kullanıyor. borçları öderken maaşlar birleştiriliyor. eğer geri kalan para olarsa hihoyyyt kimin ne kadara ihitiyacı varsa alıyor kaydirigubbakcemile3

Bizde sizin gibiyiz.

Biz maaşlarımızı farklı günlerde alıyoruz kimin maaşı ne ödemesine yakınsa o öder ayrıca bütün faturalar otomatik ödeme talimatında ve benim maaşıma bağlıdır oradan çekilir eğer para bitmişse o arada eşim maaşını almışsa aktarır.

bence de sorun 5 liranın kartla alınması değil , bunun 2 ye bölünerek ödenmesi.

bir yerde bir yanlış var gibi.

Bizim evde herkesin kendi kredi kartı var ama ikimizin kartı ve faturalar benim maaşla otomatik ödemeden düşüyor eşimde kirayı ödüyor hatta benim param olmayınca harçlık bile veriri. Benim eşimde kredi kartını sever ama ben ödediğim için değil sadece yanında nakit bulunsun her ihtimale karşı diye .... Ve ben hiç cimrimi diye düşünmedim....

Back
X